Wpisy 175 668 – 175 767
22 października 2010 22:30 → 23 października 2010 11:37, 100 wpisów
Widze że TS raczej się bogaci na was
Znowu wiekszość liczb które obstawiłem na 14 weszło o 22 i jak tu sie nie wku...
w tym miesiącu ładnie szaleje parka 22,24 dziś byłą 9 raz. Pewnie 10 przebije a 67,71 była 7 razy nieźle. Zobaczymy dalej jeszcze 18 losowań do końca miesiąca.

po co wogóle te 2 losowania dziennie wystarczyłoby jedno
Jutro jest nowy dzień i losowanie lotto

nie bede im nabijał kabzy

jutro poprostu wysle na 22
łatwiej mi sie typuje
łatwiej mi sie typujeJa już dawno im nie nabijam
wogóle nie grasz??
kathy jutro to mi wypłacą bo wysle na wieczór i trafie
Piątka w MM na 14:00 -5-8-13-29-42-
Dobranoc ,do jutra.
5/10
4/7

5/10
4/7

Dopiero co wróciłam KOCIU .Dochodzę do siebie po 4 miesięcznym odwyku 

Centrum Prasowe
Komunikat
22.10.201008:15
Wygrałeś pieniądze? Nie chwal się tym!
Wiele razy ostrzegaliśmy, że nie należy się chwalić faktem wygranej w grach liczbowych czy loteriach pieniężnych. Ta historia, którą za chwilę opiszemy, na szczęście dobrze się zakończyła. Niech będzie ona przestrogą dla tych wszystkich, którzy nie potrafią utrzymać w tajemnicy informacji o wygranej.
W ubiegłym tygodniu w pewnej niewielkiej miejscowości Osina (województwo zachodniopomorskie) jeden z miejscowych miłośników gier Totalizatora Sportowego trafił w Lotto âpiątkęâ wartą ponad 6 000 złotych. Zgodnie z regulaminami gier spółki, tak wysokiej kwoty nie można odebrać w kolekturze. Trzeba się po nią udać do siedziby jednego z 17 oddziałów Totalizatora.
Ów gracz, kiedy już się upewnił, że rzeczywiście wygrał, postanowił odebrać pieniądze w Oddziale TS w pobliskim Szczecinie. Zanim jednak pojechał do stolicy województwa zachodniopomorskiego, wybrał się do lokalu gastronomicznego w Osinie, gdzie niestety pochwalił się wygraną. Informacja to dotarła do dwóch mężczyzn, którzy napadli na gracza kiedy wracał do domu. Nieszczęśnik został pobity, a ponadto okradziony z kuponu wartego ponad 6 000 złotych. Ofiara napadu powiadomiła policję, a ta z kolei porozumiała się ze szczecińskim Odziałem Totalizatora Sportowego.
Informacje gracza na temat kuponu, daty i miejsca jego zawarcia, potwierdziły się. To wystarczyło by policja zastawiła pułapkę na rabusiów. Kiedy dzisiaj mężczyźni podejrzani o napad zgłosili się po odbiór âswojejâ wygranej, zostali schwytani, a kupon odzyskany. Prawdopodobnie już wkrótce wróci on do prawowitego właściciela, który â tym razem zapewne już bez rozgłosu â odbierze wreszcie wygrane pieniądz
Komunikat
22.10.201008:15
Wygrałeś pieniądze? Nie chwal się tym!
Wiele razy ostrzegaliśmy, że nie należy się chwalić faktem wygranej w grach liczbowych czy loteriach pieniężnych. Ta historia, którą za chwilę opiszemy, na szczęście dobrze się zakończyła. Niech będzie ona przestrogą dla tych wszystkich, którzy nie potrafią utrzymać w tajemnicy informacji o wygranej.
W ubiegłym tygodniu w pewnej niewielkiej miejscowości Osina (województwo zachodniopomorskie) jeden z miejscowych miłośników gier Totalizatora Sportowego trafił w Lotto âpiątkęâ wartą ponad 6 000 złotych. Zgodnie z regulaminami gier spółki, tak wysokiej kwoty nie można odebrać w kolekturze. Trzeba się po nią udać do siedziby jednego z 17 oddziałów Totalizatora.
Ów gracz, kiedy już się upewnił, że rzeczywiście wygrał, postanowił odebrać pieniądze w Oddziale TS w pobliskim Szczecinie. Zanim jednak pojechał do stolicy województwa zachodniopomorskiego, wybrał się do lokalu gastronomicznego w Osinie, gdzie niestety pochwalił się wygraną. Informacja to dotarła do dwóch mężczyzn, którzy napadli na gracza kiedy wracał do domu. Nieszczęśnik został pobity, a ponadto okradziony z kuponu wartego ponad 6 000 złotych. Ofiara napadu powiadomiła policję, a ta z kolei porozumiała się ze szczecińskim Odziałem Totalizatora Sportowego.
Informacje gracza na temat kuponu, daty i miejsca jego zawarcia, potwierdziły się. To wystarczyło by policja zastawiła pułapkę na rabusiów. Kiedy dzisiaj mężczyźni podejrzani o napad zgłosili się po odbiór âswojejâ wygranej, zostali schwytani, a kupon odzyskany. Prawdopodobnie już wkrótce wróci on do prawowitego właściciela, który â tym razem zapewne już bez rozgłosu â odbierze wreszcie wygrane pieniądz
4/7 dobranoc

Dlatego oficjalnie nikt tu nic nie wygrywa
A w rzeczywistości wszyscy napychają sobie sienniki kasiorką, aż do bólu i przez to spać nie mogą 
A w rzeczywistości wszyscy napychają sobie sienniki kasiorką, aż do bólu i przez to spać nie mogą 
hosia a witam cie bardzo serdecznie i jak tam mm?
.

