Wpisy 1 760 391 – 1 760 490
24 października 2013 02:06 → 24 października 2013 04:49, 100 wpisów
Nawet sobie tak nie żartuj,, potem takie żarty sa pożywką , nie wiesz ?
ja nie łżę..bo nie potrafię .. jak kłamałam , to wszyscy wiedzieli..o tym
Yota...nic nie przejmuj co mam podać 1/1 ..wazne co wysłac na juTerko ok ..i ide do kuchni..
od jutra chyba przerwa w typowaniu,,,,,może aż do wyplucia bonusa.....a tymczasem...noże nastawię się na swoje dwa stałe zestawy,.....z których w jednym też było 6/10...oczywiście teżnie grane
Yota...ale ty jedna nazwana Tajemika ..nie podzieliłaś twoja liczba i no tak ..ty sam wygra i wziąłaś kasa lizaka ..a wszyscy nic czemu tak
jocia....ale nerwy mi już siadają.......z losowania na losowanie...same niespodzianki.....
albozrobiętak...będę grał swoje zestawy....a typował...ale nie puszczał.......tylko wtedy to stres może być podwójny
albozrobiętak...będę grał swoje zestawy....a typował...ale nie puszczał.......tylko wtedy to stres może być podwójny
Krzysio .. podawałam na czacie 40..a potem 07.. a 8/8 bukmaczera ciągle podaję..sa u korna wszystkie
skończyląm typowac o 20.. a potem napisałam na gg.. o zestawach bukmachera do wysłania :
ok
20:38:15
jeszcze mysle o bukmachera 8/8
20:38:19
obu
ok
20:38:15
jeszcze mysle o bukmachera 8/8
20:38:19
obu
hall..u mnie nic nowego słychać ..ani nie ma wyjscie na imprezka ani gdzie wyjscie...
na jutro zestawik....z poprzedniego losowania....który się spóźnia...9,39,17
To jeszcze jeden dowód na to, ze nie gram nimi ciągle ..bo bym nie pytała ..i nie naradzała się ..LOGICZNE
jocia....na jutro nic ciekawego w zestawach nie widzę....dawno tak nie było.....może być losowanie niespodzianka
albo ...to przez te ich wcześniejsze niespodzianki....nic nie widać
Hall...jak ty nastepny chcesz gapić xx www..lizaki
--
http://www.fakt.pl/Usuwanie-wirusa-ukash-Usuwanie-wirusa-tu-policja-Jak-usunac-wirusa-tu-policja-twoj-komputer-zostal-zablokowany,artykuly,209632,1.html
---
twój PC mozliwe śmierć system..trzeba odnowa nowe Formaty
--
http://www.fakt.pl/Usuwanie-wirusa-ukash-Usuwanie-wirusa-tu-policja-Jak-usunac-wirusa-tu-policja-twoj-komputer-zostal-zablokowany,artykuly,209632,1.html
---
twój PC mozliwe śmierć system..trzeba odnowa nowe Formaty
haall..widzisz 997 foto..miałem taki ..ani ruchu nic nie moze włączać www ..tylko same biała ekran blokada...jeszcze pomyśle inaczej.. najpierw zaintaluje inne programy moze usunąć ukassha....
ja nic nie idzie złapać kasa ..teraz 18 los nie grałem oszczedzam moja kasa 450 zł...tam rosnie bonus 2 600 000 zł ja przestam grać boli głowa
Yota...korna tak pisał ze masz 80 zł wygrana nic nie widzi papiera kupon widać stawka 2
Yota ..ty powinno masz 180 zł ...nie 80 zł ...korn pomiłka ma i doba baaaj.. ALL
Jocia nie spi. Szukuje zamach na bonusa.
Dzisiaj bylo takie cos:
04, 05,40, 45.
04, 05,40, 45.
Zle sie pisze z komorki.
Mialem liczbe 42
Laptop odpalony, teraz będzie normalne pisanie.
Na liczbach moich można polegać jak na Marynie.
Lepiej się ich strzeż.
Lepiej się ich strzeż.
Może coś się jutro znajdzie.
Podkradłem wczoraj w tajemnicy od wędrowcy jedną linijkę testu na drugą zmianę. wyglądała tak:
1, 5, 9, 13, 15, 18, 21, 24, 26, 42.
1, 5, 9, 13, 15, 18, 21, 24, 26, 42.
Jocia poszła sobie spać.