Wpisy 173 261 – 173 360
14 października 2010 23:41 → 15 października 2010 18:38, 100 wpisów
dobra jeszcze takie podsumowanie na dobranoc 
"Nie ma najmniejszego znaczenia jakie liczby wypadały..."
dziękuje
a we wtorek było tyle samo piątek co dzisiaj papa

"Nie ma najmniejszego znaczenia jakie liczby wypadały..."
dziękuje
a we wtorek było tyle samo piątek co dzisiaj papa
Dzień dobry wszystkim!
Na dobry początek dnia polecam krótki artykuł o naszym kochanym TS.
http://biznes.onet.pl/wiel-blad-w-totalizatorze,18490,3733479,1,prasa-detal
Na dobry początek dnia polecam krótki artykuł o naszym kochanym TS.
http://biznes.onet.pl/wiel-blad-w-totalizatorze,18490,3733479,1,prasa-detal
jak tam wygrane po wieczornym losowaniu? U mnie w mini 1/5 + dwa oboki 

Wczoraj 2/3 Ale zaczynam grać po dłuższej przerwie dzisiaj na 14 00 <<< 3x5 5x1 10x1 >>> Powodzonka wszystkim 
Pomyłka nie 3x5 tylko 3x3 dam znać co i jak 

Nastał nowy dzień.
Obudziły się nowe nadzieje.
Witam wszystkich i tradycyjnie życzę

Obudziły się nowe nadzieje.
Witam wszystkich i tradycyjnie życzę

i juz wyslane
7,9,14,23,27,35,46,56,68,74
2,5,11,17,25,49,51,62,73,79
7,9,14,23,27,35,46,56,68,74
2,5,11,17,25,49,51,62,73,79

Użytkownik szoszo dodał nowy komentarz w temacie SuperEnalotto, EuroMillions przez internet !
Wczoraj w realu 2/6 i 2/9 mm mini z chybika 1/5 a jak samemu zatypowałem to 2/5
Witam.Takie sobie liczby wytypowałem do wirtualnej gry MM.Oto one:11,57,45,8,25,41,76,43,73,2 oraz takie dwa zdarzenia sportowe do gry w realu.Oto one:
671 Koln-Dortmund 2 1.80
943 Ahlen-Sandhausen 0 3.10
AKO 5,58
Co do gry 49's to typuje liczby pojedynczo:8,14,38.Oraz zakres sumy liczb 5,8,9,10.Na liczby i sumę liczb daje sobie 20 losowań czyli 10 dni.Moja tabela progresji ma 21 pozycji ale ja daje sobie tylko 20 losowań i w 20 losowaniu mam za inwestowane 453,60(suma wkładów)a zysk 14,60.Bo tabela uwzględnia prawie stałe wygrane od 10,60 zeta do 17,80 zeta.
To tak ogólnie bo pewne rzeczy w szczegółach są deczko zmienione.Zmiany dotyczą czysto matematycznego obliczania progów,i nie mają wpływu na technikę gry.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
671 Koln-Dortmund 2 1.80
943 Ahlen-Sandhausen 0 3.10
AKO 5,58
Co do gry 49's to typuje liczby pojedynczo:8,14,38.Oraz zakres sumy liczb 5,8,9,10.Na liczby i sumę liczb daje sobie 20 losowań czyli 10 dni.Moja tabela progresji ma 21 pozycji ale ja daje sobie tylko 20 losowań i w 20 losowaniu mam za inwestowane 453,60(suma wkładów)a zysk 14,60.Bo tabela uwzględnia prawie stałe wygrane od 10,60 zeta do 17,80 zeta.
To tak ogólnie bo pewne rzeczy w szczegółach są deczko zmienione.Zmiany dotyczą czysto matematycznego obliczania progów,i nie mają wpływu na technikę gry.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Witam.Drogi sth niczego nie jestem pewny i co do wykazanej przez Ciebie drużyny też żadnej pewności nie mam.Jak już wielokrotnie pisałem nie znam się na sporcie i typuje na chybił i nosa,więc wszystko może sie zdarzyć.Ale jak masz jakieś typy których prawdopodobieństwo zaistnienia wydaje Ci się wysokie chętnie z nich skorzystam.Pozdrawiam serdecznie.
Hejka ludziska z daleka i z bliska
.Wczoraj przed losowaniem mini lotto wytypowałem sobie 26 liczb ,które brałbym na wypadek wydania pieniedzy w TS , i wpadło mi 5 cyferek z tej grupy
,no ale trzeba było te 26 liczb przenieś na kupony a tej czynnosci nie nie zrobiłem i szansa poszła w pi.....u
.Wczoraj przed losowaniem mini lotto wytypowałem sobie 26 liczb ,które brałbym na wypadek wydania pieniedzy w TS , i wpadło mi 5 cyferek z tej grupy
,no ale trzeba było te 26 liczb przenieś na kupony a tej czynnosci nie nie zrobiłem i szansa poszła w pi.....u
A to i ja się pochwalę, ponieważ wczoraj ze snu wyszły mi takie liczby:
39,13,9,12
9,6,46,64
20,58,4,1
i nie posłałem...
39,13,9,12
9,6,46,64
20,58,4,1
i nie posłałem...

