Wpisy 175 276 – 175 375
21 października 2010 22:52 → 22 października 2010 11:10, 100 wpisów
Ja tez nigdy nie puscilem parki ale.... kiedys musi byc 1wszy raz 

korn wszystko przed Tobą
pamiętam jak czekałam na komunikat w telegazecie ile płacą
za czwórkę w mini,liczyłam na 1000pln a dali 370
ale za tydzień była poprawka i dali 1140pln teraz już tylko piąteczka przede mną

pamiętam jak czekałam na komunikat w telegazecie ile płacą
za czwórkę w mini,liczyłam na 1000pln a dali 370
ale za tydzień była poprawka i dali 1140pln teraz już tylko piąteczka przede mną

też tak myślę
w mojej kolekturze dużo starszyzny gra w mini
znam faceta który trafił 5 dwa razy
oby im do głowy nie przyszło i nie podnieśli ceny za zakład
w mojej kolekturze dużo starszyzny gra w miniznam faceta który trafił 5 dwa razy
oby im do głowy nie przyszło i nie podnieśli ceny za zakład
Swoja droga , Bella , Korn ile najwiecej w MM wygraliscie?
ja z jakies 2 miesiace temu przed praca mysle " hmm nie myslalem nad cyframi jade na chybika 5 i 7 poslac" po pracy ide do kolektury i w ciemno daje do sprawdzenia a tam cala 5 i 6/7 , Oszalalem hyhy
a najlepsze ze lacznie mialem 11 cyfr trafionych w obu zakladach... 
ja z jakies 2 miesiace temu przed praca mysle " hmm nie myslalem nad cyframi jade na chybika 5 i 7 poslac" po pracy ide do kolektury i w ciemno daje do sprawdzenia a tam cala 5 i 6/7 , Oszalalem hyhy
a najlepsze ze lacznie mialem 11 cyfr trafionych w obu zakladach... 
to się w głowie nie mieści:
od początku roku wygraliście już 31 500 000 razy po 2 złote, a niektórzy nawet po 4 złote
od początku roku wygraliście już 31 500 000 razy po 2 złote, a niektórzy nawet po 4 złote
Rico... 31 500 000 razy? podzielic na okolo 310dni bo cos okolo tego nad dzisiaj leci podzielic na 2 losowania dziennie, wychodzi okolo 50 000 osob na losowanie ktore wygrywaja...a popatrzcie na tabele wygranych ;-)...pff
To sprawa PO
Filcjuszu - przepraszam , że nazbyt chyżo przebieram nogami , ale to na sobotę tak mnie nosi. Pozdro , tera, nara, zara wielka wara.

Lotto to złodziejstwo - kiedyś to tłumaczyłem dzisiaj nie mam czasu -w skrucie jeśli ktoś logicznie myśli to powinien sobie dać spokój z lotto jak najszybciej .I niech nie wierzy w jakieś kumulacjie-kombinacjie bo to bzdura a tym bardziej że ktoś trafił 6 w jakiejś miejscowości wybranej z mapy.Kiedyś to można było trafić a teraz zapomnijcie o jakiś wygranych .Mamy zajebistą dziurę budżetową muszą ją czymś załatać a więc każda złotóweczka która zaniesiecie do lotto im się przyda
yee dobranoc, spijcie dobrze 
Bernard, nie chcesz? nie graj
Dla mnie to zabawa z przyjemnoscia nie cel zycia, sam znam osobe ktora 2 lata temu "6" trafila takze...
..
Ze sa zlodziejami? byc moze , ktos chce to gra, ktos nie chce to nie gra i niech tak zostanie
Bonne Nuit!

Bernard, nie chcesz? nie graj
Dla mnie to zabawa z przyjemnoscia nie cel zycia, sam znam osobe ktora 2 lata temu "6" trafila takze...
..Ze sa zlodziejami? byc moze , ktos chce to gra, ktos nie chce to nie gra i niech tak zostanie
Bonne Nuit!
trocadero89 - jasne na pewno znasz osobę która wygrała pewnie następnego big milke -taki rodzaj lodu do lizania jakbyś nie zaczaił
Proponuje Ci sie isc leczyc wiesz? a jak wszedzie widzisz teorie spiskowe i oszustwa to zapisz sie do Pisu i przy okazji oddaj na dobrowolne leczenie psychiatryczne.Co do osoby ktora trafila 6? oczywiscie ze znam i moge powiedziec dosyc dobrze! przez znajomych w Warszawy, zreszta co ja Ci tu bede tlumaczyc. Dobranoc z ludzmi ponizej okreslonego przeze mnie poziomu nie rozmawiam tym bardziej nie dyskutuje, takze
..Mozesz sobie odpuscic
..Mozesz sobie odpuscictak na marginesie bernard po co ta gadka o tym ze lotto jest do kitu... Mamy demokracje jesli masz chec wydawania pieniedzy to grasz z wlasnej woli nikt cie nie przymusza proste....
Tak jest ze wszystkim...
Twoja wola twoja strata lub wygrana...
Tak jest ze wszystkim...
Twoja wola twoja strata lub wygrana...
trocadero89 - jesteś dla mnie kundlem a takich PO potrzebuje
Hosiu nic nie mogę trafić.Dzisiaj tylko jedna liczba trafiona 69,a cztery obok.Obojętnie jak gram to i tak wychodzą oboki.I dlatego mam ciągle taką minę

