Wpisy 1 730 569 – 1 730 668
28 września 2013 11:07 → 28 września 2013 13:18, 100 wpisów
galencja..pojawiasz sie ii znikasz..
jap..nachybika nie wyslalam..ale dumam coo by tu skreslic..na pl. ii de..
jap..nachybika nie wyslalam..ale dumam coo by tu skreslic..na pl. ii de..
znowu na 14-00 będziecie kantować czy mamona wam już uszami wychodzi i dacie co ludziom wygrać????????????????
dobra nikt do mla nie pisze..stleniam sie wiec..zostawie jeszcze romusia..
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
..
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
..
przestańcie już oboki losować bo wam pudzian wp....erdol przed walką dziś spuści
czysz..chcesz to ja moge tobie zaraz przywalic..lewy czy prawy sierpowy..heee
ani na papier wiu mnie nie stać to nie oglądne-chyba że na necie gdzieś będzie??????
ulexa to sie tyczy dziadków leśnych pier........dzistołków TS-a nie broń Boże ciebie i graczy
http://www.youtube.com/watch?v=ziXYDCwv6Lg
teledysk kręcony w bydgoskim parku rozrywki myślęcinek
teledysk kręcony w bydgoskim parku rozrywki myślęcinek
ja też wpadłem na chwilkę i widzę że z bolkiem mamy podobne na dziś typy z parką 16-29 na czele
ulexaaa
i mykam tam ...do kuchni
ulexaaa
i mykam tam ...do kuchni
Pafty = Czyszczon.
.................................................
.................................................
Znikam.. .
Jadę robić zapasy węgla na zimę.. .
.............................................
Jadę robić zapasy węgla na zimę.. .
.............................................
ulexa co ty taka bojowa -nie martw sie pudzian i tak gościa znokautuje
wn..plisss dla mnie tez ciutke do kominka ale drzewa..moze byc..brzoza buk lub dab..
jaki podobny do mojej patryski..tyle ze moj ladniejszy..jaaa cie..
moj patrych..podobny tyle ze blekit oczu ii zeby..ahhh wogole wlosy blond..cudo mam..kocham bardzo tego..trutnia..
wogole too bladyni sa..fajnowaci..moze tak mam przez mlodego..hmm..aleliczy sie tam w srodku..too jest wazne..naprawde..
ulexxa
tak jest - dobry zwyczaj - nie pożyczaj
..........
no i jak Drodzy Gracze
ślecie dziś coś na skromne dwie bańki, lub jedną bańkę - za skromne trzy, lub nawet cztery zeta ? ??
taaa, to jeszcze jeden czynnik, który można by brać pod uwagę,w rozważaniach na temat - "jak tu można by jeszcze coś skopsać"
no nie wiem - Drodzy, jak Wy, ale ja - dzisiaj po raz pierwszy od, o rety rety, od jak dawna /hehehe/ na lotto - nie wyślę
ale nabiał
hihihi
tak jest - dobry zwyczaj - nie pożyczaj
..........
no i jak Drodzy Gracze
ślecie dziś coś na skromne dwie bańki, lub jedną bańkę - za skromne trzy, lub nawet cztery zeta ? ??
taaa, to jeszcze jeden czynnik, który można by brać pod uwagę,w rozważaniach na temat - "jak tu można by jeszcze coś skopsać"
no nie wiem - Drodzy, jak Wy, ale ja - dzisiaj po raz pierwszy od, o rety rety, od jak dawna /hehehe/ na lotto - nie wyślę
ale nabiał
hihihi
robciu..too byla tylko przenosnia..naapewno nie pozycza siebliskich osob..ooo nie..
panie lottoMaćku /i pozostali obserwanci z teesa/
czy już się ktoś do Was zgłaszał z projektem pracy nt.
- jakie znaczenie dla ilości zawieranych zakładów i ogólnie - pokrycia, to tu, to tam - ma kwota bonusu w MM ?
czy już się ktoś do Was zgłaszał z projektem pracy nt.
- jakie znaczenie dla ilości zawieranych zakładów i ogólnie - pokrycia, to tu, to tam - ma kwota bonusu w MM ?
