Wpisy 1 724 650 – 1 724 749
22 września 2013 14:10 → 22 września 2013 15:26, 100 wpisów
Grupa xxx dziś ładnie nam weszło 5/8 to już pomału trzeba coś z tym robić
Ja uciekam na spacer z psemdo wieczorka siemka
Lila...
Dopisano wygrane multi multi
witam u mnie po 2-ch dniach z maleńkim szczęściem tylko3/10 robię 2dni pauzy!!!!!1
ja 2 pukony miałam swoje i jeden mojego mena na spółkę z mojśa mamą i wszystkie pudła
Dwie osoby z którymi wymieniam sie typowaniami, a typujące róznymi metodami i programami miały podobnie jak ja ..2..i 3 trafienia na wszystkie liczby wytypowane, więć cos jest nie tak moze kulki zmienili, albo zadbali o losowość
jeśli ta wiedza - ze zdarzenia w tej chwili już minionego waćpannie pomoże - 58
sara
'22' ? mówisz śpioch ? A, jak patrząc ? co któreś - niedzielne np ? na wylosowanej pozycji, czy w jakimś układzie ?
bo ja powiem tak: szlag, i cholera jasna, co mnie podkusiło skreślić 22 na 14-ą
'22' ? mówisz śpioch ? A, jak patrząc ? co któreś - niedzielne np ? na wylosowanej pozycji, czy w jakimś układzie ?
bo ja powiem tak: szlag, i cholera jasna, co mnie podkusiło skreślić 22 na 14-ą
jocia
nie qmam
'wychodziła' - w takim właśnie czasie ? na wczorajsze o 21.40, czy na dzisiejsze ?
nie qmam
'wychodziła' - w takim właśnie czasie ? na wczorajsze o 21.40, czy na dzisiejsze ?
Robal robiłam w nocy kierując sie godzinowymi i własnie z tych godzinowych wyszło mi 22 , teraz zerkne jeszcze na ogólne..czyli z 14 i 21:40 czy sie potwierdzi 22
aha
- czyli mogę wnioskować, że patrzysz np. też i tak, że, co drugie ma dla Ciebie znaczenie...
A, czy w tym 'sposobie', rodzaju przyjętej obserwacji, ciągiem zdarzeń nie jest zbiór, mapka z losowania na losowanie ?
- czyli mogę wnioskować, że patrzysz np. też i tak, że, co drugie ma dla Ciebie znaczenie...
A, czy w tym 'sposobie', rodzaju przyjętej obserwacji, ciągiem zdarzeń nie jest zbiór, mapka z losowania na losowanie ?
A... wspomniane tu na czacie wspólne typowanie..nie doszło do skutku, .. jak mniemam spowodowane tym, ze Krzysztof zwykle nie gra.. po " nieobecności " 2-3 końcówek..a wczoraj nie było dwóch
jocia
To wolny kraj jest, wszystko /prawie/ wolno, ale...
w wypadku tej gry, moim zdaniem - bardzo przepraszam za wyrażenie swojej opinii - absolutnie za duży zbiór
To wolny kraj jest, wszystko /prawie/ wolno, ale...
w wypadku tej gry, moim zdaniem - bardzo przepraszam za wyrażenie swojej opinii - absolutnie za duży zbiór
najpierw
sara {bukiet}}
/ekskiuzmi/ - chcę usłyszeć odpowiedź na swoje pytanie - dlaczego na "22" powiedziałaś - śpioch
sara {bukiet}}
/ekskiuzmi/ - chcę usłyszeć odpowiedź na swoje pytanie - dlaczego na "22" powiedziałaś - śpioch
Robal , wiem dlatego zagrałam 3 zakładami w tym jeden prawie stały ..
Zwylke po braku dwóch - trzech końcówek- tak jest , ze jest więcej możliwosci.. więcej rozwiązań , pisalam juz Tobie o tym .ale to trzeba widzieć i obserwować .. na końcówkach
Zwylke po braku dwóch - trzech końcówek- tak jest , ze jest więcej możliwosci.. więcej rozwiązań , pisalam juz Tobie o tym .ale to trzeba widzieć i obserwować .. na końcówkach
sara .. nie mam jeszcze moge podac co mi wychodzi naj... z godzinowych ..tylko.
Robal pamiętasz 13 ?? podesłałam Tobie.. tak to mniej więcej wyglada
Siema wszystkim
jocia Twoje liczby podstawione do mojego próbnego "sysytemu" dałyby 3x 3/4 i 1x 2/4 kupony by się zwróciły a majątku bym się nie dorobił ale coś zaczyna działać
jocia Twoje liczby podstawione do mojego próbnego "sysytemu" dałyby 3x 3/4 i 1x 2/4 kupony by się zwróciły a majątku bym się nie dorobił ale coś zaczyna działać
sara
"z 10" ??
jocia
ja przepraszam Ciebie bardzo, ale za mało qmaty widać jestem do jakichkolwiek wniosków z tak wypisanych danych
nie widzę żadnej zależności, oprócz wspólnego końcówki w tych zestawieniach
mea culpa
DW z trzydziestu liczb takie trafienia
chyba zaczynam, rozumieć skąd takie wpisy po innych stronach
"z 10" ??
jocia
ja przepraszam Ciebie bardzo, ale za mało qmaty widać jestem do jakichkolwiek wniosków z tak wypisanych danych
nie widzę żadnej zależności, oprócz wspólnego końcówki w tych zestawieniach
mea culpa
DW z trzydziestu liczb takie trafienia
chyba zaczynam, rozumieć skąd takie wpisy po innych stronach
po innych stronach ??? nie z 30 liczb bo nawet ich na oczy nie widziałem tylko te , które podała na czacie wymieszane z moimi
sara
jakoś bardzo słabo widzę po 'zamknięciu' o 14-ej jednej tej 58 - dwie, a już zwłaszcza takie
jakoś bardzo słabo widzę po 'zamknięciu' o 14-ej jednej tej 58 - dwie, a już zwłaszcza takie
według godzinowych..22... zaznaczam moze byc sporo piątek ( końcówek pięć )5,15,45,65,75 te piątki sie kręcą... ,17, 58,69, 79 mozno wychodzi
Szkoda że na tym czacie nie ma "listy obecnych" tzn nie widać kto jest
DW
ano - po innych, czasem tu, czasem gdzie indziej jakieś dziwadła się pojawiają
obecnie ktoś sobie hasa po forumlotto
i pojawił się jakże uroczy komentarz
>> [Dzisiaj 23:01] abacki: Czy to nie kolejna nawiedzona osoba z MP? <<
mam tam konto, nawet od dość dawna, ale jakoś forma forum mi nie pasi, widziałem różne osoby, być może unikalne, i tu i tam i jeszcze gdzie indziej
I widziałem przejmowanie i tam strony przez takich nie z mojej bajki, czy to cały czas te same osoby ? nie wiem
i coraz bardziej wisi mi to - to wszystko, to nie moja bajka takie wirtualne grania
jestem raczej praktykiem
powodzenia
ano - po innych, czasem tu, czasem gdzie indziej jakieś dziwadła się pojawiają
obecnie ktoś sobie hasa po forumlotto
i pojawił się jakże uroczy komentarz
>> [Dzisiaj 23:01] abacki: Czy to nie kolejna nawiedzona osoba z MP? <<
mam tam konto, nawet od dość dawna, ale jakoś forma forum mi nie pasi, widziałem różne osoby, być może unikalne, i tu i tam i jeszcze gdzie indziej
I widziałem przejmowanie i tam strony przez takich nie z mojej bajki, czy to cały czas te same osoby ? nie wiem
i coraz bardziej wisi mi to - to wszystko, to nie moja bajka takie wirtualne grania
jestem raczej praktykiem
powodzenia
Robal
mam tylko konto tutaj ale nie będę się tłumaczył. Nie sprzedaje złotej recepty na zajebistą wygraną bo sam gram trójkami to tyle w temacie.
mam tylko konto tutaj ale nie będę się tłumaczył. Nie sprzedaje złotej recepty na zajebistą wygraną bo sam gram trójkami to tyle w temacie.
co tak się wytrzeszczasz ? sara ?
jestem w końcu jakąś częścią tego zbioru użytkowników i czuję się obrażany przez jakiegoś anonimka, bo jakaś kreatura dokazuje
jestem w końcu jakąś częścią tego zbioru użytkowników i czuję się obrażany przez jakiegoś anonimka, bo jakaś kreatura dokazuje
Teraz nic innego nam nie zostaje Sara jak wyjść na spacerek i ją wysłać x 10
DW
Ale ja nie chcę żadnych tłumaczeń i wyjaśnień - trafiłeś
nie grasz za moje, Twoja jest Twoim sukcesem
Ale ja nie chcę żadnych tłumaczeń i wyjaśnień - trafiłeś
nie grasz za moje, Twoja jest Twoim sukcesem
Robaljest dużo takich idiotów nie zwracaj na to uwagi proszę nie ma sensu się denerwować
Może to zabrzmi troszkę nie taktownie ale jak strona powstawała to wszystko odbywało się na forum tzn dyskusje i typowania no i losowań było dużo mniej bo nie codziennie a nie jak teraz 14 losowań na tydzień. Może i to dobre ale trudno skoncentrować się i znaleźć czas na mm codziennie
No spoko Robal wziąłeś mnie za szabrownika z forum , no ale to nie ja. Jeżeli Cię uraziłem to grube sorry z mojej strony
wiesz jocia osobscie cie nie znam, ale po obecnosci tu raczej jestes jedna z ostatnich osó ,ktrych sie trzeba wystrzegac bo maja cos nie tak z glowa