Wpisy 173 861 – 173 960
17 października 2010 10:49 → 17 października 2010 18:51, 100 wpisów
Użytkownik szpicbródka dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
Ale ja już rano zaliczyłam spacer
z psem.
A do Chorzowa (mego rodzinnego miasta)
mam tylko parę kilometrów.
z psem.
A do Chorzowa (mego rodzinnego miasta)
mam tylko parę kilometrów.
Też myślę nad spacerem,
ale na razie tylko myślę,
bo jak ja idę na spacer
z moim psem to minimum na
dwie godziny i ok.10km
a pies po takim spacerku
kaput a ja minus 2kg
ale na razie tylko myślę,
bo jak ja idę na spacer
z moim psem to minimum na
dwie godziny i ok.10km
a pies po takim spacerku
kaput a ja minus 2kg
Witam z Zabrza szpic nie trać kalorii kg kiełbaski w kieszeń i jest ok

u nas dzisiaj super pogoda chociaż bardzo zimno ale i tak po obiadku obowiązkowy spacerek z psem i rodzinką do lasu 

Witam i o zdrowie pytam
nikczemnick >>> u mnie
bede musial dzisiaj do lekarza sie wybrac po jakies antybiotyki na gardło...
bede musial dzisiaj do lekarza sie wybrac po jakies antybiotyki na gardło...
jak tam gra? trafiłeś coś ostatnio?
ja wczoraj 3/6 w Lotto z chybika i bardzo bliziutko 4
wiec tragedii nie ma.. troszke szkoda bo miałem 3x 2/5 w Mini... a ładnie płacili za 3/5
ja wczoraj 3/6 w Lotto z chybika i bardzo bliziutko 4
wiec tragedii nie ma.. troszke szkoda bo miałem 3x 2/5 w Mini... a ładnie płacili za 3/5no to kiepsko
wczoraj miałem kilka 6/10 w MM a poza tym to nic - oczywiscie na chybika
no to brawo.. sam skreslales "na pałe" czy maszyna wybierała?
ja czasami sobie robie własne chybił-trafił - - rzucam kościa
pierwszy rzut - która linijka na blankiecie - drugi rzut - parzyste czy nieparzyste - no i trzeci rzut - która liczba
bardzo fajne liczby wychodza
ja czasami sobie robie własne chybił-trafił - - rzucam kościa

pierwszy rzut - która linijka na blankiecie - drugi rzut - parzyste czy nieparzyste - no i trzeci rzut - która liczba
bardzo fajne liczby wychodzae no ciekawe - spróbuję sam dzisiaj
w Multi Multi jest troszke więcej kombinacji, bo jest aż 8 linijek - dziele blankiet na 4 równe części (krzyż przez środek)
i najpierw rzut - która ćwiartka... a potem to juz- która linijka i która liczba...
i najpierw rzut - która ćwiartka... a potem to juz- która linijka i która liczba...
majklasz>>
Aż z wpływów /bez dokładania "przez decyzję zarząd"/ uzbiera się naprawdę 250 tys
Lecę kupić kości
Aż z wpływów /bez dokładania "przez decyzję zarząd"/ uzbiera się naprawdę 250 tys
Lecę kupić kości

W Lotto i Mini Lotto jest po 5 linijek po 10 liczb
- pierwsza od 1 do 10
- druga od 11 do 20.....
żeby było sprawiedliwie w linijce piątej także musi być 10 liczb (w mini jest od 41 do 42 a w Lotto od 41 do 49) - uzupełniam brakujące liczby iksami... jeżeli wypadnie X - powracam i zaczynam od nowa...
to w Mini wygląda tak:
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
41 42 XX XX XX XX XX XX XX XX
pierwszy rzut oznacza linijke - więc mieści się to na kości od 1 do 5 - jeżeli wypadnie 6 - rzucamy jeszcze raz - potem rzut - parzyste/nieparzyste i na koncu która liczba - też od 1 do 5...

