Wpisy 1 726 646 – 1 726 745
24 września 2013 17:23 → 24 września 2013 18:57, 100 wpisów
ulexxa , ja też pisząc potrafię nacisnąć 2 klawisze na raz i wychodzi kaszana
ulexxa ..rozumiem
Napisze tylko tyle o sobie :
http://www.youtube.com/watch?v=TGYfUUkKq-M
Wojo
diekuję za kwiaty
Napisze tylko tyle o sobie :
http://www.youtube.com/watch?v=TGYfUUkKq-M
Wojo
diekuję za kwiaty
ulexxa , samochód rzecz nabyta , jeśli nic nie stoi na przeszkodzie by jeździć to nie powinnaś mieć oporów . Wielu kierowców powoduje wypadki , tak to jest .
jacki..ja szlam na czolowke.........zrozum moja moiawina....ehhh
Ulexxa witaj
Mieszkas w Niemczech?
Mieszkas w Niemczech?
dobrze ze odbilam w lewo..caly bok jrest do wymiany..kiierowcystrona...ale moj pan kazal ze szpitala dac go do´´na szrot..jeszczsze za szrotowanie tak supcio auta..musimy zaplacic 300eu. mysle co roboc
Jocia
to jest combiak..hmm co robic coorobic..kazdy mowi zeby go nie dawac na szrot..ja cie
ulexxa ,zależy ile lat,po drugie ,jeśli bok cały i niema prze sunięcja ramy to się nie opłaca dawać na szrot,bo kupca znajdziesz
w szczecinie juzjest odholowany...powiedzieli ze sa w szoku amy oddac go na szrot..ale po co mi auto jaa juzw auto nie wsiade jako kierowca..szlus..nie ma..dostalam bokady..sorry..auto do zrobienia ponoc..powiedzieli ze ta kiego auta ii w tym roczniku nie widzieli..nie wiem co robic..
ocalał
panie Maćku i pozostali obserwanci
/z totolomonopolo/
wszystkie w "mojej" maxi kesze poszły
drapeczku . nie dziekuję za typowanie w XXX , ja tylko przekazuję pewniaczki ..nic więćej i nie mam zamiaru pewniaczkować
Nie, po prostu nie chce mi się , raczej leniwanie chce sie skupiac na pewniaku
Witam przelotnie
Mama mnie namówiła zrobiłyśmy ściepę i kupiłyśmy to cudo za 10 złotych. wystarczy chyba za komentarz
Mama mnie namówiła zrobiłyśmy ściepę i kupiłyśmy to cudo za 10 złotych. wystarczy chyba za komentarz
a na prownicji nawet dość idzie - jolka do 16tej sprzedała prawie całą paczkę, i druga zaprzyjaźniona żb też prawie całą
medea na 21sprzedanych drapek u jolki 7 było pełnych-001,002,004,005,006,009,020 - po 10 i 20zł i prawdopodobnie w pozostałych czterech jest 40 lub 50zł, ale nie zaryzykowałem dychy
jociu fajnie wyszło to 6/6 o 14-stej. Wygląda na to, ze prawie zawsze wpada co najmniej 3 gdy liczb jest 5-6 lub 2 jeśli 3-4
drapek, halapek, jocia, qwett
drapek ja też sobie odpuszczam jak pisała jocia za dychę można sobie pusci 2 mm oraz 4 mini tudzież inne konfiguracje gier
drapek ja też sobie odpuszczam jak pisała jocia za dychę można sobie pusci 2 mm oraz 4 mini tudzież inne konfiguracje gier
bonusik w MM bardzo łdanie wyglada... ciekawe tylko kiedy sie rozpadnie
wkrótce będzie kalendarz adwentowy, jakaś po 1zł na święta i ...diamentowa krzyżówka po 3zł
halapek nie to ja mam taki nowy patencik na zestawy 4-6 liczbowe a że nie mogłam puścić to jocia się zaoferowała z pomoca ale zmieniła zdanie
drapek no ja do kalendarza nie miałam jakoś szczęścia, ale przynajmniej fajny był pomysł na Mikołajki dla rodziny. Wszystkim się podobał.
Niestety nie tak dobrze to nie było trafiłam 3/6
Niestety nie tak dobrze to nie było trafiłam 3/6
idąc tym samym krokiem wieczorem powinno wejśc co najmniej 3 liczby z zestawu 3,6,54,55,24,77
jocia wierzę na słowo
jocia wierzę na słowo
jociu fajnie na jutro wychodzi, bo jest wskazanie na możliwośc wysypu 41-50
a dziś nie zdziwię się jeśli padnie wieczorem bonus dzięki ciągowi 18-25
a dziś nie zdziwię się jeśli padnie wieczorem bonus dzięki ciągowi 18-25
problem w tym, że zgodnie z tą samą metodą powinna dziś w mini powinny rządzic cyferki z przedziału 21-30
drapek była niebrzydka graficznie a mama wydrapała pierwszą w życiu wygraną w zdrapkach czyli 5 zeta i była szczęśliwa
jeśli 60-tki to 62,63,65,66
jeśli 60-tki to 62,63,65,66
tera będzie z brzydszą grafiką; no właśnie takie mam prócz 62 a za to 69