Wpisy 1 765 521 – 1 765 620
28 października 2013 15:33 → 28 października 2013 16:20, 100 wpisów
deja vu
Niczym w typowaniach na żywo ZANIM gruchnęło
właśnie jocia masz racje a tym bardziej jak podam telefon to juz po mnie
nie rób sobie żartów ja mam na karte telefon
to wymyśl coś
a wlasnie ze nie jocia tam nie ma ani jednej kreski w zadnej sieci
ulka powiem tak czasem wypisuje zestaw ktory grał a czasem nie komp nie rozróżni blefu dopoki go nie wyslesz
czasem wysylam go w zaprzyjaznionej zabce 3 minuty przed bo takie jest prawo i nie maja zadnych szans bo wchodza juz na antene
no trudno smutno mi że nie możesz przeslac
no ja tu ciezko pracuje na liczby a moja sobie kiecke juz kupiła no nie
adi35
3 min. ja bylam w kol. gdzie za pol godz. mieli zamykac i nie
wyslalam zakladow bo pani powiedziala ze za pozno
3 min. ja bylam w kol. gdzie za pol godz. mieli zamykac i nie
wyslalam zakladow bo pani powiedziala ze za pozno
agus bo tak im kazano ale masz prawo wysłać nawet minute przed ja dzis mialem na kuponie 13.58 i było ok
z archiwum
240430. hosia 2011-03-04 (14:55)
Piotrek wypisujesz jakieś głupstwa . Totalizator ma czarno na białym to co już zatypowaliśmy. A co ich obchodzi co typujemy sobie w typowaniach ...myślisz ,że latają po różnych stronach i spisują co jakiś Maniek z Koziej Wólki ma zamiar dziś posłać albo i nie ? /.../
gdzie się podziały pewne osoby ? cóż - odpowiedź jest dość prosta
240430. hosia 2011-03-04 (14:55)
Piotrek wypisujesz jakieś głupstwa . Totalizator ma czarno na białym to co już zatypowaliśmy. A co ich obchodzi co typujemy sobie w typowaniach ...myślisz ,że latają po różnych stronach i spisują co jakiś Maniek z Koziej Wólki ma zamiar dziś posłać albo i nie ? /.../
gdzie się podziały pewne osoby ? cóż - odpowiedź jest dość prosta
I z forum
-> Prywatność na forum - ujawnienie adresów IP /.../ przewiduję czarną przyszlość. Może być tak, że ta strona będzie tylko dla idiotów gadających samym z sobą (bo nikt z nimi już nie chce rozmawiać)/.../
-> Prywatność na forum - ujawnienie adresów IP /.../ przewiduję czarną przyszlość. Może być tak, że ta strona będzie tylko dla idiotów gadających samym z sobą (bo nikt z nimi już nie chce rozmawiać)/.../
i kawałek dalej, drugi z moich ulubionych autorów -
>/.../też bym tępił
takich oszołomów. /.../
powodzenia
>/.../też bym tępił
takich oszołomów. /.../
powodzenia
sierpc101010@wp.pl Dzięki.
jackwar
dałaś mi
cyferki ale obudziłem się i
niestety nie wiem czy trafiłem
cyferki ale obudziłem się i
niestety nie wiem czy trafiłem
po co mi pin karty ?
jak tam są 4 liczby a ja puszczam na 10 skreśleń ?
jak tam są 4 liczby a ja puszczam na 10 skreśleń ?
mocno powiedziane ale kazdy ma swoje zdanie prawda. Programy i internet jest po to by wspomagac innych. A te wysylanie online to juz jest istna bajka
Ale magiczna ilość kombinacji też jest a człowiek sobie zawsze tłumaczy że go w balona robią jak nie wygrywa
jackwar
alex ostatnio coś w "ścianie płaczu" miałeś - wysłane ?
alex ostatnio coś w "ścianie płaczu" miałeś - wysłane ?
Witam wszystkich
alex prawdopodobienstwo wygrania pewnie znasz ilosc zawartych zakladow tez znasz to powiedz mi dlaczego jesli juz mowimy o matematyce nic nie padlo skoro juz przekroczono ta sume prawdopodobienstwa prawie o 12 razy
jackwarjociu
jociu - jak myślisz 14,19,27,28,29.....?
alex
a były ? hmmmm - wiesz,
to zapisz je na następny raz, na te wysłane i łap
i potraktuj to jako zdarzenia zależne
brawa=wysłane
powo
a były ? hmmmm - wiesz,
to zapisz je na następny raz, na te wysłane i łap
i potraktuj to jako zdarzenia zależne
brawa=wysłane
powo
oki, grzecznie poczekam i też podumam jeszcze
alex od grania powiadasz ok. załóżmy że kazdy wysyła 4 kupony na 14 i 4 na 21.40 to 20 zł. 20 zł razy 31 dni to 620 zl razy 12 miesiecy 7440. I powiedz mi z czego mam sie cieszyc jesli za np 15 losowan dadza mi wygrac 850 zl? dlatego oni maja system a kazdy swoj rozum dalej juz nie trzeba gdybać
No wiec wlasnie zobacz ja zagrałem tymi zestawami 2 razy i zobacz a jaka mialem pewnosc ze zadziałaja 2 razy?
a juz samym sukcesem dla systemu jest to jak tos pochwali sie skanem i pokaze nr kolektury to jest juz bajka totalna dla mnie
@ 605
w keno proszę pana sercelina/pstryka/ksingsa
któreś pan na Cyprze jednak roztrzaskał
w keno proszę pana sercelina/pstryka/ksingsa
któreś pan na Cyprze jednak roztrzaskał
tylko zapisałeś te zestawy po losowaniu a wiec mało to wiarygodne
pisałem wczesniej ze daje te na 21.40 ktore juz wysłałem na 14 by system zmylic alex czytaj lepiej proszę
poziom głupoty jest stały, ale użytkowników kompów przybywa lub - pieniądz zły wypiera pieniądz dobry, czy jakoś tak
i znikam
i znikam
ciesze sie alex ze masz ubaw a ja mam kase i ubaw i tez mi to jak to mowisz tito
złośliwi są tylko ci co innych nie rozumieja i ośmieszyć tylko chcą a ja w dobrej wierze pisze ale coż kolejna porażka. Cześć wszystkim