Wpisy 1 736 390 – 1 736 489
4 października 2013 12:51 → 4 października 2013 14:00, 100 wpisów
merti O.K. nie zakładam się ale...
dotam..na Ligocką 103 wzajemnie
dotam..na Ligocką 103 wzajemnie
nie mam jedynekoprócz 21
jocia
dotam
trisetum
trisetum
jocia-po 14tej
dotam-meczyki na dzisiaj już obstawione??
Dzień Dobry wszystkim
Ja na chwilę powitać się z towarzystwem, bo czort wie czy jak to w piątki bywa nie będę miała jak tu zajrzeć
Ja na chwilę powitać się z towarzystwem, bo czort wie czy jak to w piątki bywa nie będę miała jak tu zajrzeć
medea
wojtas
pamiętasz ten wysyp 70-tek z 18 września. Wczoraj moja metoda pokazywała, że to losowanie może być kluczem do sukcesu na godz. 14.00. No i cztery liczby (72,73,74,76) z 7 (72,73,74,75,76,77,78). I tak w ramach ciekawostki pozwalam sobie podrzucić na podstawie tego samego pomysłu, żeby na 70-tki zwrócić uwagę 17 października, ale raczej niestety już nie 7/10. Raczej powtórka 4-5 liczb jeśli uwzględnimi 70
pamiętasz ten wysyp 70-tek z 18 września. Wczoraj moja metoda pokazywała, że to losowanie może być kluczem do sukcesu na godz. 14.00. No i cztery liczby (72,73,74,76) z 7 (72,73,74,75,76,77,78). I tak w ramach ciekawostki pozwalam sobie podrzucić na podstawie tego samego pomysłu, żeby na 70-tki zwrócić uwagę 17 października, ale raczej niestety już nie 7/10. Raczej powtórka 4-5 liczb jeśli uwzględnimi 70
medea-dobrze wiedziećja coś czuję,że w tym miesiącu będzie wysyp pojedyńczych
merti
a ja dopiero niedawno przyuważyłam, że jak moja metoda wskazuje na jakiś przedział w danym dniu to trzeba patrzeć na poprzedzające go "fartowne" daty, im więcej jest takich w których granie na ten przedział przynosiło porażkę tym większa szansa na wysyp
a ja dopiero niedawno przyuważyłam, że jak moja metoda wskazuje na jakiś przedział w danym dniu to trzeba patrzeć na poprzedzające go "fartowne" daty, im więcej jest takich w których granie na ten przedział przynosiło porażkę tym większa szansa na wysyp
wojtas chodzi Ci o 1-10 ??
Bo jeśli tak to ta dziesiątka jest specyficzna tzn. w moim kalendarzu ma dużo dat "fartownych", co najczęsciej ostatnio kończyło się 4/10 x dwa losowania w danym dniu . W pracy nie mam jak, ale w domu wrzucę Ci na KG moje pomysły na takie dni w październiku i listopadzie jeśli są
Bo jeśli tak to ta dziesiątka jest specyficzna tzn. w moim kalendarzu ma dużo dat "fartownych", co najczęsciej ostatnio kończyło się 4/10 x dwa losowania w danym dniu . W pracy nie mam jak, ale w domu wrzucę Ci na KG moje pomysły na takie dni w październiku i listopadzie jeśli są
muszę sobie przypomnieć jak dobierałem kiedyś liczby, bo wtedy udawało mi się trafiać nawet 6/10
Jocia. widzisz ostatnio wypisałem dużo liczb ale mały procent weszło...
medeabyłbym wdzięczny
a może mam za dużo metod i ta właściwa co jakiś czas jest pod ręką
zdradzę 3 liczby z kuponu:36,52,78
więcej nie zdradzę,bo szpiedzy zablokują
Jocia ja nie wiem jak to wykasowac...ty wiesz co
Mam jedna metodę i tez sa lepsze okresy i gorsze ..merti .
Chyba lepiej skupic sie na jednej metodzie
Teraz zmykam, bo znowu będę biegła do żb
angelka zostaw ..
albo zarzadzaj profilem..NA DOLE wpisujesz hasło .
Chyba lepiej skupic sie na jednej metodzie
Teraz zmykam, bo znowu będę biegła do żb
angelka zostaw ..
albo zarzadzaj profilem..NA DOLE wpisujesz hasło .
wojtas198721002 moje wczorajsze liczby hee,ja wiem z jakiego żródła są
ulala
dużo osób typuje 1 jako pewniaka;mam złą wiadomość,nie będzie jej
Madea
i właśnie muszę ja odnaleźć...
ja też na razie zmykam, niebawem....
ja też na razie zmykam, niebawem....
ulcia-wczoraj miałem,dzisiaj jej nie dałem
Jocia zrobione...trochetechniki i sie gubie
Lilka
5 też wlata
Na chwilę przywitać się chociaż