- pierwsza od 1 do 10
- druga od 11 do 20.....
żeby było sprawiedliwie w linijce piątej także musi być 10 liczb (w mini jest od 41 do 42 a w Lotto od 41 do 49) - uzupełniam brakujące liczby iksami... jeżeli wypadnie X - powracam i zaczynam od nowa...
to w Mini wygląda tak:
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
41 42 XX XX XX XX XX XX XX XX
pierwszy rzut oznacza linijke - więc mieści się to na kości od 1 do 5 - jeżeli wypadnie 6 - rzucamy jeszcze raz - potem rzut - parzyste/nieparzyste i na koncu która liczba - też od 1 do 5...

no a z multi jak ?
powiem Wam że to jest prawdziwe chybił trafił jeżeli ma się kość a nie kartofla
naprawde - takie zakłady wychodzą z tego że tylko przypadek może przynieść nam coś zbliżonego
naprawde - takie zakłady wychodzą z tego że tylko przypadek może przynieść nam coś zbliżonegoz multi tak jak pisałem jeszcze wyżej kilka postów... jest łatwo bo jest 8 równych linijek po 10 liczb - prowadzimy krzyż na blankiecie równy (między 5 a 6 - pionowa krecha w dół i między 40 a 50 pozioma krecha) wychodzą nam równe 4 ćwiartki
następnie
możemy je oznaczyć I II III IV - pierwszy rzut oznacza która cwiartka - drugi rzut (także od 1 do 4 na kości) oznacza która linijka - no i trzeci rzut wybiera nam która liczba ( tutaj już od 1 do 5 na kości) 5 lub 6 w pierwszym rzucie oznacza NIC bo są tylko 4 ćwiartki - każdy może wymyślić swoje zasady - 5 lub 6 może cos oznaczać ... nie wiem np. że sami wskazujemy ćwiartkę
no jasne, chciałem tylko wiedzieć ja Ty to widzisz - ja spróbuję
jakoś głęboko się nie zastanawiałem nad tym bo w multi gram mało
można coś pokombinować
można coś pokombinowaćw Lotto i Mini sprawuje się wyśmienicie... zależy od "humoru" kostki hehehe - raz wysokie liczby, raz niskie, raz mieszane, raz naprawde dziwne.. i to jest fajne 

jak na mój gust jest to tak samo prawdopodobne jak analizowanie
dam przykład w Lotto
trzy rzuty - wypada powiedzmy 2 - 1 - 4
2 - oznacza drugą linijkę na blankiecie tj. liczby od 11 - 20
1 - oznacza liczbę nieparzystą
4 - oznacza czwartą liczbę nieparzystą - odliczamy - pierwsza to 11 - druga to 13 - trzecia to 15 - i czwarta to 17 - i mamy pierwsza wylosowana liczbę --- 17 ---
trzy rzuty - wypada powiedzmy 2 - 1 - 4
2 - oznacza drugą linijkę na blankiecie tj. liczby od 11 - 20
1 - oznacza liczbę nieparzystą
4 - oznacza czwartą liczbę nieparzystą - odliczamy - pierwsza to 11 - druga to 13 - trzecia to 15 - i czwarta to 17 - i mamy pierwsza wylosowana liczbę --- 17 ---
nikczemnick >>> rozmawialiśmy na ten temat już - w tej sprawie mamy takie same zdanie 

ooo Jokera to już bardzo łatwo wytypować --- 36 liczb dzielimy na 6 wychodzi nam 6 równych kawałków
- wystarczą dwa rzuty w pełnej skali na kości (od 1 do 6) i mamy jokera 
- wystarczą dwa rzuty w pełnej skali na kości (od 1 do 6) i mamy jokera 
można od razu rzucić trzema
- jeżeli któraś z nich jest niepoprawna np... wypadnie 6 a jest 5 linijek to od nowa 
- jeżeli któraś z nich jest niepoprawna np... wypadnie 6 a jest 5 linijek to od nowa 
tylko żeby się nie powtarzały...
bo 80 szóstek w dużego już kiedyś było
bo 80 szóstek w dużego już kiedyś było

jokera też można tak typować
- 1 rzut - iloma kostkami rzucamy
- 2 rzut - ilość oczek oznacza jokera
- 1 rzut - iloma kostkami rzucamy
- 2 rzut - ilość oczek oznacza jokera
oczywiście żeby nie hałasować w domu polecam stronkę przesłaną przez Robala 36 

ale ten drugi sposób już nie jest dobry... sorka o 173900 można zapomnieć 

Halo emerytka, proponuję coś takiego:5,9,10,18,28,46,50,64
powodzonka...
powodzonka...
Szczery.
Serdeczne dzięki.
Spróbuję może jutro,dzisiaj już
byłam w kolekturze.
Mąż by się zdziwił że tak często
idę do kolektury.
Jeszcze by nabrał nieuzasadnionych podejrzeń.
Serdeczne dzięki.
Spróbuję może jutro,dzisiaj już
byłam w kolekturze.
Mąż by się zdziwił że tak często
idę do kolektury.
Jeszcze by nabrał nieuzasadnionych podejrzeń.
Oj, to będzie błąd... ale skoro masz ryzykować małżenstwo to może i nie warto.. hehe.
Podejrzewam, że jesteś wierna jak to zwierzątko w Twoim opisie..hehe
powodzenia Szczery
Podejrzewam, że jesteś wierna jak to zwierzątko w Twoim opisie..hehe
powodzenia Szczery