BERNARD MADOFF Takich jak ty PIS i Rydzyk potszebuje do radje maryja zmieni stronę dzieciaku bo nie jestesi tutaj potrzebny 

benio to ŻYD

bif24 - nikt się cię o zdanie nie pytał strzep sobie gruszkę i zmykaj do łóżeczka rano maszerujesz do szkoły -a zapomniałem przecież mama ci dała 2 zł na pączka to puść kupn w lotto
Hosiu musiałem dokupić dwie czekolady bałwanowi,bo nieborak ciągle choruje a zdrowie nie nadchodzi

bif24 - albo masz uszkodzoną klawiaturę albo potrzebujesz dodatkowych lekcji - nie ważne i tak nie pojmiesz. A jeśli chodzi o te trzepotanie to ty masz czym ,czy natura obdarzyła cię tylko pięknym głosikiem
BERNARD MADOFF strzepał sobie gruszkę na portalu multipask.pl i niegram w lotto tylko w MM Baranie 

bif24 - chciałbym ciebie zobaczyć pewnie jakiś następny z pedolony imbecyl - który czeka na ustawę równości od Po ,GEJ
pocałuj mnie w dupę -jak najem się bigosu matole
.

16 osób śledzi czat. :-)
Hosia. Witaj.. . 

Witaj Hipciu {{uscisk} Widzę u Ciebie poważne zmiany . Ojciec Pio przegrał sromotnie /na ołtarzyku/ z kuponami multasa
Czuję, że to
robota .
Czuję, że to
robota .Tomcio był na multipasko 15.10.2010r.
Oki czyli znaczy sia czuwa
Dzięki Jasiu Wędrowniczku Na tobie zawsze można polegać 

Dzięki Jasiu Wędrowniczku Na tobie zawsze można polegać 

..." Bo wszyscy na >Pasko< to jedna Rozdzina..." .

DZiś są moje drugie urodziny na Multipasko. Ćały dzień będę
i 

Jak nic po dzisiejszym dniu dołączę do sławetnego towarzycha AA - Kajtuni, Belci,Korna,Bifa,Gały,Torsana

i 

Jak nic po dzisiejszym dniu dołączę do sławetnego towarzycha AA - Kajtuni, Belci,Korna,Bifa,Gały,Torsana

Powinno być " Rodzina".
12 osób śledzi czat. 4 osoby poszły spać.. .
Zaraz idę i ja.. .
Zaraz idę i ja.. .

Wszystko przez tą nocną porę Wędrowco. Byk NA byku ! UPS {{gafa }}W porząsiu gafy nie ma. Już po 22
) No to jeszcze raz zdrówko Pasko 
a teraz siusiu, paciorek i .....
spatu
Dobrej nocki Wszystkim
) No to jeszcze raz zdrówko Pasko 
a teraz siusiu, paciorek i .....
spatu
Dobrej nocki WszystkimHosia; jak można zrobić błąd, gdy się piszę ze słownikiem???
Nokio!!! Popraw swój słownik, bo zmienię moją komórkę na ... inną.
Nokio!!! Popraw swój słownik, bo zmienię moją komórkę na ... inną.

10/10
Ja to widzę tak:
10 liczb skreślonych/10 liczb nietrafionych.
Ja to widzę tak:
10 liczb skreślonych/10 liczb nietrafionych.
9 osób śledzi czat.
............... .
Dobranoc.. .
............... .
Dobranoc.. .
Dobry 

WITAM I POZDRAWIAM 

Witam Wszystkich 
Z tej dziesiątki dziś o 14-tej. powinno wejść co najmniej 4 kulki.
Jest ktoś kto wybierze które to będą to zagramy 4/4 stawkę X 50 !.
13,14,66,70,74,28,38,20,31,39, !!!!!!!!!!!!!!

Z tej dziesiątki dziś o 14-tej. powinno wejść co najmniej 4 kulki.
Jest ktoś kto wybierze które to będą to zagramy 4/4 stawkę X 50 !.
13,14,66,70,74,28,38,20,31,39, !!!!!!!!!!!!!!