Robalku...jak tak sobie będziemy dawać na nóżki to schlamy się jak świnki
liluś
no nie wiem, jak Ty, ale ja te emotki traktuję trochę umownie
no nie wiem, jak Ty, ale ja te emotki traktuję trochę umownie
oj..lilus wypic mozna drnencje czy cos tam..trzeba tylko trzymac fason ii kulturcia musi byc..zalezy jaka imprezka jast..gdzie co ii jak..
ulexxuniu
wszystkie są zaczepiste, i - rozsądnie, z umiarem, albo w zależności od sytuacji używane
ale - jeśli piszę "zostawiam "
no naprawdę - ani sam, ani nie propaguję, alkoholizowania się...
przecież, choćby tylko połowę z tego, co wstawiłem - bym 'obrócił', to już bym nie żył - hihihi
wszystkie są zaczepiste, i - rozsądnie, z umiarem, albo w zależności od sytuacji używane
ale - jeśli piszę "zostawiam "
no naprawdę - ani sam, ani nie propaguję, alkoholizowania się...
przecież, choćby tylko połowę z tego, co wstawiłem - bym 'obrócił', to już bym nie żył - hihihi
ulexxa....ja wódki nie piję więc drinencje też odpadająjak już to piwko albo jakiś koniak.Wóda odpada
lilus..ja wody tez nie....jezeli to z aldi akrpolis..lub napoleon z kaufland..
ulexxa..Bacardi mi też podchodzi,rum zarąbisty w smaku jak dla mnie
liluś
a co obstawiasz w pojedynku Cuba libre versus mojito ? {{zeby}
zostawiam i poooowwwwwwwwwwwwooooo
{{hej}
a co obstawiasz w pojedynku Cuba libre versus mojito ? {{zeby}
zostawiam i poooowwwwwwwwwwwwooooo
{{hej}
stoi tu u mnie..wszystkiego..czasami do kawy jak siostra ze szwagremjest lub sasiedzi..to lubimy..ajerkoniak..posypuje go zwykla kawa ii gucio..ale to takie mdle troche..
Witam,
Ruszył nowy dział Typowania -> Zestawy liczb
Zobaczymy jak się dalej rozwinie... jest to dodatkowe miejsce na podawanie przez Was swoich zestawów liczb.
Można tam np. podać 10 zestawów po 10 liczb i będą one zawsze tam zapisane, a tuż po losowaniu od razu można sobie sprawdzić ile się ma trafień.
Inni mogą również wczytywać i podglądać takie zestawy u innych użytkowników.
Wkrótce liczby te zostaną również połączone z profilem, gdzie będzie link do ich wyświetlenia jeśli dany użytkownik je sobie zdefiniował...
Ruszył nowy dział Typowania -> Zestawy liczb
Zobaczymy jak się dalej rozwinie... jest to dodatkowe miejsce na podawanie przez Was swoich zestawów liczb.
Można tam np. podać 10 zestawów po 10 liczb i będą one zawsze tam zapisane, a tuż po losowaniu od razu można sobie sprawdzić ile się ma trafień.
Inni mogą również wczytywać i podglądać takie zestawy u innych użytkowników.
Wkrótce liczby te zostaną również połączone z profilem, gdzie będzie link do ich wyświetlenia jeśli dany użytkownik je sobie zdefiniował...
W przyszłości planuję wraz z losowanie automatycznie sprawdzać wszystkie stałe zestawy wszystkich użytkowników celem sprawdzenia, czy nie ma gdzieś jakiś wysokich trafień
Pojawi się też może jakaś ogólna statystyka trafień dla każdego... a także koniecznie informacja o dacie zapisanych typowań (aby było jasne, czy np. ktoś nie ma w swoich zestawach 10/10, które podał sobie tuż po losowaniu, żeby wzbudzić u innych sensację
Lila: obecnie musisz tam wejść, wpisać nick, np. wpisz mój "Pasko" i kliknij na "Wczytaj zestawy"
Pasko Drogi Przyjacielu
to autorski pomysł, czy ew. jakaś sugestia userów ?
to autorski pomysł, czy ew. jakaś sugestia userów ?
ulexxa..eiverboten piłaś?Tfu nie dobre jak nie wiem co.Nie lubię eier likor
nie wykluczam, że pojawi się kiedyś możliwość wprowadzania tam liczb tylko dla siebie, że inni nie mogą ich podglądnąć... jeśli będzie takie zapotrzebowanie zgłaszane.
lilus..kazdy ma swoj jakis tam smaczek..lece kochani z flora..pa wam..
Robal_36: No jest to sugestia, którą słyszałem nie raz... tzn. ktoś puścił jakieś kupony Lotto i po losowaniu chciałby od razu wiedzieć czy coś trafił. W ten sposób może je sobie zapisać do "stałych zestawów", a tuż po losowaniu tylko kliknąć na "Sprawdź zestawy" i już ma.
...657 - no właśnie - opcja >ukryte< chyba jednak by się przydała
powodzenia
powodzenia
Pasko..nic się nie dzieje.Właśnie o to loto,że nic się nie dzieje.Co jak przeglądarka?
Lila: musisz kliknąć tam gdzie pisze "Kliknij tutaj, aby rozpocząć". Nie działa?