Wpisy 172 376 – 172 475
12 października 2010 06:36 → 12 października 2010 14:13, 100 wpisów
2/2
22,72
4/10 - :/
Kolejny dzień przynosi Nam nowe szanse...
I wierzę, że nie skończy się tak jak zawsze...
Ile razy już mówiłem tak...?
22,724/10 - :/
Kolejny dzień przynosi Nam nowe szanse...
I wierzę, że nie skończy się tak jak zawsze...
Ile razy już mówiłem tak...?
Na Mazowszu właśnie zginęło 17 osób w wypadku drogowym! Nie do wiary.
Witajcie...wczoraj ktoś napisał tutaj że pojawiły się na ww.lotto zdjęcia wygrywajacych zdrapek...sprawdziłam są..i SIĘ ZAŁAMAŁAM.
Dotychczas zdrapywałam niedokładnie...często sugerowałam się symbolami bo zawsze wygrywałam małe kwoty góra 50zł na trz równe litery ,np.S,S,S lub A,A,A...A tu proszę okazuję się że największe wygrane wcale nie maja równych symboli...Jak wy drapaliście??????Witam wszystkich.
Życzę miłego dnia i wysokich wygranych.

Życzę miłego dnia i wysokich wygranych.

szczęściara - ale jaka zdrapka?
JA drapie całe pole co jest do drapania i sprawdzam czy wygrałem proste nie wiem o co CI chodzi
JA drapie całe pole co jest do drapania i sprawdzam czy wygrałem proste nie wiem o co CI chodzi
witam wszystkich
szczęściaro całkiem niedawno dowiedziałam się że wyższe sumy
pieniędzy maja różne symbole
ja sama wyrzuciłam nie drapiąc domino i krzyżówkę
nawet nie chcę myśleć że mogłoby tam być coś grubszego

szczęściaro całkiem niedawno dowiedziałam się że wyższe sumy
pieniędzy maja różne symbole
ja sama wyrzuciłam nie drapiąc domino i krzyżówkę
nawet nie chcę myśleć że mogłoby tam być coś grubszego

Ja zawsze patrze na kwoty w zdrapkach raz wygrałem 1000 zł w SUPER VABANK i litery były każda inna{.{szampan}}pozdrawiam zdrapkowiczów
no to pieknie.... chyba pójdę nie wiem dokąd na zawsze

moja koleżanka w tym roku w kwietniu wydrapała 100tysia
w losie 100lat
symbole były różne
mnie udało się najwięcej wydrapać 100zł
w losie 100lat
symbole były różne
mnie udało się najwięcej wydrapać 100zł
mi na razie najwięcej udało się wydrapać 30 zł w ukryty skarbie i drobnica po 2zł i w urodzinowym torcie 3 zł kiedyś bez szału
tak.tak.teraz już wiem że się pogrążyłam...na tyle kupionych zdrapek pozostaje mi przeszukac szufladę w biurku dodrapać....i nie myśleć o tym co było 
Żyję nadzieją że jak ktoś ma wygrac to wygra
Zastanawiam się ile jest takich głupolków jak ja i czy nie zmienić pracy na opróżniacza koszów przy punktach lotto...ile tam może być wygranych!!!tylko podnieść

Żyję nadzieją że jak ktoś ma wygrac to wygra

Zastanawiam się ile jest takich głupolków jak ja i czy nie zmienić pracy na opróżniacza koszów przy punktach lotto...ile tam może być wygranych!!!tylko podnieść
Witam pamietam że raz miałam w zdrapce wygrane 10zl a tam wcale nie było tych samych znaków,tylko komputer wykazał wygrana.
Ciekawe to co piszecie o zdrapkach.
Może TS specjalnie tak to wymyślił?
Może TS specjalnie tak to wymyślił?
też tak pomyślałam...niestety..regulamin dotrzymany wygrana nie wypłacone.
ja tez bym szukał identycznych znaków, a nie różnych,
spryciarze z tych pracowników TS
spryciarze z tych pracowników TS