Krysieńka.
Ruda Śl.graniczy ze Świętochłowicami,
ale jest bardzo rozległa.
Ma chyba 10 dzielnic.
Z Wielkopolski dosyć kawałek drogi.
Ruda Śl.graniczy ze Świętochłowicami,
ale jest bardzo rozległa.
Ma chyba 10 dzielnic.
Z Wielkopolski dosyć kawałek drogi.
Witam.Po wczorajszym sukcesie można troche poszaleć.Miałem nie grać spotu ale wiecie rozumiecie że hazard to hazard.Czytam niektóre wywody i tylko w nich mowa o kasie a gdzie radocha z gry,gdzie zabawa i adrenalina tego mi tam brakuje.Bo tak faktycznie to grając raz wygrywamy raz przegrywamy i tak jak w moim przypadku od pewnego czasu zyski są marniutkie,ale jaka zabawa,adrenalina,i kontakt z graczami w kolekturze.I to jest piękne,to że czekamy na wynik i wygrana tuż tuż a tu nagle taki zespolik nam psuje w doliczonym czasie gry kuponik.I wtedy 10 minut bez kija nie podchodź to mija i znów gramy,aż nadchodzi ten szczęśliwy dzień i oczywiście kosztowny że wszystko się wraca i jesteśmy na sól do przodu,ale przeżycia i radocha bezcenna.I tego wam kochani gracze życze,cierpliwości, wytrwałości w swojej strategi gry,a na sól zawsze wygracie.Pozdrawiam.
1233 Cagliari-Inter M. 2 1.95
491 Everton-Liverpool 0 3.20
AKO 6,24
Miałem nie grać sportu,ale jakoś jako hazardzista uzależniony ha ha sobie to wyśle na pierwszym progu to można poszaleć.Co do liczb do MM to takie sobie wyznaczyłem:
11,43,70,46,5,50,34,69,67,9
A teraz 49's : Liczby 8,38///oraz suma liczb zakres: 8,9,10 wszystko na 5 progu.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
1233 Cagliari-Inter M. 2 1.95
491 Everton-Liverpool 0 3.20
AKO 6,24
Miałem nie grać sportu,ale jakoś jako hazardzista uzależniony ha ha sobie to wyśle na pierwszym progu to można poszaleć.Co do liczb do MM to takie sobie wyznaczyłem:
11,43,70,46,5,50,34,69,67,9
A teraz 49's : Liczby 8,38///oraz suma liczb zakres: 8,9,10 wszystko na 5 progu.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Kogucik 19 jest dużo racji w tym co piszesz,również życze ci wytrwałości w dążeniu do celu i wysokich wygranych.Pozdrawiam wszystkich
Witam

Witam

Mysia-pysia.
Dawno nie gościłaś na portalu.
Masz pięknego kotka.

Dawno nie gościłaś na portalu.
Masz pięknego kotka.

Dziś są moje urodziny. Skończyłem 24, zaczynam 25. Więc może będą liczby 17, 24, 25.
(a na profilu już się powinno zmienic na 25 chyba...)
(a na profilu już się powinno zmienic na 25 chyba...)
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 04,05,14,19,22,24,45,47,50,51,52,55,59,62,64,68,72,73,74,77 - Plusem jest liczba: 22
zelus z okazji urodzin samych słonecznych,szczęśliwych
mega wysokich i częstych wygranych oraz uśmiechu na każdy dzień

mega wysokich i częstych wygranych oraz uśmiechu na każdy dzień

Zelus ja też Tobie zyczę wszystkiego najlepszego szczególnie trafienia 10/10 a także 6tki w lotto i 5tki w mini

Witam.ZELUS pozwól że w dniu twego Święta złoże ci szczere życzenia,zdrowia,zdrowia,i jeszcze raz zdrowia.Oraz abyś zawsze utrzymywał sie w pierwszej 10 typerów,a co za tym idzie wygrywał z lotto.Pieje na twoją cześć.Pozdrawiam
Wypije wasze zdrowie dziś bo 16....!!! Za wasze przyszłe wygrane!!! 

