Wpisy 1 733 833 – 1 733 932
1 października 2013 20:02 → 1 października 2013 21:36, 100 wpisów
Jedno, czym mogę się pochwalić ! - przez tyle lat jazdy nie miałem nigdy żadnego wypadku - nawet drobnego . I z tego się cieszę !
Po takiej szóstce dwójek..a była jedna.. nie było tej końcówki , dlatego piszę o tym
halapek
taaa, jak ktoś poszedł 'w tym kierunku' - 6/8
dobra - pasy i przejście - znaczy - pewnie harcował tam jakiś graficiarz, a tak między Nami - stworzyłeś jakieś zagrożenie, czy "stali stali chłopcy" ?
taaa, jak ktoś poszedł 'w tym kierunku' - 6/8
dobra - pasy i przejście - znaczy - pewnie harcował tam jakiś graficiarz, a tak między Nami - stworzyłeś jakieś zagrożenie, czy "stali stali chłopcy" ?
Jak to jest,że trafienie w niemczech 6-tki bez superliczby, czyli adekwatnie jak wygrać pierwszego stopnia w polskim lotto 6/49 to w/g niemieckich stron: 1 do 15.537.573, a u nas to 1 do 13 983 816. Tu i tu skreślasz sześć z 49
bo tam masz 6 z 49 plus jedną super liczbę z jakiegoś innego zbioru czyli defakto losują 7 liczb z 49+pula super liczby czyli tam jest więcej niż 49 liczb..tak sądzę mocium panie
yhymmm, zapewne jakoś tak trzeba by wyliczać...
ciekawe są też % podziały kwot na wygrane, ale lepiej może nie pisać {stres}}
A Pasko, to był, czy ...
ciekawe są też % podziały kwot na wygrane, ale lepiej może nie pisać {stres}}
A Pasko, to był, czy ...
wysłałem kupony w kolekturze w kiosku teraz czekam co łobuzy wylosują:
Nie ma tam losowanej 7-mej liczby z tego samego zestawu 1-49. Superzahl to ostatnia cyfra serii kuponu od 0 do 9.
jeszce mozna nadac kupony w zabce ludzie ostatni dzwonek aby wyruszyć:
zabrac kanapki plecak i w drogę wszystko zaczyna sie od marzen:
siemasz
hipek
I jak tam ? zagrane jakieś swoje ulubione zestawy ?
hipek
I jak tam ? zagrane jakieś swoje ulubione zestawy ?
hipopotam jak sobie radzisz z choroba łobuzie
dalej wciskasz kit do okien
dalej wciskasz kit do okien
dionicos
ten dodatkowy zestaw /trochę / komplikuje obliczenia, ale istotnie chyba coś maja nie ten teges - 3/6 - bez dodatkowej- też jakoś inaczej zapodają...
swoją drogę te 'podwójne' gry, to makabra
hipek
nooo, jak masz takie przeczucie
ten dodatkowy zestaw /trochę / komplikuje obliczenia, ale istotnie chyba coś maja nie ten teges - 3/6 - bez dodatkowej- też jakoś inaczej zapodają...
swoją drogę te 'podwójne' gry, to makabra
hipek
nooo, jak masz takie przeczucie
sikac mi się chce
Polska to dziki kraj, nawet prawdopodobieństwo trafienia 6 z 49 w lotto jest inne niż gdzie indziej
dionicos mogli się po prostu pomylić i zamiast wyliczyć 6 z 49 policzyli inaczej
hipopotam wiem kim jesteś łobuzie
Robalku..myślałam,że Ciebie juz nie maja w ogóle dzisiaj zakręcona
witajcie
lila
lila
wchodzisz czasem na strony z wróżbami ? psssss, po cichu,
dzisiaj zerknąłem na wuwuwu wrozka waw pl - zerknij i powiedz, czy zdjęcie owej Krysi kogoś Ci nie przypomina ?
wchodzisz czasem na strony z wróżbami ? psssss, po cichu,
dzisiaj zerknąłem na wuwuwu wrozka waw pl - zerknij i powiedz, czy zdjęcie owej Krysi kogoś Ci nie przypomina ?
siemka
Lila...
13max
medea76
hipco...jak typowania
Lila..gry liczbowe jak idą