Wpisy 1 773 219 – 1 773 318
3 listopada 2013 22:00 → 3 listopada 2013 22:58, 100 wpisów
nicpuktacja zaczynala by sie od momentu wygranej
Rakietę ma i trochę już grałem nawet kort jest za polem a w golfa grałem kijami kolegi i u niego w ogrodzie oraz mini golfie.
Pasko..po wgraniu to ja sobie moge kliknąć,nie powiem Tobie na co bo bana załapię tam mam tylko obrazek i nic więcej.Wkleiłam Tobie jak to u mnie wygląda na FB Twoje
damian1983: ale to nie fair skoro prawdopodobieństwo jest 1 do 22
Lila: no wkleiłaś... i po prawej stronie pisze jak byk "Continue to the image links"
jesli chcesz to mozesz dawac typy punkty tez za 0 trafien. chodzilo mi ogolnie o pomysl
Pasku zacznij wklejac wysokie wygrane już od 1000 złoty bo widzę ze jest duża przerwa
Pasko..poważnie tak pisze?Jakby pisało po szkopsku to bym zajarzyła
Rakietę mam za 86 zł wiem cena nie powala ale sprzedawca powiedział że na początek powinna wystarczyć i właśnie myślę żeby się zapisać w mieście do klubu nawet może o mnie kiedyś usłyszycie i będzie relacja w TV na Polsacie Sport ? Żeby w golfie zaczął odnosić sukcesy w końcu polak fajnie by było by zapanowała może istna mania ?
Dziś w nocy będą duże porywy wiatru ,nawet do 100 km/h.
Chrońcie swój dobytek i auta
Chrońcie swój dobytek i auta
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Meteorolodzy z rosji przewidują dla polski bardzo mmrozną zimę nawet do -40stop
Lila..
dobranoc
A ja Laysy MAX o smaku grillowanego kebaba dokończam za 5 zł choć ogólnie mało jem tego ogólnie może kiedyś więcej.
Dobranoc .
Lila: uzupełniłem instrukcję jak wkleić obrazek, bo faktycznie coś tam pozmieniali, że trzeba ten link użyć
Bonus Multi Multi: 90 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Cholera jasna !! ;/
a ja dalem 5,10,15
i zamiast 15 znowu 14 byla
a ja dalem 5,10,15
i zamiast 15 znowu 14 byla
Pasko no własnie a jak ktoś nie zna angielskiego (bo nie musi,jest mu niepotrzebny) to się trochę można zamotać
najgorzej jak się nie zna ani angielskiego ani niemieckiego bo wtedy trzeba się porozumiewac na migi:
zmienili ta trójke niestety zxzz 15 na 14 bo juz w tamtym miesiacu byla ta trojka 5 10 14 zamiast 15 ;/
jocia...oczka mi się kleją
nikt mnie nie goni...nie ma takiej opcji
nikt mnie nie goni...nie ma takiej opcji
dzięki
staram sie po jednej kńcówce na zakład .. by nie było tak, ze jak jakiejs nie ma...to całośc do kosza idzie ..
staram sie po jednej kńcówce na zakład .. by nie było tak, ze jak jakiejs nie ma...to całośc do kosza idzie ..
Lubie iść leżakować i jeszcze oglądam TV
a jak leci film dla mnie to juz jestem w 7- niebie
a jak leci film dla mnie to juz jestem w 7- niebie
ne, nie miałam..aletak myslałam ..ze moze byc ..ograniczam ilosc , ale nie wychodzi i tak.rok, Półtora temu typowalam 23-14 liczby i czesto wchodziło 10-12 trafionych..teraz sie tak nie da .. docodzi do 30..28 licz.. duzo
Jocia
ulala
ulala
a witam
ja od tych numerków chyba oślepnę
ulala nic ciekawego jesień u mnie
a TS nie daje wygrywać
a TS nie daje wygrywać
ulala tak listopadowy
a skond wiesz
a skond wiesz
O to muszę pamietać