Witajcie 
Dziś od rana załatwiłam poważną sprawę służbową prawie pomyślnie więc już dość sukcesów na dziś chyba odpuszczę granie hm zobaczymy ...Wam życze powodzenia

Dziś od rana załatwiłam poważną sprawę służbową prawie pomyślnie więc już dość sukcesów na dziś chyba odpuszczę granie hm zobaczymy ...Wam życze powodzenia

Bif24
nie ma co czasu tracic na idiote

Witam reszte!
jak nastroje w piekny sloneczny piatek? 
nie ma co czasu tracic na idiote

Witam reszte!
jak nastroje w piekny sloneczny piatek? 
oooo....nowy komunikat na www.lotto.pl...
A my tak się chwalimy wygranymi
..wczoraj 3/5 całe 4zł
A my tak się chwalimy wygranymi
..wczoraj 3/5 całe 4złHey Bella!
Wyspana? 
Wyspana? 
witam
u mnie też słońce daje po oczach
wczoraj 2/5 w mini
u mnie też słońce daje po oczach

wczoraj 2/5 w mini

Witam wszystkich i jak zwykle życzę
trafnych typowań w realu

trafnych typowań w realu

Witam.I pozdrawiam wszystkich serdecznie.Na dziś sobie takie liczby do MM wytypowałem:30,61,21,45,36,62,71,63,68,32.
Do gry sportowej wytypowałem do gry takie zdarzenia sportowe:
851 Hertha-Gr. Furth 1 1.65
1142 Troyes-Clermont 1 1.90
941 Offenbach-Babelsberg 1 1.32
AKO 4,14
Co do gry w 49's to gram dalej na liczby:
38 - -próg 15 (nie było jej jako jedynej od 12.10 wszystkie inne wyszły)
zakres sumy liczb - 8,10 - próg 15
Targają mną takie pytania:
1.Dlaczego gram na liczbę z kursem 7,5 jak można na zakres np 10,11,12 z wyższym kursem.(10,13,17)
2.Czy liczba częściej wyjdzie niż zakres.
3.Czy grając na wyższy kurs mam oczywiście mniejsze koszty przy tych samych nakładach i mam dłuższą tabele progresji.
4.Czy gram dla zysku czy gram żeby nie stracić i sie bawić,a co sie zarobi to sie zarobi
5.Który sposób wypróbować,i na który sie zdecydować.
Zrobiłem tabele na kurs 10 i mam 32 progi z zyskiem ok 15-20 zeta i mój wkład na liczbę w 32 progu wynosi 563 zeta (32 próg!!!)czyli grając na załóżmy 3 zakresy czyli 5,11,12 musimy mieć około 1800 zeta czyli kwota nie tak pokaźna,jak przy innych progresjach.Przerwałem na 4 progu progresje na 6 zakresów bo 4 próg to suma 318 zeta.Ale może jeszcze do tego wrócę ,bo mnie to ciekawi.Pogoda śliczna więc zmykam na tarasik i dziób do słoneczka i gdakanie do 14:30 I do boju hej na buka.
Do gry sportowej wytypowałem do gry takie zdarzenia sportowe:
851 Hertha-Gr. Furth 1 1.65
1142 Troyes-Clermont 1 1.90
941 Offenbach-Babelsberg 1 1.32
AKO 4,14
Co do gry w 49's to gram dalej na liczby:
38 - -próg 15 (nie było jej jako jedynej od 12.10 wszystkie inne wyszły)
zakres sumy liczb - 8,10 - próg 15
Targają mną takie pytania:
1.Dlaczego gram na liczbę z kursem 7,5 jak można na zakres np 10,11,12 z wyższym kursem.(10,13,17)
2.Czy liczba częściej wyjdzie niż zakres.
3.Czy grając na wyższy kurs mam oczywiście mniejsze koszty przy tych samych nakładach i mam dłuższą tabele progresji.
4.Czy gram dla zysku czy gram żeby nie stracić i sie bawić,a co sie zarobi to sie zarobi
5.Który sposób wypróbować,i na który sie zdecydować.
Zrobiłem tabele na kurs 10 i mam 32 progi z zyskiem ok 15-20 zeta i mój wkład na liczbę w 32 progu wynosi 563 zeta (32 próg!!!)czyli grając na załóżmy 3 zakresy czyli 5,11,12 musimy mieć około 1800 zeta czyli kwota nie tak pokaźna,jak przy innych progresjach.Przerwałem na 4 progu progresje na 6 zakresów bo 4 próg to suma 318 zeta.Ale może jeszcze do tego wrócę ,bo mnie to ciekawi.Pogoda śliczna więc zmykam na tarasik i dziób do słoneczka i gdakanie do 14:30 I do boju hej na buka.
Kto wie jakim wynikiem zakończył się mecz Lecha?
Kogucik 19.
Czy koguciki też gdakają?Myślałam że tylko kury.
Czy koguciki też gdakają?Myślałam że tylko kury.
3/8 w mm,0/5 w mini wszystko w realu.Dobrze że amica Poznań przegrała

trocadero89-wyspana ,już drugą
zaliczam
jak myślicie 80 ma szansę na 14?
zaliczam
jak myślicie 80 ma szansę na 14?
Witam i polecam;
http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Pochwalil-sie-wygrana-w-Lotto-to-byl-blad,wid,12782681,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=6b1b3

http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Pochwalil-sie-wygrana-w-Lotto-to-byl-blad,wid,12782681,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=6b1b3