173207. status nikczemnick 2010-10-14 (22:46)home Rzeszów
ja wczoraj wygrałem 140zł ==> dzisiaj puściłem za 140zł ==> "wygrałem" 60zł ==> lotto zabrało mi 80zł
----------------------------------------------------------------
bardzo dużo oddało, bo z reguły oddaje nie więcej niż 10%, czyli w twoim przypadku powinni oddać 14 złotch
{{spox}
ech rozrzutny się te T.S zrobił, a potem narzekają na małe zyski
obłudnicy

ja wczoraj wygrałem 140zł ==> dzisiaj puściłem za 140zł ==> "wygrałem" 60zł ==> lotto zabrało mi 80zł
----------------------------------------------------------------
bardzo dużo oddało, bo z reguły oddaje nie więcej niż 10%, czyli w twoim przypadku powinni oddać 14 złotch

{{spox}ech rozrzutny się te T.S zrobił, a potem narzekają na małe zyski
obłudnicy

A co mi tam pochwalę się
7/10 i 2x3/5 we wczorajszym wieczornym losowaniu
7/10 i 2x3/5 we wczorajszym wieczornym losowaniu

Witam
anik>>
sama, czy z trafił ?
Na jaki największy system, albo za ile kasy jednorazowo wysłaliście najwięcej zakładów ?
Kiedyś w MM rozpisywałem 20 liczb na ok.pięćdziesiąt zakładów ...
A teraz - wysyłam 3xpo 3 skreślenia i jedną 10...
w mini 1x na 6 skreśleń, w lotto na 7 ( dawno temu, jeszcze przed podwyżką, w kilka osób wysłaliśmy, jeden jedyny raz, system 11 - było w plecy...)
Robię porządki i w starych pukunach widzę, że miałbym w 24 6-o skreśleniowych zakładach mini JEDEN RAZ 1/5 ...
ale sukces
anik>>
sama, czy z trafił ?
Na jaki największy system, albo za ile kasy jednorazowo wysłaliście najwięcej zakładów ?
Kiedyś w MM rozpisywałem 20 liczb na ok.pięćdziesiąt zakładów ...
A teraz - wysyłam 3xpo 3 skreślenia i jedną 10...
w mini 1x na 6 skreśleń, w lotto na 7 ( dawno temu, jeszcze przed podwyżką, w kilka osób wysłaliśmy, jeden jedyny raz, system 11 - było w plecy...)
Robię porządki i w starych pukunach widzę, że miałbym w 24 6-o skreśleniowych zakładach mini JEDEN RAZ 1/5 ...
ale sukces
40-ka plusem , czy tak ? a reszta ?
Za przeproszeniem "na pałę",czy jakikolwiek inny sposób doboru ?
Gratulacje i jak stary przesąd - nie gramy za ...
Za przeproszeniem "na pałę",czy jakikolwiek inny sposób doboru ?
Gratulacje i jak stary przesąd - nie gramy za ...
Hm, moze to motywacja mojego męża , stwierdził ze jak nic nie wygram to rzucam 

