Wpisy 1 729 139 – 1 729 238
26 września 2013 22:13 → 26 września 2013 22:46, 100 wpisów
Bo kupon przez przydatek spaliłem w piecu gdzie miałem 3/5 w Multi Multi w jednym zakładzie na dwa przy liczbach 13,23,33,43,53.
Aktualnie 321 punktów mam.
drapek no to super, cieszę się tylko czemu nie podaje w profilu, nie każdy czyta całego czata, a tym bardziej nie wie nic przed samym losowaniem...
drapek ok nie chce mi się już pisać o tym temacie, kończę, niech robi co chce ...
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Jocia trafila nawet miesiac temu z hakiem 7/8 o ile dobrze pamietam.i nawet wstawila skan.ale to oczywiscie tez nie prawda.no i drapek popieram na 14 widzialam joci liczby ale nie zagralam a szkoda
tianszi na pocieszenie wiedz, że z twoich typów też czasem korzystam
Podadzą że nie padła główna wygrana w Lotto. I będzie 12 mln na następne losowanie.
no to krzysio musisz przygotowac dobre liczby na sobotnie losowanie:
drapek, ale ja nic nie mam przeciwko proszę korzystać po to piszę, żeby każdy z nich korzystał jeżeli chce...
angelka ja nawet skan jutro wstawię- dziś miałem kłopoty techniczne
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Żal coś nie wierzę w takie bajki a wy ?
Dlaczego nie ma jakoś ostatni czasy kumulacji gdzieś około 30 mln zł co ?
Drapek ale ty tez masz farta z tym podkradaniem liczb jak ty to ribisz???
A i tak przy okazji mam pytanko bo ty lubisz podrapac wiec chcialam sie dowiedziec czy wiesz ile zdrapek jest w paczce w tej nowej zdrapce za 10 zl???
A i tak przy okazji mam pytanko bo ty lubisz podrapac wiec chcialam sie dowiedziec czy wiesz ile zdrapek jest w paczce w tej nowej zdrapce za 10 zl???
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 8 495 547,70 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
angela ja nie twierdzę, że nie trafia... dobrze skończcie ten temat bo każdy zaczyna coś swojego dotykać i kieruje się w inna strone
Bonus przepił pule Lotto ładnie się dzieję ładnie nie ma co.
A może mój tata skreślił liczby ?
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Chyba zaraz się do niego przejdę wiecie.
Powiem ci tak moze jociA nie typuje bo jej sie nie chce...ja tez kilka razy za typuje i mnieto nudzi ale moze od przyszlego miesiaca cos zaczne wklepywac...
Wiecie z jakiej miejscowości ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 130 000 zł
Do taty sprawdzić jego kupon Lotto. Ale teraz śpi i nie będę go budzić.
angelka 25szt. jest
a tu lub na forum w róznych tematach jest moim zdaniem wiele osób, które "typują" i trafiają jakiekolweik wygrane ponadprzeciętnie niżby wypadało z prawdopodobieństwa i od nich warto "kraść" liczby- m.in. jocia do nich się zalicza
a tu lub na forum w róznych tematach jest moim zdaniem wiele osób, które "typują" i trafiają jakiekolweik wygrane ponadprzeciętnie niżby wypadało z prawdopodobieństwa i od nich warto "kraść" liczby- m.in. jocia do nich się zalicza
Znaczy się trochę zerknąłem i po rozmieszczeniu.
To nie my.
A gdzie to podane jest ?
Drapek jak tak nie czaje dokladnie kto jak tam typuje ale czesto widze jocia madea, gryks i ty.a jest wiecej tych lepszych, ktos jeszcze do tej grupy twoim zdaniem
Najlepiej mi idzie w Mini Lotto dwa razy trafione 4/12 w ostaniach 30 losowaniach.
a ja nie wnikam, czy jocia ma codziennie wszystkie lub prawie wszystkie zakłady trafne, wiem że często i też moim zdaniem ponadprzeciętnie podaje dobre propozycje liczb, o czym mogłem się przekonać na własnej skórze
I najlepsze miejsce oczywiście 26 i pnę się coraz wyżej w tej grze może do 1 się dobiję w końcu. Bo jakiś czas temu to nawet byłem na 1 miejscu najlepiej typujących w Lotto gdzie trafiłem 5/12 i dosyć długo prowadziłem.
normalnie wychodzę z siebie przez te końcówki 8 i 9 powinny pójść w mm a one france poszły w mini, lotto i lotto +
angela zobacz w temacie trójki u pierro, osobę o niku multimeteo- szkoda że późno podaje swe typy
3/6 w mulcie,lotto 3/6 niewysłane
drapek
jocia
medea
reniuszka
Nie typuje w profilu i typowac nie będę.
nie przewaznie nie gram jednym zakładem .. nie zawsze gram 5/5 ..róznie. Nie bawi mnie ten ranking .
wojtas
nie przewaznie nie gram jednym zakładem .. nie zawsze gram 5/5 ..róznie. Nie bawi mnie ten ranking .
wojtas
na jutro wysyłam 9,13,27,31,33,67 i 6,23,26,32,43,47,62
a wy??
wojtasidę spać,bo 3 noce miałam trochę niedospane i niestety nie wiem czy czwarta taka też nie będzie
jociu a zadam jedno pytanie -jeśli jest zbyt osobiste nie odpaowiadaj, czy gra mm przynosi Ci ... dochód (czyli czy jest rentowna)
jocia-masz nosa do liczb,a kto nie wierzy,to trudno
Lece muszę jeszcze cos zrobić...
Drapekkokosy ...
Jakie to ma znaczenie,jesli wstawiam skan i pisza ,ze podrabiany .. ( 7/8 )np.
Drapekkokosy ...
Jakie to ma znaczenie,jesli wstawiam skan i pisza ,ze podrabiany .. ( 7/8 )np.
reniuszkaobyś się wyspała
Wojtas..to nie nos,,nos w 30 %..to logiczne nastepstwo..ja to tak okreslam.
To dobranoc a jocia na jaką jutro piątkę byś postawiła z góry dzięki za podanie.
jocia nie o kokosy mi choodzi, tylko czy np. w skali miesiąca/kwartału/roku masz jakikolweik ale zysk
Krysztof..sorry mam dosyć użerania sie z niedowiarkami.Ciężko pracuje na to.
Dzisiaj klęska..gdyby nie powtóki= 5/10 a z reszty ..jestem na minuie.
Dzisiaj klęska..gdyby nie powtóki= 5/10 a z reszty ..jestem na minuie.
Jakby ktoś potrzebował inspiracji to jutro może byc sporo końcówek 1 i 5.