Wpisy 172 276 – 172 375
11 października 2010 15:48 → 11 października 2010 23:49, 100 wpisów
10/10 + nawet nie mysle za wysokie progi raczej nie osiągalne ale wszystko może się zdarzyć czy nie tak?

no a kto trafia takie wysokie wygrane? kosmici?
wszystko dla ludzi! ja zawsze mam nadzieje i wierze 
wszystko dla ludzi! ja zawsze mam nadzieje i wierze 
3,49,50,8,2,44,42,41,77,78 i zagram z plusem bo o 14 trafiłem + ale nie zagrałem to teraz zagram i zobaczymy

Witam wszystkich.
Polecam ciekawy artykuł na
wp.pl/
" Planetoida "muśnie" naszą planetę.
Polecam ciekawy artykuł na
wp.pl/
" Planetoida "muśnie" naszą planetę.
wczoraj przegrałem :jedna liczba trafiona,pięć o jeden obok,a dzisiaj na chybik przegrane i myślenie przegrane i trzy zdrapki przegrane
Przy okazji zobaczyłem,ze w jednym sklepie nie ma już lottomatu w kiosku,a jedna kolektura zamknięta.
Przy okazji zobaczyłem,ze w jednym sklepie nie ma już lottomatu w kiosku,a jedna kolektura zamknięta.http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2888.htm
"... Warto podkreślić, że w Lotto Totalizator Sportowy gwarantuje pulę na âszóstkiâ w wysokości minimum 2 000 000 złotych. Ale to nie wszystko, bowiem kumulacje będą występowały częściej i będą wyższe (nawet 50 000 000 złotych)."
"... Warto podkreślić, że w Lotto Totalizator Sportowy gwarantuje pulę na âszóstkiâ w wysokości minimum 2 000 000 złotych. Ale to nie wszystko, bowiem kumulacje będą występowały częściej i będą wyższe (nawet 50 000 000 złotych)."
skąd oni mogą wiedzieć ze kumulacje beda wystepowaly czesciej? przeciez nie wiadomo kto i kiedy trafi 6/6... a widac po czasie... ta mululacje czesciej.... 2 miliony potem 3 potem 2 potem 2 potem 3 potem 5 potem 2....

majklasz to proste jak jebanie ze tak powiem. z tad beda wiedziec ze wiedza i widza ile ludzi wysyla zakladow , i jesli jest wysylanych od 2 do milionow zakladow na losowanie a trafienie 6 wynosi jak jeden do 14milionow to trafienie 6 na cala polske i tak jest jak jeden do 6 . proste???????
hipopotan powinieneś zatrudnić kucharza zwierzaka
dla Twojego doradcy bałwana,bo od razu widać,że
Twój doradca spożywa za mało tłuszczu i fasolki
po bretońsku.
dla Twojego doradcy bałwana,bo od razu widać,że
Twój doradca spożywa za mało tłuszczu i fasolki
po bretońsku.
http://serwis.lotto.pl/images_menus_big/183/41dd4b0399213/ukrytyskarb07102010.jpg
ja uważam że trzeba miec w grach lotto poprostu szczęście i nic nie jest kombinowane a to że raz czy dwa kulki wypadły czy wylosowali 21 liczb to się zdarza to jest tylko maszyna która może nawalić
ludzie zaczynaja podejrzewac jak nic nie trafiaja... "aa ja nic nie wygrałem bo to jest wszystko ustawiane" 

fajnie ze wklejaja na Lotto.pl zdjecia szczesliwych zdrapek, mogli by tez pokazywac szczesliwe kupony 

majklasz-racja,to skoro uwazają ze jest to ustawiane to zastanawiam sie po co graja w takim razie
jak by kombinowali to by nie było szóstek w lotto co drugie losowanie jak teraz jest
prawda... kumulacje rzadko przekraczają 5 milionów już od dłuższego czasu...
hej
a gdzie reszta znajmych ?
a gdzie reszta znajmych ?torsan >>>moim zdaniem odpowiedz na Twoje pytanie jest b. prosta
.Ludzie graja mimo wiedzy o udokumentowanych matactwach bo nieustannie zywia nadzieje , ze to wlasnie w tym losowaniu wypadna takie cyfry , liczby , ktore wytypowales TY , a pozostali milosnicy gier "..losowych.."ignorowali , zakladajac , ze nie ma szans na ich wylosowanie...!!!
.Ludzie graja mimo wiedzy o udokumentowanych matactwach bo nieustannie zywia nadzieje , ze to wlasnie w tym losowaniu wypadna takie cyfry , liczby , ktore wytypowales TY , a pozostali milosnicy gier "..losowych.."ignorowali , zakladajac , ze nie ma szans na ich wylosowanie...!!!Ja jutro puszczam bo dziś praca i nie było czasu ale jutro nadrobie i
wygram
.
wygram
.witaj dorotka
jak na razie to 3,5,8,10,15 zł dla siebie
a dla kumpeli wybrałam 50