W dziale typowania ostatnio ładnie mi szlo. 6/10, 5/10. Teraz sie poswiecilem, zwolnilem z pracy, podbieglem do kolektury i puscilem tym samym przemyslanym systemem trójke i dziesiatke. I pewnie nic nie wygram bo to takie zycie. Okaze sie o 14:03.
W naszym kraju mamy h...strażakow nie ugasili pożaru do końca a teraz gaszą drugi sąsiedni budynek co za...
Witam.Takie sobie liczby wymyśliłem do gry MM.Oto one:
3,40,11,16,69,68,28,4,19,45 wiadomo że 5 liczb będzie obok,ale to już tradycja.I teraz takie typy sportowe grane w realu.Oto one:
4069 Dania-Cypr 1 1.35
4063 Wyspy Owcze-Irlandia Płn. 2 1.35
4078 Włochy-Serbia 1 1.75
4061 Azerbejdżan-Turcja 2 1.35
AKO 7,60 !!!! jejku jakie wielkie
Mam nadzieje i tylko nadzieje że to wyjdzie .Jeżeli by wyszło to kończę ze sportem bo zaczyna mnie nudzić,a zacznę grać w 49's.Ale to dopiero jak zakończę progresje i odzyskam kasiorkę już za inwestowaną.Pozdrawiam wszystkich,i życzę wysokich wygranych i trafnych typów.I do boju hej na buka.
3,40,11,16,69,68,28,4,19,45 wiadomo że 5 liczb będzie obok,ale to już tradycja.I teraz takie typy sportowe grane w realu.Oto one:
4069 Dania-Cypr 1 1.35
4063 Wyspy Owcze-Irlandia Płn. 2 1.35
4078 Włochy-Serbia 1 1.75
4061 Azerbejdżan-Turcja 2 1.35
AKO 7,60 !!!! jejku jakie wielkie
Mam nadzieje i tylko nadzieje że to wyjdzie .Jeżeli by wyszło to kończę ze sportem bo zaczyna mnie nudzić,a zacznę grać w 49's.Ale to dopiero jak zakończę progresje i odzyskam kasiorkę już za inwestowaną.Pozdrawiam wszystkich,i życzę wysokich wygranych i trafnych typów.I do boju hej na buka.
słyszeliście o tym wypadku samochodowym pod Nowym Miastem?
Baran kierowca zrobił z busa vw 6 osobowego, autobus.
Gdyby przeżył bym go ciągnął po asfalcie przez całe województwo
Baran kierowca zrobił z busa vw 6 osobowego, autobus.
Gdyby przeżył bym go ciągnął po asfalcie przez całe województwo

HARTGE>>
Trzydziestki wczoraj zachwalałem...
ale nie znalazłem się w odpowiednim miejscu...
i w odpowiednim czasie...
3/10 i 5/10
ma być lepiej
Trzydziestki wczoraj zachwalałem...
ale nie znalazłem się w odpowiednim miejscu...
i w odpowiednim czasie...
3/10 i 5/10
ma być lepiej
I dziwić się że obostrzają przepisy ruchu drogowego.
Jak tacy idioci po drogach jeżdżą i zabijają innych
Jak tacy idioci po drogach jeżdżą i zabijają innych

Robal_36 - właśnie miałem napisać że wspominałeś coś o trzydziestkach wczoraj a tu prosze ile wyleciało trzydziestek o 22.15
u mnie 3/10 z plusem z 22.15
u mnie 3/10 z plusem z 22.15na dziś standard dycha z plusem na godz 14 a Ty puszczałeś już coś?
dars2>>
Sądzisz, że zaostrzenie prd coś w takich kwestiach zmieni ?
HARTGE>>
czyli na plusiku minus złotówka ?
u mnie także
Trzeba przyszaleć
Nie za wygraną
trafił na dwa
x,6,13,37,60,64,68,70,72,77
Sądzisz, że zaostrzenie prd coś w takich kwestiach zmieni ?
HARTGE>>
czyli na plusiku minus złotówka ?
u mnie także

Trzeba przyszaleć

Nie za wygraną

trafił na dwa
x,6,13,37,60,64,68,70,72,77
wyszedłem na - 2zł bo gram zawsze z plusem a o 14 było 5/10 bez plusa ale grane z plusem 

Czesc - wytłumaczcie mi sens gry z plusem
czy nie lepiej zamiast plusa puścić drugi pukon z innymi liczbami?
OK ale to tylko dlatego że tak wolisz ale nie kierujesz się żadnymi innymi pobudkami?
Moim zdaniem...
Swoje robi chyba kwestia wysokości wygranej...
250ooo to kasa, jaką jesteśmy w stanie sobie "wyobrazić", a nawet zarobić
...
Trochę inaczej zaczyna robić się przy kasie rzędu > bańka...
A jeszcze inaczej -> niż kilka baniek...
Swoje robi chyba kwestia wysokości wygranej...
250ooo to kasa, jaką jesteśmy w stanie sobie "wyobrazić", a nawet zarobić
...Trochę inaczej zaczyna robić się przy kasie rzędu > bańka...
A jeszcze inaczej -> niż kilka baniek...
Witam.Póki Policja i inne służby takie jak psychicznie chora straż miejska,nie będą tępić to co powinni i do czego zostali powołani dopóty będą się działy takie tragedie.Jeżeli dla policjanta kontrolującego ważne jest że nie ma apteczki kompletnej,lub bandaż za krótki,a straż miejska zajmować sie będzie zakładaniem blokad na samochody które nikomu nie przeszkadzają tylko straży.To co się w nocy dzieje w Krakowie na drogach to woła o pomstę do nieba.Wszyscy jeżdżą jak chcą a szczególnie taksówkarze do których należą wszystkie ulice na całej szerokości,zawracają kiedy chcą nawet nie sygnalizując tego ,Wielkie KARKI w BMW robią co chcą,i żadna służba ich nie ruszy,ale ruszy innego spokojnego bo coś tam nie zagrażającego przeskrobał.Po co tępić debili,psycholi naćpanych jak można na normalnym tyle samo zarobić bez narażania sie na różne problemy.Temat rzeka i sami wiecie że nikt nie przejmuje sie tym że ludzie zginęli tylko żeby kasa do gminy i państwa wpadła.Wszystko zostało wypaczone w tym kraju,psychole ze straży miejskiej ubrani jak na wojnę do Afganistanu łapią babcie z pietruszką,ale lumpy dalej są bezkarni bo z takiego złamany grosz nie wpadnie do skarbu gminy.Jak jesteś bezdomny,to jesteś bezkarny bo nikt nic ci nie zrobi.A teraz takich coraz więcej.Ot taki DZIKI kraj się zrobił.Pozdrawiam i żal tylko ludzi którzy przez głupotę innych zostają kalekami i tracą członków rodzin.Dopalacze zlikwidowali bo państwo nic nie miało,ale pijanych kierowców przybywa i nikt jakoś nie zaostrza kar .Polska to dziwny kraj ajajaj.Pozdrawiam
A jeśli to nie tajemnica, czym się kierujesz przy wyborze ?
Stałe, dawno nie wpadające, powtórzenia, daty , jakieś inne ...
Stałe, dawno nie wpadające, powtórzenia, daty , jakieś inne ...
cały czas zmieniam ok 1-2 liczby czasem zadnej bo mi tak wychodzi z założenia, a kieruje się mapą liczb
nie przynosi mi to nawet jak widać zwrotu kosztów czekam tak na 7/10 z + lub 8/10 z + choć czy się doczekam? Założyłem sobie gdy trafie samego plusa to już jest dobrze a gram dla zabawy 

masz rację kogucik
policja i krokodyle nie widza rano busów załadowanych po brzegi np: budowlańcami, często to właściciele firm zmuszają kierowców tych furgonetek do takich przewozów
policja i krokodyle nie widza rano busów załadowanych po brzegi np: budowlańcami, często to właściciele firm zmuszają kierowców tych furgonetek do takich przewozów
do tego facet który przewoził tyle ludzi powinien mieć uprawnienia kategorii D na autobus
gała nie płacz
a jak wyjdą?
to z bombonierką będziesz leciał do kolektorki
a jak wyjdą?to z bombonierką będziesz leciał do kolektorki

Gała>>
git liczby, no może poza 29
KOCIO>>
Nooo, widzisz...
A Ty na strażaków narzekałeś...
git liczby, no może poza 29
KOCIO>>
Nooo, widzisz...
A Ty na strażaków narzekałeś...

fakt, wtedy było pięknie i zdrowo
teraz jest brzydko i ........niekoniecznie zdrowo.
pzdr.
teraz jest brzydko i ........niekoniecznie zdrowo.
pzdr.
w oczekiwaniu na
...
1,15,17,21,29,55,62,68,74,79
powodzenia
...
1,15,17,21,29,55,62,68,74,79
powodzenia
I ***a nic nie wygrałem, wiedziałem, a wczesniej na sucho 6/10. Nie gram juz. W dupie mam.
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 06,12,16,18,20,26,27,28,29,30,31,33,34,46,51,53,55,58,61,77 - Plusem jest liczba: 28
niestety...3/10 i 2/10..brrrrrrrrrrr