Wpisy 1 773 319 – 1 773 418
3 listopada 2013 22:58 → 4 listopada 2013 00:12, 100 wpisów
myślicie że -5- spocznie czy jeszcze nie
7-8-16
7-8-25
7-8-38
7-8-54
7-9-43
7-9-46
7-9-61
Takie układy mi pokazuje
7-8-25
7-8-38
7-8-54
7-9-43
7-9-46
7-9-61
Takie układy mi pokazuje
Hohoho !!!!
ulala wysyłasz to wszystko na 3 skreś.?
aha
wszyscy tak to -38- zachwalają może nadać
Witam wieczorkiem
Jociu
oj dzisiaj cieniutko Jociu- zaledwie 4/8 i 3/8 ale nie miała czasu na analizy bo wszyscy wyjeżdżali dzisiaj, a ja przy garach, kanapkach, a na koniec jeszcze jako szofer musiałam na dworzec do Gliwic jechać by córcię na pociąg odwieźć.
ulala
toja
Nie mniej jednak im więcej analizuje trendy tym większy chaos mam
Staszku witaj
Staszku witaj
A jak u Ciebie na dzisiaj?
Jociu linka do czego bo chyba nie skumałam
multi ulkaWitaj
Staszku
Jak tam po Wygranej
Jocia to parę groszy jest
Jociu ja ten program mam na kompie, nie wiem czy są wyświetlane trendy w necie bo nie szukałam. Dawno kupiłam poprzez stronę http://lottocad.pl/ i robię analizy mam na swoim kompie jedynie. Przy każdej z gier można tam w dziale " mapa liczb" w opcjach ustalić że ma pokazywać trend, częstość występowania itd...
multi ulka jak po ósemce?
kiedy następna
Staszku fajnie ale przydałaby się następna Fajne uczucie przy odbiorze więc chętnie tam wrócę po więcej
ja tak samo
Jociu ja już od lat z niego korzystałam. W 202 roku na pierwszych wersjach jeszcze, gdy nie miał wbudowanych analiz innych gier tylko MM i lotto.
2002 był najlepszy. Wówczas przynajmniej raz w miesiącu miałam 6/6 ale płacili tylko 700 zł. Wszystko się posypało gdy zrobili drugie losowanie...
Jocia czy to oznacza że mogą 6-stki sypnąć?
mogą, dwa razy pod rzad..nie bylo..ich.. ale trudniejsze do ustalenia beda
Tzn rok był dla mnie bocki jesli o wygrane chodzi. Program dobry, ale wymaga dośc dobrego obeznania z matmą. Jednak dział pomocy jest dobrze rozbudowany i ma jasno przedstawione zagadnienia, więc jak się przysiądzie to można wiele się nauczyć i wykorzystać.
ciekawe w których dziesiątkach
Jociu on ma dane " MM, Lotto,Mini Lotto, 49 S, Keno de,Keno F, ToTo Lotto, Little lotto.
Kurcze teraz widzę że nawet nie wiem co to są te pozostałe - stale siedzę tylko w mm
Kurcze teraz widzę że nawet nie wiem co to są te pozostałe - stale siedzę tylko w mm
moze warto byłoby sie podeprzec..tymi danymi w polączeniu z moimi typami..musze pomysleć ..o nim
Przemyśl Jociu, ja poza nim robię sobie jeszcze zestawienia w excelu, ale takie banalne jedynie. To mi zostało z dawnych czasów i lubię się excelem pobawić.
A taką ciekawostkę mam Multilotka wprowadzono w TS 18 marca 1996 roku- akurat w moje urodziny więc od razu wpadłam w niego po same uszy
A taką ciekawostkę mam Multilotka wprowadzono w TS 18 marca 1996 roku- akurat w moje urodziny więc od razu wpadłam w niego po same uszy
Jociu a patrzyłaś kiedyś na mapy z tej strony - od Pasko?
Zostawił link do filmiku na yotube, pooglądałam , i zastosowałam sobie ten krok co 14 losowań od określonego numeru. Przyznam że tak dla zabawy ale p udało mi się wówczas dobrze wytypować 5/8 tyle ze nie zawierzyłam i nie posłałam.
Będę musiała poświęcic na to więcej uwagi- bo - nigdy nie wiadomo która droga zaprowadzi nas do celu
A to fajnie, w sumie trzeba robić wszystko by Ts tak się nie bogacił na naszych marzeniach
61,63,60,35,36,46,44,65,66,30
ost mam same 3/10 moze jutro bedzie innaczej w typowaniach kusi zagrac w realu ale niewiem czy 10/10
multi ulka za 8
Uciekam już do łóżeczka Musze jutro skończyć zamówienie z którym mam spore problemy. Kolorków w snach i cyferek z zakresy 1-80
Jociu
gryks dziękuję ślicznie
Jociu
gryks dziękuję ślicznie
multi ulka
Jocia dzis malo braklo kurde wiedzialem ze 80 padnie na wieczór
ale dalem 5,10,15 a byla 14 niestety ;/ cholerka
ale dalem 5,10,15 a byla 14 niestety ;/ cholerka