Lunatyczka.
Witaj.. . Miłego dnia.

Witaj.. . Miłego dnia.

W.N.
Pięknego, słonecznego i przyjemnego dnia
Pięknego, słonecznego i przyjemnego dnia

Witam. Dziś na szybko takie liczby do MM.
21,45,36,62,71,32,8,44,26,3(gdybym miał zacząć progresje to liczba 21 była by grana tą metodą)
49's liczba 38 - 17 próg
zakres sumy liczb 8,10 - 17 próg
I takie sportowe meczyki sobie wyznaczyłem.
944 Eint. Braunschweig-Unterhaching 1 1.67
972 Bordeaux-Brest 1 1.57
614 Watford-Scunthorpe 1 1.75
AKO 4,59
Wczoraj o krok od szczęścia,ale mnie nie dogoniło za szybko uciekałem.Pozdrawiam wszystkich i życze wysokich wygranych.SPOKE 10 progów na 6 zakresów nie da rady tego finansowo dźwignąć.A może tylko 4 lub 5 zakresów.Pomyśle.I do boju hej na buka.
21,45,36,62,71,32,8,44,26,3(gdybym miał zacząć progresje to liczba 21 była by grana tą metodą)
49's liczba 38 - 17 próg
zakres sumy liczb 8,10 - 17 próg
I takie sportowe meczyki sobie wyznaczyłem.
944 Eint. Braunschweig-Unterhaching 1 1.67
972 Bordeaux-Brest 1 1.57
614 Watford-Scunthorpe 1 1.75
AKO 4,59
Wczoraj o krok od szczęścia,ale mnie nie dogoniło za szybko uciekałem.Pozdrawiam wszystkich i życze wysokich wygranych.SPOKE 10 progów na 6 zakresów nie da rady tego finansowo dźwignąć.A może tylko 4 lub 5 zakresów.Pomyśle.I do boju hej na buka.
witam wszystkich sympatyków
gier liczbowych i miłośników ( T.S ) ???
po 3-tygodniowej abstynencji od t.s dziś przyszedł czas
na odwiedzenie żółto-niebieskiego domku
i zawarcie pukonów.
pozdr i wysokich.....

gier liczbowych i miłośników ( T.S ) ???
po 3-tygodniowej abstynencji od t.s dziś przyszedł czas
na odwiedzenie żółto-niebieskiego domku
i zawarcie pukonów.
pozdr i wysokich.....

Witam wszystkich.
Już zaliczyłam spacer z pieskiem,teraz
.
Później przyjdzie czas na myślenie o grach.

Już zaliczyłam spacer z pieskiem,teraz
.Później przyjdzie czas na myślenie o grach.

jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich czy ktoś może mi powiedzieć ile płacą za 6 plus w 10 na 10
txs lepsze to niż nic hehe ciągle czekam na powtórkę zrozrywki jak zaliczyłem 22 klocki a tu juz mija póltora roku i KICHA

a jest tu gdzieś na tej stronie tabela wypłat ile za konkretne trafienia
Oj Macieju Macieju na stronie lotto masz tabele,na odwrocie kuponu masz tabele,więc dostęp jest tylko obudź się z rana,weź Ciepły prysznic i na wiele rzeczy wpadniesz sam.Pozdrawiam Cię Macieju.
Witam. Po lewej stronie w menu kliknij na "Gry liczbowe" i też zobaczysz tabele. Poczytaj. Pozdrawiam
kto uważa wygraną w lotto za szczęście, ten nie wie co to jest szczęście
Witam
Stare przysłowie pszczół mówi, że po wysokiej wygranej należy odtańczyć taniec zwycięstwa np. capoeira brasil (samba)
http://www.youtube.com/watch?v=4Mf_PTB8juc&feature=related
polecam zacząć ćwiczenia
Stare przysłowie pszczół mówi, że po wysokiej wygranej należy odtańczyć taniec zwycięstwa np. capoeira brasil (samba)
http://www.youtube.com/watch?v=4Mf_PTB8juc&feature=related
polecam zacząć ćwiczenia

Wiam szanowne towarzystwo!
hehe, wyspani?...nareszcie weekend! 
hehe, wyspani?...nareszcie weekend! 
kuponiki skreślone w typowaniach zatypowane- pozostaje tylko czekać do 14
Vzytaliście na stronie TS,aby nie chwalić się wygraną,bo można po łbie dostać

No trzeba uważać, bo nawet za "trójkę" w Lotto można już kupić flaszeczkę 0,5
... a to kusi niektórych 
... a to kusi niektórych 
Pasko>>
Przecież flaszeczkę, to można kupić i bez wysyłania ?
Może, nawet, szybciej się kupi ?
Może, w takim razie, lepiej nie wysyłać ?
żeby nie dostać... i żeby innych pokus nie było ...

Przecież flaszeczkę, to można kupić i bez wysyłania ?
Może, nawet, szybciej się kupi ?

Może, w takim razie, lepiej nie wysyłać ?
żeby nie dostać... i żeby innych pokus nie było ...

No tak. Dlatego w autobusie nie wolno mówić, że ma się 20 zł w kieszeni i podobnie kupon z "trójką". O czym pisze Lotto tutaj:
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3217.htm
A może Lotto po prostu chce walczyć z multipasko.pl? Komunikując, że nie wolno się chwalić wygranymi, co tutaj nagminnie jest łamane

http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3217.htm
A może Lotto po prostu chce walczyć z multipasko.pl? Komunikując, że nie wolno się chwalić wygranymi, co tutaj nagminnie jest łamane

"obije" to od gry w lotto ,dobrze radze