jak na razie to 3,5,8,10,15 zł dla siebie
a dla kumpeli wybrałam 50

ale będę musiał zmienić na coś innego bo chyba limit wyczerpałam

Witam, ja jestem zwolennikiem gry na stałych liczbach. Jeżeli są odpowiednio dobrane to wcześniej czy później się trafią.
co to znaczy, że liczby są odpowiednio dobrane?
Metoda prób i błędów
na 22:15
4,40,70,1,66,8
11,40,70,1,66,8
4,41,70,1,66,8
11,41,70,1,66,8
na 22:154,40,70,1,66,8
11,40,70,1,66,8
4,41,70,1,66,8
11,41,70,1,66,8
a gdzie jest kathy , Darek i inni ?
mysiu
własnie wróciłam,,,,przystanek żółty domek
bonusik 508tysia
ciekawe czy wreszcie jokerem będzie liczba 36?
własnie wróciłam,,,,przystanek żółty domek
bonusik 508tysia

ciekawe czy wreszcie jokerem będzie liczba 36?
witaj bella34
ja narazie nie wysyłam , bo nie mam ostatnio czasu na typowanie ale zobaczymy może jutro ?
ja narazie nie wysyłam , bo nie mam ostatnio czasu na typowanie ale zobaczymy może jutro ?krysieńko to Tac lubisz
oj
ja też drapię ale cinko
też tylko drobiazgi
oj
ja też drapię ale cinko
też tylko drobiazgiJa gram na liczbach które już trafiły się przynajmniej 10/10 dwa razy albo więcej. Mam nadzieję, że się jeszcze powtórzą.
mysiu w takim razie niech te wirtualne podane przez Ciebie
nie wejdą
nie wejdą

ojejej zaczyna się...( miał być dziabełek a same nawiasy wychodzą ...co jest ?)
witam wszystkich broda może to sposób na główną wygraną a tak na marginesie dzięki za podpowiedz też tak zagram

o już działa
Moi mili.
Nadzieja umiera ostatnia.
Tak że tylko grać i mieć nadzieję.
Nadzieja umiera ostatnia.
Tak że tylko grać i mieć nadzieję.
Ja się przekonałam , że nie warto patrzeć na to co kiedyś zostało wylosowane 

mysia-pysia chociaż powtórki się zdarzają sam się przekonałem a gram już 10 lat

Tak zdarzają się ale cześciej trójki i parki a dalej to już za duże przerwy {{}}
tylko jedynie o to chodzi żeby wybrać właściwe liczby i o właściwym czasie

choć się nie sprzeczam bo każdy ma swoją receptę na wygraną

majklasz to prawda z którą się chyba wszyscy zgadzają i ja także

Zdarza się że liczby 10/10 trafiaja się nawet trzy razy. To jest jakiś znak ze powtarzalność ma miejsce.
broda wierzę jak wiem z praktyki gracza w grach TS wszystko zdarzyć się może

nieraz dana kombinacja liczb zdarza się w danym okresie czasu jak się prześpi ten czas to ta kombinacja liczb się zmienia na inną
Tak jak prześpisz to koniec. Ale są liczby które trafiają się co trzy albo cztery lata. Więc trzeba wytrwale trzymać się swoich liczb a dzień zwycięstwa nadejdzie. Ja w to wierze.
Wiara czyni cuda

Znikam
Do jutra 
Do jutra 
to dobranoc mysia-pysia

3,47,34,54,39
21,8,68,76,20
43,47,72,57,20,45,18,38
4,8,34,18,40,64,9,57
21,8,68,76,20
43,47,72,57,20,45,18,38
4,8,34,18,40,64,9,57
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 12,14,22,24,32,33,35,36,37,38,39,46,47,50,52,53,66,67,72,75 - Plusem jest liczba: 37
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 02, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 14,19,41,44
no i słabo widocznie to nie ten dzień ale 7/10 z plusem z trzydziestek padło żebym to wiedział

parnaście metrow od mego domu duży pożar a że w pobliżu gorzelnia to panika jak ...
no nic trzeba będzie przeprowadzić jutro zmianę liczb 

życzę kolorowych snów i w tym proroczych liczb dobranoc wszystkim

dzisiaj chyba se wyśle będzie z głowy na jutro

ja uważam dokładnie tak samo