Wpisy 1 773 289 – 1 773 388
3 listopada 2013 22:44 → 3 listopada 2013 23:33, 100 wpisów
ne, nie miałam..aletak myslałam ..ze moze byc ..ograniczam ilosc , ale nie wychodzi i tak.rok, Półtora temu typowalam 23-14 liczby i czesto wchodziło 10-12 trafionych..teraz sie tak nie da .. docodzi do 30..28 licz.. duzo
Jocia
ulala
ulala
a witam
ja od tych numerków chyba oślepnę
ulala nic ciekawego jesień u mnie
a TS nie daje wygrywać
a TS nie daje wygrywać
ulala tak listopadowy
a skond wiesz
a skond wiesz
O to muszę pamietać
w pracy miałam kolegów
Staszków majowych i listopadowych
dlatego zapytałam
w pracy miałam kolegów
Staszków majowych i listopadowych
dlatego zapytałam
myślicie że -5- spocznie czy jeszcze nie
7-8-16
7-8-25
7-8-38
7-8-54
7-9-43
7-9-46
7-9-61
Takie układy mi pokazuje
7-8-25
7-8-38
7-8-54
7-9-43
7-9-46
7-9-61
Takie układy mi pokazuje
Hohoho !!!!
ulala wysyłasz to wszystko na 3 skreś.?
aha
wszyscy tak to -38- zachwalają może nadać
Witam wieczorkiem
Jociu
oj dzisiaj cieniutko Jociu- zaledwie 4/8 i 3/8 ale nie miała czasu na analizy bo wszyscy wyjeżdżali dzisiaj, a ja przy garach, kanapkach, a na koniec jeszcze jako szofer musiałam na dworzec do Gliwic jechać by córcię na pociąg odwieźć.
ulala
toja
Nie mniej jednak im więcej analizuje trendy tym większy chaos mam
Staszku witaj
Staszku witaj
A jak u Ciebie na dzisiaj?
Jociu linka do czego bo chyba nie skumałam
multi ulkaWitaj
Staszku
Jak tam po Wygranej
Jocia to parę groszy jest
Jociu ja ten program mam na kompie, nie wiem czy są wyświetlane trendy w necie bo nie szukałam. Dawno kupiłam poprzez stronę http://lottocad.pl/ i robię analizy mam na swoim kompie jedynie. Przy każdej z gier można tam w dziale " mapa liczb" w opcjach ustalić że ma pokazywać trend, częstość występowania itd...
multi ulka jak po ósemce?
kiedy następna
Staszku fajnie ale przydałaby się następna Fajne uczucie przy odbiorze więc chętnie tam wrócę po więcej
ja tak samo
Jociu ja już od lat z niego korzystałam. W 202 roku na pierwszych wersjach jeszcze, gdy nie miał wbudowanych analiz innych gier tylko MM i lotto.
2002 był najlepszy. Wówczas przynajmniej raz w miesiącu miałam 6/6 ale płacili tylko 700 zł. Wszystko się posypało gdy zrobili drugie losowanie...
Jocia czy to oznacza że mogą 6-stki sypnąć?