Powyższym wpisem nie chciałem urazić Tych, którzy skutecznie wyliczają, kiedy i gdzie wysłać
Dziesiątka na 14:00
3-8-11-15-19-21-27-33-40-55
3-8-11-15-19-21-27-33-40-55
ktoś ładnie napisał że każda kulka ma takie same prawdopodobieństwo że wypadnie to teoria a praktyka jest inna
robal36 nie tylko jak było jedne losowanie to jak grałem to jakoś trójki dobrze mi wchodziły a teraz coś się popsuło!
KOCIO>>
Taaa, coś w tym jest, ale zapewne odpowiedzi byłyby tego typu:
-Ilość wygranych może rozkładać się na te dwa losowania dziennie...
-Przy większej cenie - może mniej ludzi gra...
Z tym, że w kolekturach - też zauważają, że są mniejsze ilości wypłat /w sumie, z dwóch losowań dziennie.../
Pewno taka - FAZA w cyklu

Taaa, coś w tym jest, ale zapewne odpowiedzi byłyby tego typu:
-Ilość wygranych może rozkładać się na te dwa losowania dziennie...
-Przy większej cenie - może mniej ludzi gra...
Z tym, że w kolekturach - też zauważają, że są mniejsze ilości wypłat /w sumie, z dwóch losowań dziennie.../
Pewno taka - FAZA w cyklu

tak samo z podnoszeniem cen za lotto zafundowali sobie powolną "śmierć"
Witam
Jest kilka "dup" związanych z grą:
dwa losowania
losowanie wieczorne o zbyt późnej porze
nieodpowiednie godziny otwarcia punktów - mam na myśli dostępność
niemożność gry na dowolne losowanie
niemożność gry przez net
...i kilka innych...
Jest kilka "dup" związanych z grą:
dwa losowania
losowanie wieczorne o zbyt późnej porze
nieodpowiednie godziny otwarcia punktów - mam na myśli dostępność
niemożność gry na dowolne losowanie
niemożność gry przez net
...i kilka innych...
ja popieram grę przez net czasem wieczorem przed losowaniem mam"natchnienie'typuję parke nie mam jak posłać bo do najbliższego punktu lotto ma z 10km i co najciekawiej potem losuja moją parkę
SirMavins>>
Na czym polega problem z dwoma losowaniami ?
Jeśli mógłbyś trochę rozwinąć ?
statystyki ? moim zdaniem i tak są zaburzone - przez "próbne"...
A niemożność nadania na dowolne - sam sygnalizowałem do totalizatora i najprościej mówiąc - olali to - odpowiedź brzmiała /uwaga/, że system nie przewiduje
Oglądać - nie muszę - powiem więcej - czasem wręcz NIE LUBIĘ, i bym nie chciał
Z netem - jestem pewien, że prędzej, czy później - ale wejdą
Na czym polega problem z dwoma losowaniami ?
Jeśli mógłbyś trochę rozwinąć ?
statystyki ? moim zdaniem i tak są zaburzone - przez "próbne"...
A niemożność nadania na dowolne - sam sygnalizowałem do totalizatora i najprościej mówiąc - olali to - odpowiedź brzmiała /uwaga/, że system nie przewiduje

Oglądać - nie muszę - powiem więcej - czasem wręcz NIE LUBIĘ, i bym nie chciał

Z netem - jestem pewien, że prędzej, czy później - ale wejdą
Dlaczego ma im na tym jakoś specjalnie zależeć ?
Myślisz, że mocno zwiększyłaby się ilość zawieranych zakładów ?
Myślisz, że mocno zwiększyłaby się ilość zawieranych zakładów ?
wygrnych życze.raczej zwiększy o sporo procent może nie odrazu ale w ciągu roku to tak
KOCIO>>
zaporą jest raczej cena... I lość pieniędzy jaką mamy /jako społeczeństwo/ - jeśli ktoś ma do wyboru chleb, albo zakład lotto, co wybierze ?
Przypomnij sobie kolejki do kolektur sprzed jakiegoś czasu, kiedy coś takiego widziałeś ostatni raz ?
wzajemnie
i często
zaporą jest raczej cena... I lość pieniędzy jaką mamy /jako społeczeństwo/ - jeśli ktoś ma do wyboru chleb, albo zakład lotto, co wybierze ?
Przypomnij sobie kolejki do kolektur sprzed jakiegoś czasu, kiedy coś takiego widziałeś ostatni raz ?
wzajemnie
i często

Witam goga i romecka
No i jeszcze troszke i TS zrobi kolejny raz z Nas dojna krowę
i czas 
No i jeszcze troszke i TS zrobi kolejny raz z Nas dojna krowę
i czas 
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 06,08,14,19,21,22,23,24,32,38,39,42,51,53,61,63,65,68,74,80 - Plusem jest liczba: 24
Wczoraj o 14 nawet nie wiedzialem ze na poczatku losowania mieli trudnosci...hehe, dopiero teraz ogladnalem.
Szkoda Miroslava, bo go obserwuje od dluzszego czasu i ma calkiem trafne liczby. Mzoe tez zaczne grac na 5...
.....w realu 4/10,4/10, 1/10, 1/10... hmmm 

to uz po 2 taky pech.davam u fortuny czechy za 5 jest kurs 1000 za 10 korun bylo by 10 000 = 1600 zl skoda
<<< 0/3 ... 1/3 ... 0/3 ... 1/5 ... 1/10 >>> pocieszcie mnie 

Miroslav ne masz ale masz, to je za to......
a skoda je dobra
ty sem ne divoaj my budujem stadiony, a EURO 2012!
a skoda je dobra
ty sem ne divoaj my budujem stadiony, a EURO 2012!
6balbinka9

jacekkowal 

Nic tylko siedzieć i
.
Ale głowa do góry,jeszcze
nie wszystko stracone.
Wieczorem też losowanie.
.Ale głowa do góry,jeszcze
nie wszystko stracone.
Wieczorem też losowanie.

dzisiaj mija 15 dzien bojkotu yellow box ts i zarazem bilans ...
mm 15 x 10.00 zeta = 150.00
dl 6 x 9.00 = 54.00
jok 7 x 2.50 = 30.00
min 6 x 1.25 = 7.50
--------------
total 241.50 zaoszczedzonej kaski
co moze odpowiadac....1 x 6z7 = 200.00
1 x 6z9 = 42.00
pokornie przyznaje....szalu nie ma ale daje do myslenia....?!
mm 15 x 10.00 zeta = 150.00
dl 6 x 9.00 = 54.00
jok 7 x 2.50 = 30.00
min 6 x 1.25 = 7.50
--------------
total 241.50 zaoszczedzonej kaski
co moze odpowiadac....1 x 6z7 = 200.00
1 x 6z9 = 42.00
pokornie przyznaje....szalu nie ma ale daje do myslenia....?!

...a kto wie....? moze 01.11.2010 szarpne sie na okazaly , okolicznosciowy znicz....???? zobaczymy...? 

<<< 15,32,58 +++ 03,28,58,70,77 +++ 01,07,08,10,11,38,41,44,47,48 >>> Powodzenia i dużej 
FILCjuszu - napiszę dużymi literami całe Twoje imię , jeżeli po raz trzeci w tym miesiącu rozwalisz Ex_sa. Brawoo , nic ująć , nic dodać . Pozdro ,tera ,nara ,znowu była wielka wara.
- Dlaczego przychodzisz do baru z psem? - Ooo, ten pies wiele umie. potrafi doprowadzić kobietę do szaleństwa. Najpierw przez subtelną grę wstępną, później przez gorący seks. Wielokrotny orgazm partnerki to dla niego codzienność.
Zaintrygowana panienka zaprasza ich do pokoiku na zapleczu. Rozbiera się, kładzie na łóżku i czeka. Pies nic. Kobieta chrząka wymownie. Pies nic. Facet drapie się po głowie.
- No nie, znowu muszę ci pokazać, jak to się robi..?
Zaintrygowana panienka zaprasza ich do pokoiku na zapleczu. Rozbiera się, kładzie na łóżku i czeka. Pies nic. Kobieta chrząka wymownie. Pies nic. Facet drapie się po głowie.
- No nie, znowu muszę ci pokazać, jak to się robi..?
Witam i pozdrawiam.Gdyby ktoś mnie poszukiwał jestem u siebie a gdzie zobaczcie w nicku.Powodzenia o 22:15

elos

obok ...
, czy 
ATOR