Wpisy 1 763 789 – 1 763 888
27 października 2013 12:03 → 27 października 2013 13:27, 100 wpisów
Witaj Jocia.
Dawno mnie tu nie było.Pozdrawiam.Jak chcesz dzisiaj wygrać to postaw na takie dwa zestawy:
5,9,29,67,77.
9,15,22,47,65.
Dawno mnie tu nie było.Pozdrawiam.Jak chcesz dzisiaj wygrać to postaw na takie dwa zestawy:
5,9,29,67,77.
9,15,22,47,65.
chyba też dziś zrobię odkurzanie PC-eta bo na śląsku to raz dwa sie wszystko brudzi a 6 wentyli bardzo szybko w tym pomaga
jak sztywno zamocowałaś to ok , nie musi przylegać , ważne by nie odpadł
niestety kurz się zbiera i co parę miesięcy powinno się kurz wydmuchać , najlepiej sprężonym powietrzem lub pędzelkiem i odkurzaczem
Co u Ciebie,ciągle w pośpiechu?Wiesz może co u mag?U mnie milczy!
Nie mam pojęcia co sie dzieje z mag..
gdybym była amerykanką to super , wszysto wspaniale, ale jestem Polką więc
gdybym była amerykanką to super , wszysto wspaniale, ale jestem Polką więc
jackwar na bocznej ściance mam wolnoobrotowe 25cm ten to zasysa nawet gołębie
wg mnie 37 na razie w chłodni.raczej "5" i "9" aktywne,przynajmniej dzisiaj na dwa losowania
Jocia.Tobie również,zobaczymy po losowaniu.Ja to zagrałem stawka x 10
Będziesz po losowaniu?Ja teraz na balkonik z Tyskim bo piękne słonko,trzeba łapać jeszcze opaleniznę!pa!!!
W piwie Tyskim.. widziałam.. mysz pływała napęczniała paskudne to bylo..zakapslowana buteka
o 14 losowanie bedzie
o 14:20 cofam zegarek i czas i mam 20 pewniaków i 40 minut aby nadac kupony
o 14:20 cofam zegarek i czas i mam 20 pewniaków i 40 minut aby nadac kupony
Okropne.. to było..jak sobie przypomnę..to.. chyba musze odejsc od komputera ..
Pije z puszki,tam nie wejdzie!!!!a nie ma problemu z flaszkami!!!!Do usłyszenia po losowaniu
jocia , po smaku to królewskie też chyba robią z żółci niestety , takie czasy że by być pewnym trzeba samemu wszystko robić
Zatypowane,nie wysłane.Lottomat się zaciął.
Jocia
Jackwar
Jackwar
a nie lepiej sie puscic
Jocia.
Dzięki.Ale skoczę do garażu, i spróbuję jeszcze w innej żb.
Dzięki.Ale skoczę do garażu, i spróbuję jeszcze w innej żb.
OK.
ja twierdzę że dziś rządzi przedział 1-40 i będzie dużo powtórek z wczorajszego o 14
Nicola moze powieje tu troche nad morzem i tez slonko wyjdzie
nie grałem na 14tą bamkructwo,łobuzy na pewno zrobią mi psikusa i wypuszcza parkę:60,61
jem teraz nozke z kurczaka na obiad z ziemniaczkami i burakami a popijam kefirem: