Wpisy 1 730 469 – 1 730 568
28 września 2013 06:20 → 28 września 2013 11:05, 100 wpisów
koło hanoveru, nie wiem jaki to land
miejscowość Hameln, bardzo ładne
miejscowość Hameln, bardzo ładne
uciekaja mi literki..pisze jedna lapcia..
powinno byc..niedersachsen..
powinno byc..niedersachsen..
hanower nie jest daleko od bremen..ale ta miejscowosc co podales..zaraz zobacze..
aa..to jest na dol..od bremen nie tak daleko..ladna miejscowosc..niedalko bielefed..bylam tam..
jak jade do de. to przez ahlbeck..rostock..hamburg..tym autobahnem ale przez swinoujcie jest 100 km. mniej niz przez szczecin..tyle ze na prom zawsze kolejka w s-ciu..
bolek..4 promy sa..karsibor..w razie wojny lub cos tam..lacza sie na najwezszym miejscu ii tworza most..
francuzi chcieli tunel budowac..ale wiadomo jak nasi.nie jest too rrentowne.aa to tamto..ahh szkoda mowic..przeprawa promowa jest darmowa..ile kasy traca..szok..tankowanie ii wogole iakie koszta maja..na prom wchodzi ok.80 aut..wiec prosze..tyle ze tiry inne ciezkie daja na srodek..aby utrzyac rownowage..ale horror totalny ile sie czeka na przeprawe..ahh nic juz nie dodam..kleska nic wiiecej..nasza polityka..
ojeeejjj nocna zmiana nie
zostawła cyferek i pewniaków
na dziś tylko na @@
ojjeeej znowu nic nie ukradne
z cyferek
chyba nie chcą żebym wygrał
przepraszam żebyśmy ograli t,s
xel....ale sie jeszcze zalapales naa powitanko....dobra zmykam....boo mi flora narobzrabia jeszcze..
qórwa,qórwa, qórwa przestepczy tuskoland do nędzy nas doprowadził precz z tuskolandią -Jaro wróć zrób z chołotą porządek-rozliczyć tych patafianów gdzie druga Irlandia oszuści karierowicze gorszy beton niż w PRL bida zubożenie francowate i ludzka polska nędza-dość tego do cholery-liberały won p.....ły
detox , co z tego że popierasz jak to nic z tego nie wynika
Wielu popiera a później olewa bo na wybory nie idzie .
Chodząc na wybory bierze się odpowiedzialność za rządzących a oni zdają sobie sprawę że wyborcy drugi raz mogą ich nie wygrać . W Australii chodzenie na wybory jest obowiązkowe , jak ktoś nie pójdzie płaci karę . Dzięki temu ludzie czują się szczęśliwi bo wiedzą że są najważniejsi w swoim kraju .
Wielu popiera a później olewa bo na wybory nie idzie .
Chodząc na wybory bierze się odpowiedzialność za rządzących a oni zdają sobie sprawę że wyborcy drugi raz mogą ich nie wygrać . W Australii chodzenie na wybory jest obowiązkowe , jak ktoś nie pójdzie płaci karę . Dzięki temu ludzie czują się szczęśliwi bo wiedzą że są najważniejsi w swoim kraju .
Polak musi dostawać w dupę by wiedział że żyje .
Dajemy dupy od prawa do lewa , raz ruskowi , raz niemcowi i amerykanom damy a tu jeszcze kolejka się ustawia bo i anglik chce za nim francuz , ma ochotę też i czech , chińczyk także rąbie nas jak by to był jego las .
Dajemy dupy od prawa do lewa , raz ruskowi , raz niemcowi i amerykanom damy a tu jeszcze kolejka się ustawia bo i anglik chce za nim francuz , ma ochotę też i czech , chińczyk także rąbie nas jak by to był jego las .
Dobry a ja w lesie na grzybkach, świetny odstres od życia...i 14 prawdziwków już
U mnie ful i już 15
Ale jest dziwnie, moja siostra kupiła domek na wsi, żeby na grzyby jeździć i mówi, że w tym roku nic nie ma....a ja w mieście pod nosem zbieram i rosną
Tris
generalnie grzyby są i jeszcze będą choć już pojawiają się przymrozki ale jak będzie ciepło to jeszcze z miesiąc będą
Jacku mnie typowo liściasty
Spadam do chaty bo się rozproszyłem i już mi nie idzie
rafalski , każdy grzyb ma swój ulubiony las a konkretnie gatunek drzewa bo grzybnia jest połączona z drzewem , dla tego maślaki są w młodych choinkach i tp
Jack mam 3 maślaki, czasem przypadkowo i w moim lesie wyrosną...były w kupieznaczy w jednym miejscu
............................................
<< ruski parowóz >>
.....................................
.....................................
------
.......................................
Dzień dobry.. .
.......................................
Dzień dobry.. .
wn....zalapales sie jeszcze na powitaneczko....nie poprawiaj mnie..wiesz moze ze pisze jedna lapka..hee..bledy sie kazdemu zdarzaja..
Za oknem +7,5. Zimno.
..........................................
..........................................
Ulexxa.. .
.............................................
.............................................
Jackwar.. .
.................................
.................................
wn..aa zamiast tego calusa mial byc paczek lub jakies ciacho..
jacki..
jacki..
Zaraz idę na ....grzyby.
...............................................
...............................................
..............................
barany francowate ts ostatni grosz na byków wydałem bo brakuje do pierwszego i ani sie ni wróciło capy obłudne -a głupie rysunki banery robią ile sie to niby wygrywa w multi multi plus aż z bagażnika sie kasa sypie chyba im z życi i uszu pazernym psom sie sypie mamona,co za qórwa kraj dziadostwo większe niż w czeczeni albo kamczatce i gdzie więcej?
RRRRRRRRRRRRRR
Ch.Chojnice-Sandecja N.S.
P.Niepolomice-O.Brzesko
Hull-West Ham
Ried-Grodig
Mons-FC Brugge
Nice-Guingamp
Waalwijk-Heracles
Breidablik-Keflavik
Omiya-FC Tokyo
Academica-Arouca
Hearts-Dundee Utd.
Krka-Ol.Lublana
Wil-Chiasso
D.Donieck-Jugra
Tonsberg-Valerenga
Ambri-Kloten
Ch.Chojnice-Sandecja N.S.
P.Niepolomice-O.Brzesko
Hull-West Ham
Ried-Grodig
Mons-FC Brugge
Nice-Guingamp
Waalwijk-Heracles
Breidablik-Keflavik
Omiya-FC Tokyo
Academica-Arouca
Hearts-Dundee Utd.
Krka-Ol.Lublana
Wil-Chiasso
D.Donieck-Jugra
Tonsberg-Valerenga
Ambri-Kloten
ale zimno na dworze..brrr..trzeba sie miuzka rozgrzac..
http://www.youtube.com/watch?v=47dtFZ8CFo8
..
http://www.youtube.com/watch?v=47dtFZ8CFo8
..
takie liczby na dzis 33,45,34,20,22,71,66,75,57,59 zmykam dzis mykam na wesele bedzie bedzie się dzialo.........
ciekawe dlaczego u nas sprzedaja maslanke mragowska..aa nie np.szczecinska..
miuz jest naj naj naj na wszystko....szkoda tylko ze roman tak duzo zarostu zostawil..cieniutki 1cm.paseczek wystarczy dookola twarzy..ale ii tak wyglada gucio..zreszta chodzi mi oo miuz..mmmm cmok
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
http://www.youtube.com/watch?v=tzMye6AV8BQ
Już mnie to nudzi ale 10mam dla Was podałem wcześniej!Minimum 7/10