Zelus.
W dniu URODZIN i nie tylko
Wszystkiego najlepszego.
Moc szczęścia i jeszcze więcej miłości.

W dniu URODZIN i nie tylko
Wszystkiego najlepszego.
Moc szczęścia i jeszcze więcej miłości.

Jeszcze raz dziękuję. Za chwilę jadę po towar i chyba odwiedze kolekture. Doradźcie na ile liczb i jakie liczby puscic. Tylko jeden zaklad.
Zelus z mojej strony polecam wysłać w dniu urodzin po jednym zakładzie na Lotto i Mini Lotto na chybił trafił

miłego popołudnia zyczę wszystkim

Dzisiaj mały wyjazd do rodzinki mozliwe jakaś kolekturka po drodze zostanie zaliczona
o ile małżonek się zatrzyma 

Dzisiaj mały wyjazd do rodzinki mozliwe jakaś kolekturka po drodze zostanie zaliczona

o ile małżonek się zatrzyma 
Ale wole MM. Podjacie jak chcecie po jednej liczbie, wysle je, jutro o 6.30 rano napisze co się trafiło
a jak nie to swoje zakresle jakies z głowy.
a jak nie to swoje zakresle jakies z głowy.Zelus nie wiem czy zauważyłeś ale tylu jest śledzących a nikt się nie odzywa
a może ty masz jakieś liczby??

a może ty masz jakieś liczby??
powodzenia i wysokich wygranych życzę
a i propopnuję wziąść zdrapkę urodzinowy tort
a i propopnuję wziąść zdrapkę urodzinowy tort
Wezmę! Dzięki. Mykam. Napiszę tylko ze rok temu na swoje Imieniny puscilem trójkę i wygrałem. 22 kwietnia. Wygrana odebrałem w dniu imienin 23 kwietnia. Pamiętam to. 4, 6, 13
i 54 zł było na dwie flaszki
Mykam. Pa

i 54 zł było na dwie flaszki
Mykam. Pa

Zelus
WSZYSTKIEGO NAJ..................
WSZYSTKIEGO NAJ..................

witam
są systemy na multimulti? tzn moje 20 liczb i jak je rozpisać na ileś tam dziesiąt kuponów??
są systemy na multimulti? tzn moje 20 liczb i jak je rozpisać na ileś tam dziesiąt kuponów??
http://multilotek.site88.net/gramy.htm
Może tu ,,,lub u na forum u Edi 8
Tam jest cała wiedza o systemach .
Może tu ,,,lub u na forum u Edi 8
Tam jest cała wiedza o systemach .
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
ŁaŁ że też pieniądze mają taką wartość... brawo dla tych co stworzyli taki powalony system
http://www.youtube.com/watch?v=6M9cSez-mY4
http://www.youtube.com/watch?v=6M9cSez-mY4Użytkownik ricardos dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
Niezwykły przypadek w izraelskim lotto
47 minut temu KLe / PAP
Niezwykły przypadek czy usterka w maszynie losującej? Dokładnie sześć tych samych liczb okazało się wygraną w lotto w Izraelu w odstępie miesiąca - poinformował w niedzielę dziennik internetowy Y-Net.
Liczby: 13, 14, 26, 32, 33 i 36 oraz numer dodatkowy "1" wygrały losowanie 16 października i miesiąc wcześniej 21 września. Dziennik podkreśla, że taki wynik jest statystycznie bardzo mało prawdopodobny.
Kierownictwo izraelskiego totalizatora najpierw sądziło, że chodzi o błąd związany z usterką techniczną, lecz po weryfikacji, potwierdziło ten niezwykły przypadek.

47 minut temu KLe / PAP
Niezwykły przypadek czy usterka w maszynie losującej? Dokładnie sześć tych samych liczb okazało się wygraną w lotto w Izraelu w odstępie miesiąca - poinformował w niedzielę dziennik internetowy Y-Net.
Liczby: 13, 14, 26, 32, 33 i 36 oraz numer dodatkowy "1" wygrały losowanie 16 października i miesiąc wcześniej 21 września. Dziennik podkreśla, że taki wynik jest statystycznie bardzo mało prawdopodobny.
Kierownictwo izraelskiego totalizatora najpierw sądziło, że chodzi o błąd związany z usterką techniczną, lecz po weryfikacji, potwierdziło ten niezwykły przypadek.

Jak widać i w naszym lotto w tym dniu wyszły 14,26 więc jak widać....dużo do szczęścia nie brakuje