Wpisy 1 745 530 – 1 745 629
12 października 2013 04:03 → 12 października 2013 08:08, 100 wpisów
E...jakas dalsza rodzina..bywa ..ja z kolei mogłabym byc córka mojej kuzynki..i to śmiało , a syn mojego kuzyna mógłby być jego wnukiem
nie mogę spać,po imprezie nauczycielskiej,zasnęłam około 1,ale tuż przed wpół do czwartej się obudziłam i nie śpię
ale furorę zrobiłam i fryzurą i kiecką,bo kumpele nie zawsze są chętne do komplementowania
jociu-ja na na 21 się nie puszczałam,ale na 14-tą nie wstawiłam pewniaka z grup-33-sama do niej doszłam,a także 56 i 73,które też czułam
a gratki za furorę czy nosa do nieobstawionych,a ,,czutych,, liczb?
Reniuszko-to skąd wiesz,że furorę-skoro nie było komplementów???
oj śpiący chyba jesteś,na ogól nie są skłonne do kmplementów a wczoraj padło ich tak wiele,że czułam się niczym miss
koleżanki emerytki też stwierdziły,że czas się dla mnie zatrzymał i wyglądam coraz lepiej wszystko to chyba dzięki witaminie M
jocia my się dobrze rozumiemy,choć się za bardzo nie znamy,ale z jednymi można znać się całe wieki i nie dogadać a z niektórymi krótko a lepiej
Staram się czytać,a ponieważ coraz mniej rozumiem,to chyba pójdę spać
slimus, drapciu co macie na 14???
slim ty coś nie za czesto ostatnio masz farcika???
drapcio jak zwykle nakradł przez noc, nie...
witaj islandorka
dancia jak mogłaś mnie wyprzedzić, wszystko przez pustego chybika
slimciu
krzysiu witaj jak owoce w TS?
krzysiu witaj jak owoce w TS?
grzesiu widzisz w realu nie idzie tak dobrze,a dziś pamietam senne to sie BÓJ!!!
isl jeszcze nie nakradłem, częste liczby wstępnie kradzione to 10,19,70,79,40
Krzysiu masz pewniaczki na 14???
slim ja miał wczoraj na 14tą 5/9,4/9 i 5/8 i trafne 9 na 19 liczb...
marnie wczoraj bylo
gg dzieki!!
na razie nic nie mam
drapek to wszystko z kradzionych???
isl. a jak widzisz pełne liczby?, często jeszcze 50 mają typerzy
grzesiu powiem szczerze nie pacze w mapki zapisuje co pamietam ze snów i tak typuje...a ostatnio chodzą 70-ki...
ale widziałam w nocy ze przewijało sie 10 i 40...
isl. prawie, ilona tu wczoraj parę liczb podała i wyszedłem z pracy i puściłem dodatkowe z częścią jej liczb 8/8 i 20zł wpadło, wieczór nic zaś nie miałem
no i jolcia typuje 1...