Wpisy 1 765 421 – 1 765 520
28 października 2013 14:18 → 28 października 2013 15:33, 100 wpisów
Z ch/tr 6/10
Z moich 4/5 i 5/10.Można grać na 21.40
Z moich 4/5 i 5/10.Można grać na 21.40
Agatkaa.
Za długo siedziałaś wczoraj w kościele.
Za długo siedziałaś wczoraj w kościele.
po cichu Wam powiem -
- analiza 10 z mp na archiwalne losowania {{kciuki}
pozostałe - poniżej pleców
cóż - widać operator komputera kiepski number losowania wybrał
lepszych Wam życzę wieczorem
- analiza 10 z mp na archiwalne losowania {{kciuki}
pozostałe - poniżej pleców
cóż - widać operator komputera kiepski number losowania wybrał
lepszych Wam życzę wieczorem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 680 000 zł
ocalał
więc - lepszych na wieczorne - 7617 / słownie - siedem tysięcy sześćset siedemnaste/ losowanie mm, w dniu 28-10-2013
Ocalał.
Tak różne odczucia.
Jocia
e46
cóż - ja jestem po pewnej lekturze, to coś tak jakby, hmm po kilku ładnych pigułkach
cóż - ja jestem po pewnej lekturze, to coś tak jakby, hmm po kilku ładnych pigułkach
teraz owieczki pora wypełnić kupony i biegiem do kolektur prezes ts bedzie strzygł:
co z tym bonusem się dzieje,dlaczego nikt nie trafia:czyzby szachrajstwo:
42,44,23,51,29,31,32,34,37,68(08,49,62,73,75,79)
eh o 14 tylko 42,45,24,25,26
mykam pochrapac przed nocka z 2h
eh o 14 tylko 42,45,24,25,26
mykam pochrapac przed nocka z 2h
Hipcio.
I to jeszcze 46 na dodatek została plusem.
I to jeszcze 46 na dodatek została plusem.
moja ostatnia wygrana to 6z9,42zeta ale odebrali prawie wszystko z powrotem musze zagrac na wieczor aby wygrac bonusa:
Robal.
To podziel się lekturą.Już dawno nie brałam pigułek.
To podziel się lekturą.Już dawno nie brałam pigułek.
hipek łobuzie
nie żartuj - przecież zaprawdę - niekoniecznie szachrajstwo
porównując do najstarszych nawet ilości i częstotliwości trafień w pewien sposób by pasowało - IM...
podnieśli cenę, wprowadzili dwa losowania dziennie, doszły tAKŻE inne gry, więc gra - ta akurat zrobiła się taka, jak widać, i mając nawet w pamięci bonus /i częstotliwość jego "siadania"/...
... czy ma jakikolwiek sens, tak naprawdę, i zresztą - na jakąkolwiek ilość skreśleń - samemu trzeba sobie odpowiedzieć
nie żartuj - przecież zaprawdę - niekoniecznie szachrajstwo
porównując do najstarszych nawet ilości i częstotliwości trafień w pewien sposób by pasowało - IM...
podnieśli cenę, wprowadzili dwa losowania dziennie, doszły tAKŻE inne gry, więc gra - ta akurat zrobiła się taka, jak widać, i mając nawet w pamięci bonus /i częstotliwość jego "siadania"/...
... czy ma jakikolwiek sens, tak naprawdę, i zresztą - na jakąkolwiek ilość skreśleń - samemu trzeba sobie odpowiedzieć
e46
aha mówisz i masz - u Karola zostawiłem i ten fragment i link
trafnych
aha mówisz i masz - u Karola zostawiłem i ten fragment i link
trafnych
2. Witam.
Proponuję dziś skreślić dziesiątkę i ósemkę:
- 4,10,20,22,30,40,56,67,68,70
- 18,22,23,48,52,67,70,79
I teraz prośba. Skreślajcie liczby jak najpóźniej bo LOTTO boi się rozbicia banku i jeśli zobaczą, że jest dużo takich skreśleń to zrobią jakieś losowania próbne itp.. i liczby nie wejdą...A jeśli puścimy późno to może rzeczywiście wpadnie 10/10 i 8/8. Jeśli wejdzie 2 lub mniej liczb z tych zestawów, to jutro skreślajcie je jeszcze raz - wygrana pewna :-)
Proponuję dziś skreślić dziesiątkę i ósemkę:
- 4,10,20,22,30,40,56,67,68,70
- 18,22,23,48,52,67,70,79
I teraz prośba. Skreślajcie liczby jak najpóźniej bo LOTTO boi się rozbicia banku i jeśli zobaczą, że jest dużo takich skreśleń to zrobią jakieś losowania próbne itp.. i liczby nie wejdą...A jeśli puścimy późno to może rzeczywiście wpadnie 10/10 i 8/8. Jeśli wejdzie 2 lub mniej liczb z tych zestawów, to jutro skreślajcie je jeszcze raz - wygrana pewna :-)
Czy taki wpis może jeszcze być aktualny?
Można spróbować.
emerytko.. kiedy to zotało napisane ?
Oczywiscie,ze moze być .. wszystko zalezy od pewniaczków na 21
Oczywiscie,ze moze być .. wszystko zalezy od pewniaczków na 21
e46
nie, obecnie zmieniony mają przecież regulamin /po tym spektakularnym 34 x 10/10 zdaje się /
i wszystkie, czy takie same, czy tylko podobne skreślenia na zakładach nie robią "rozbicia banku" trafienie - owszem - tak, ale nie 'rozbicie banku' Nie w znaczeniu zgolaszenia teesa
nie, obecnie zmieniony mają przecież regulamin /po tym spektakularnym 34 x 10/10 zdaje się /
i wszystkie, czy takie same, czy tylko podobne skreślenia na zakładach nie robią "rozbicia banku" trafienie - owszem - tak, ale nie 'rozbicie banku' Nie w znaczeniu zgolaszenia teesa
Robal.
Dzięki za wyjaśnienie.
Dzięki za wyjaśnienie.
Jocia.Dawno,dawno.
Trzeba auto odstawić do garażu,bo grasują złodzieje kół.
Hej wszystkim ja mam inny system ja daje jakieś zestawy najcześciej te którymi gram naprawde dopiero po losowaniu a lipne daje przed żeby ten durny ich komputer sie dał nabrać. Nastepnie gram nimi o np.13.55 i gotowe. Nastepnie daje te zestawy na wieczor i mam znowu komuter gdzies niech śmieci łyka. Teraz wypisałem juz zestawy na wieczor te ktore juz wysłałem na godz. 14 tą. Mnie nie zależy na punktach ale na kasie ))
jocia ale tam jest lila nick i trzy smiejące postacie i jeden jezyk:
Witam wszystkich Buziaki
Hipcio wystawiłem zestawy te ktore wysłałem o 13.55 wiec zobacz sobie
hipcio..to nie ja.To jakaś menda społeczna.Porównaj IP,tamto nie jest moje
jocia a zobacz sobie te zestawy na wczorajszy wieczor mają kompa za 5 baniek a myślec nie umieją
nextłan miśtrz trafień
ja pierdyle
ciekawe - na wszystkich takich są jakieś dopłaty ? ktoś wie ?
ja pierdyle
ciekawe - na wszystkich takich są jakieś dopłaty ? ktoś wie ?
wszyscy szukaja nowych zestawó a oni sami na starych lecą naiwniacy... mam gdzieś ich bonus grunt że kasa wpływa
adi35# zapodaj te liczby
a na emejla.adi plis.
ok a na sms
podam ci nr tel ok
proszę
ula a skad ja mam wiedziec ze ty admin nie jestes pod postacia uli