Wpisy 1 736 359 – 1 736 458
4 października 2013 12:11 → 4 października 2013 13:50, 100 wpisów
ja bym chętnie puszczał w Czechach, ale trochę logistycznie Mi nie pasuję
na sk podobn od 30 ojro centów można grać w Keno ale tabela jest gorzej skonstruowana niż u TSa, choć wygrane x4
Ide coś skreslić ..
moze nie byc jedynek..tak delikatnie obwieszczam
Ciezkie typowanie było ..
Powodzenia Wszystkim
moze nie byc jedynek..tak delikatnie obwieszczam
Ciezkie typowanie było ..
Powodzenia Wszystkim
merti O.K. nie zakładam się ale...
dotam..na Ligocką 103 wzajemnie
dotam..na Ligocką 103 wzajemnie
nie mam jedynekoprócz 21
jocia
dotam
trisetum
trisetum
jocia-po 14tej
dotam-meczyki na dzisiaj już obstawione??
Dzień Dobry wszystkim
Ja na chwilę powitać się z towarzystwem, bo czort wie czy jak to w piątki bywa nie będę miała jak tu zajrzeć
Ja na chwilę powitać się z towarzystwem, bo czort wie czy jak to w piątki bywa nie będę miała jak tu zajrzeć
medea
wojtas
pamiętasz ten wysyp 70-tek z 18 września. Wczoraj moja metoda pokazywała, że to losowanie może być kluczem do sukcesu na godz. 14.00. No i cztery liczby (72,73,74,76) z 7 (72,73,74,75,76,77,78). I tak w ramach ciekawostki pozwalam sobie podrzucić na podstawie tego samego pomysłu, żeby na 70-tki zwrócić uwagę 17 października, ale raczej niestety już nie 7/10. Raczej powtórka 4-5 liczb jeśli uwzględnimi 70
pamiętasz ten wysyp 70-tek z 18 września. Wczoraj moja metoda pokazywała, że to losowanie może być kluczem do sukcesu na godz. 14.00. No i cztery liczby (72,73,74,76) z 7 (72,73,74,75,76,77,78). I tak w ramach ciekawostki pozwalam sobie podrzucić na podstawie tego samego pomysłu, żeby na 70-tki zwrócić uwagę 17 października, ale raczej niestety już nie 7/10. Raczej powtórka 4-5 liczb jeśli uwzględnimi 70
medea-dobrze wiedziećja coś czuję,że w tym miesiącu będzie wysyp pojedyńczych
merti
a ja dopiero niedawno przyuważyłam, że jak moja metoda wskazuje na jakiś przedział w danym dniu to trzeba patrzeć na poprzedzające go "fartowne" daty, im więcej jest takich w których granie na ten przedział przynosiło porażkę tym większa szansa na wysyp
a ja dopiero niedawno przyuważyłam, że jak moja metoda wskazuje na jakiś przedział w danym dniu to trzeba patrzeć na poprzedzające go "fartowne" daty, im więcej jest takich w których granie na ten przedział przynosiło porażkę tym większa szansa na wysyp
wojtas chodzi Ci o 1-10 ??
Bo jeśli tak to ta dziesiątka jest specyficzna tzn. w moim kalendarzu ma dużo dat "fartownych", co najczęsciej ostatnio kończyło się 4/10 x dwa losowania w danym dniu . W pracy nie mam jak, ale w domu wrzucę Ci na KG moje pomysły na takie dni w październiku i listopadzie jeśli są
Bo jeśli tak to ta dziesiątka jest specyficzna tzn. w moim kalendarzu ma dużo dat "fartownych", co najczęsciej ostatnio kończyło się 4/10 x dwa losowania w danym dniu . W pracy nie mam jak, ale w domu wrzucę Ci na KG moje pomysły na takie dni w październiku i listopadzie jeśli są
muszę sobie przypomnieć jak dobierałem kiedyś liczby, bo wtedy udawało mi się trafiać nawet 6/10
Jocia. widzisz ostatnio wypisałem dużo liczb ale mały procent weszło...
medeabyłbym wdzięczny
a może mam za dużo metod i ta właściwa co jakiś czas jest pod ręką
zdradzę 3 liczby z kuponu:36,52,78
więcej nie zdradzę,bo szpiedzy zablokują
Jocia ja nie wiem jak to wykasowac...ty wiesz co
Mam jedna metodę i tez sa lepsze okresy i gorsze ..merti .
Chyba lepiej skupic sie na jednej metodzie
Teraz zmykam, bo znowu będę biegła do żb
angelka zostaw ..
albo zarzadzaj profilem..NA DOLE wpisujesz hasło .
Chyba lepiej skupic sie na jednej metodzie
Teraz zmykam, bo znowu będę biegła do żb
angelka zostaw ..
albo zarzadzaj profilem..NA DOLE wpisujesz hasło .
wojtas198721002 moje wczorajsze liczby hee,ja wiem z jakiego żródła są
ulala
dużo osób typuje 1 jako pewniaka;mam złą wiadomość,nie będzie jej
Madea
i właśnie muszę ja odnaleźć...
ja też na razie zmykam, niebawem....
ja też na razie zmykam, niebawem....
ulcia-wczoraj miałem,dzisiaj jej nie dałem
Jocia zrobione...trochetechniki i sie gubie
Lilka
5 też wlata
Na chwilę przywitać się chociaż