Wpisy 1 767 513 – 1 767 612
29 października 2013 22:11 → 29 października 2013 22:33, 100 wpisów
Jocia poprosze wytlumaczcie mi jedna sprawe jak mozna bylo strzelic bonusa w MM za 2,50 pln??????????????? bo zdurnialam!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co w tym dziwnegow lotto jest wysylane pare milionow zakladow a w multi 200k na jedno losowanie
ja mam wytłumaczyć jolka ..nie wiem widac mozna
wyjatkowo kupiłam mini i 2/5
wyjatkowo kupiłam mini i 2/5
Dopisano wygrane multi multi
Jocia.
Ja też miałam przerwę w trójkach.
Ja też miałam przerwę w trójkach.
Jocia w sensie ze zeby walnac BONUS trzeba grac z plusem czy sie myle wiec min. 5 zeta!!!!!!!
jolka to ich strategia chcą wyciagnąć ostatnie grosze ze skarpet od biednych ludzi dlatego tak padło:
emerytko..powaznie ja chyba w 2012 gralam 3/3 mam zbiór poskanowany trafionych
jolka1707 mylisz sie. zeby wygrac bonus wystarczy trafic 10/10 nie grajac w plusa nawet
Jolka.Nie trzeba grać z plusem.
jolka nie gram na chybił.. nie mam szczesica dzisiaj mini : 7,9,11,15,21 = 2/5
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Jocia.
Jak mam coś wygrane,to wtedy puszczam jeszcze trójki.
A normalnie to tylko piątki i dziesiątki.
Jak mam coś wygrane,to wtedy puszczam jeszcze trójki.
A normalnie to tylko piątki i dziesiątki.
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 274 109,00 zł
Jocia.
Chyba tak,bo jestem na plusie.
Chyba tak,bo jestem na plusie.
ja gram w MM tylko na 10 liczb. nie ma sensu grac na mniej skreslen.po co tracic kase i nie grac o glowna wygrana.lepiej dac wiecej zakladow na 10 liczb.moze kiedys sie uda ustrzelic dziesiatke
jolka jak grasz na plusa to jak się trafi 10z10 to masz 2 500 000 wygranej:
jesli mialbym wygrac 9/9 zalozmy za rok, lub za 20 lat 10/10 to wolabym 9/9
pewnie ze tak. na 10 liczb masz duzo roznych stopni wygranych a zawsze grasz o glowna wygrana
cos jest pokrecone..jedne eytypowane końcówki wchodza z opóxnieniem drugie na biezaco.. bardzo mocna była dzisiaj 62,32..20 podałam na czacie
qulwa oddajcie bonusa
kto zaiwanił bonusa pielole nie gram
kto zaiwanił bonusa pielole nie gram
jolka mi się wydaje,ze jak np,piec osob trafiloby plusa 10z10 to chyba by podzielili na pięc ale sam juz nie wiem zatkało mnie:
a przez 20 lat można uzbierać 35.5 tyś nie grając,to więcej niż trafienie 8/8
jocia ..to skreśla opóżniną dzień póżniej i dodaj bieżącą ..i masz po łopocie
jak by w multi mozna bylo grac tylko na 10 liczb to 10/10 bylo by bardzo czesto.torsan wlasnie. tylko trafienie 10/10 gwarantuje ci taka kase ze nie jestes wstanie przegrac tego przez cale zycie jak trafisz
1;621 no tak ale zawsze masz swiadomosc ze grasz o glowna wygrana i moze kiedys sie trafic a jak grasz na 5 liczb to grasz tylko o 700zl ktore i tak przegrasz
znaczy sie jest taka rzecz ze w MM jest szansa 1:8 mln a w lotto 1:14, 8 mln x 2,5 daje 20 mln ktore nalezy wlozyc zeby wygrac zalozmy 250 tys + bonus a w lotto czasami jest 30 mln wiec w kumulacje sie lepiej oplaca grac niz w MM
torsan grajac regularnie w multi i tak zawsze bedziesz w plecy. tylko trafienie 10/10 gwarantuje ci to ze ustawi cie to dosc dobrze.
13max33 u korna jest bałagan bo madzia czasem jest lilą czasem anonimem jak się to czyta to mozna dostac krecka i fioła:
pytam kto zajumał bonusa
jolka
ja gram codziennie na 10 liczb.po 2 lub 3 zaklady co losowanie czasem nawet 4 zaklady zalezy ile musze dolozyc do kuponu
Mam niesamowite cisnienie na duzego lotka cwa jdna tam jedna tu,jdna - ,jedna +
ja raz puscilem na 8 liczb 12 zakladow i trafilem 2 piatki i 2 czworki
no to przestaje grac w mmmmmmm
wasyl spozniłeś się bonus padł,szcześliwiec zagrał chyba za 2,5zeta i jak wygrał to o mało chyba nie zemdlał,hi,hi: