Wpisy 1 731 534 – 1 731 633
28 września 2013 23:00 → 28 września 2013 23:59, 100 wpisów
Dobra przepraszam już nie będę pisać więcej ok ? Powodzenia życzę.
a Ty - drogi userze na pewno jesteś, w jakiś sposób, lepszy ?
dobranoc, prawie wszystkim
dobranoc, prawie wszystkim
mnie to smieszylo do czasu, ale z kazdym dniem z nim jest coraz gorzej. Gdyby napisal ze cos z nim jest nie tak to ok rozumiem. Ale to jest ewidentne denerwowanie ludzi. Po tym co teraz pisal wprost stwierdzam ze na sile chce zostac pajacem.
Szkoda ze nie ma takiej maszyny do losowania kulek w MM co losuje 40 kulek i strzela nimi w leb Krzysztofa
Robal pisalem Ci pajacu kiedys ze nie pisz nigdy w moja strone bo jestes jednym z tych co lepiej zebys nie spotkal na mojej drodze
ja piernicze robal sorki to przez krzysia bo się cały czas smieje
sam bujaj arogancki specjalisto od spraw pajaców ja nie użyłem twojego nicku smarku
Lottomat...jak się ma twoja siostra? Mam nadzieję, że nie jest na tym czacie obiektem ...agresji czy żartów
mysli ze jak nie pisze nicku wprost to sie domyslic nie mozna, co za pajac
Robal pofatyguj swoje dupsko zawitaj do mnie to Ci przeliteruje na glos zes P A J A C
Mo-zecie wczytać wyniki lotto + bo mi pojawia się jakiś komunikat a strona wczytuje się do polowy
jocia
ale ja w profilu - nie umieszczałem "listy pajaców" i nie pisałem , nie znając sprawy, jak von gie - 'całuj mnie w dupsk'o
a to co mam w profilu Admin powinien wywalić w formie obiecywanego artykułu, już ze dwa lata temu
trochę by mniej to harcowało
ale ja w profilu - nie umieszczałem "listy pajaców" i nie pisałem , nie znając sprawy, jak von gie - 'całuj mnie w dupsk'o
a to co mam w profilu Admin powinien wywalić w formie obiecywanego artykułu, już ze dwa lata temu
trochę by mniej to harcowało
jocia tam jak mamy Typowanie LOTTO z plusem strona wczytuje się do połowy
A kto ma w profilu liste pajaców hipcio ma bałwanka to wiem , ale pajaców nie widziałam u nikogo Robal co Ty piszesz
... ale Sama Góra wolała wypisać adresiki 'kojarzące' się z innymi,
imo - prawie - pełna porażka
no, ale ktoś miał jociuniunia taką listę od samego wejścia jociuniunia - co ja mam ? PO trochę, to nie boli
dobranoc
imo - prawie - pełna porażka
no, ale ktoś miał jociuniunia taką listę od samego wejścia jociuniunia - co ja mam ? PO trochę, to nie boli
dobranoc
Przeczytałam pobieżnie i mnie to chyba nie dotyczy .. przelecialam po łebkach
von Gie
a może to była pompka i obciąganie ? bo - nie pamiętam dokładnie mistrzu kajaka
a może to była pompka i obciąganie ? bo - nie pamiętam dokładnie mistrzu kajaka
Nienawidzę niedomówień co ja mam z tym wspolnego..bo juz mi zaczyna świtać..dlaczego jestem " atakowana"
jociunia
Ty za dużo nie jaraj - bo jeszcze zmarszczek dostaniesz
zostawiam
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
Ty za dużo nie jaraj - bo jeszcze zmarszczek dostaniesz
zostawiam
http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU
biedny Robal, pisze tak jakby sprawialo mu to ogromny wysilek zeby przelac na te swoje marne mysli na klawiature
jocia
cóż - nie ma żadnego atakowania Ciebie, czasem się uśmiechnąłem owszem - nieszkodliwie miało być - i tylko z ilości w ilości
a co te inne takie tęgie głowy, dowcipni, delikatni, wrażliwi inteligentni, oczytani, to tęgie głowy
Tobie dobranoc
a von gie - insekcie ? tylko na tyle stać ? to ty - płyń dalej
cóż - nie ma żadnego atakowania Ciebie, czasem się uśmiechnąłem owszem - nieszkodliwie miało być - i tylko z ilości w ilości
a co te inne takie tęgie głowy, dowcipni, delikatni, wrażliwi inteligentni, oczytani, to tęgie głowy
Tobie dobranoc
a von gie - insekcie ? tylko na tyle stać ? to ty - płyń dalej
" atakowana" wziełam w cudzysłów .. zauwaz, bo z pewnoscia jeszcze jesteś, Robal.
jprdl
zaprawdę - nie ja jeden uważam, że typy /sprzed około miesiąca/ w jakimś tam końcu momencie trafione, to nie najlepszy pomysł
I to nie było /chyba/ do Ciebie ?
ale dobra jasne jasne w ramach wolności wypowiedzi - oczywiście mogę się zakneblować
dobranoc
zaprawdę - nie ja jeden uważam, że typy /sprzed około miesiąca/ w jakimś tam końcu momencie trafione, to nie najlepszy pomysł
I to nie było /chyba/ do Ciebie ?
ale dobra jasne jasne w ramach wolności wypowiedzi - oczywiście mogę się zakneblować
dobranoc
Ilość w ilośći .. to wiesz dobrze jak z tym jest moge wytypowac 50 liczb..czego nigdy nie robię ..a wybrac własciwe .. pozazywałam zdjęcie mojego zeszytu , chyba dwie osoby widziały.. ze mam zakreslone w kółeczkach te wazne liczby i skreslam na kupony.
Oj.. czekam na nie ,nie wysyłam ich notorycznie tak jak i mojej 8/8
Oj.. czekam na nie ,nie wysyłam ich notorycznie tak jak i mojej 8/8
No tobrze a zerowe trójki..np. 3/3 które czekaja po 150 losowań .., 10/10.. które juz kiedys były i moga sie powtórzyć .. trzeba tylko wiedziec kiedy maja szanse wejść .
jociunia
my nie rozmawiajmy o takich ilościach
mam 'pecha', bo pamiętam, jak niejaki bluszcz33 / - a wiesz, kto jeszcze na tym nicku nadawał - prawda ? dość blisko byłyście / 'wszedł' na DW - to też, chyba, dla tamtego - nie było miłe
dobranoc
my nie rozmawiajmy o takich ilościach
mam 'pecha', bo pamiętam, jak niejaki bluszcz33 / - a wiesz, kto jeszcze na tym nicku nadawał - prawda ? dość blisko byłyście / 'wszedł' na DW - to też, chyba, dla tamtego - nie było miłe
dobranoc