Wpisy 1 722 076 – 1 722 175
20 września 2013 14:49 → 20 września 2013 17:24, 100 wpisów
musiałam opatrzyć całkowicie zerwany paznokieć..o mało nie zemdlałam . Nigdy nie modgłam słuchac opowieśći o zerwanych paznokciach a teraz musiałam a to patrzeć
Stalotek.. .
Chyba chcesz...zbankrutować.. .
........................................................
Chyba chcesz...zbankrutować.. .
........................................................
Wędrowca
Nie, dlatego do końca miesiąca nie gram
a 1 -10 spodziewam się wygranej
Nie, dlatego do końca miesiąca nie gram
a 1 -10 spodziewam się wygranej
dobry
Wczoraj wyłapałem faka, posłałem na rano a wieczorem 7/10 było
Wczoraj wyłapałem faka, posłałem na rano a wieczorem 7/10 było
rafalski38
dobry to wysyłaj na 2 los.
dobry to wysyłaj na 2 los.
3 razy wysyłałem ten zestaw i wieczorem zmieniłem bo nic nie wchodziło
Jocia
Bardzo współczuję masz fatalny dzień
a przecież dziś -20- stka
Bardzo współczuję masz fatalny dzień
a przecież dziś -20- stka
oczywiście ze snu drabina była oparta o komin pod dachem i jest 41,42, a dach był pod spodem o-s-r-a-n-y- przez gołębie trzeba umyć woda.
Jocia należy dodać....nie zawsze proszonych gości
eryka
adrian
jocia nie musisz mi mówić znam temat i to niestety z autopsji.Jeden raz wypadek z mojej winy a drugi raz chirurgiczna interwencja. Mama nie była w stanie mi zmieniac opatrunków tak to na nią działało a i ja nie byłam wdzięcznym pacjentem bo boli strasznie a potem tak upierdliwie narywa
adrian
jocia nie musisz mi mówić znam temat i to niestety z autopsji.Jeden raz wypadek z mojej winy a drugi raz chirurgiczna interwencja. Mama nie była w stanie mi zmieniac opatrunków tak to na nią działało a i ja nie byłam wdzięcznym pacjentem bo boli strasznie a potem tak upierdliwie narywa
krzyś..nie moge wszystkim na @ wysyłac.. bo czasu mie wystarczy na typowanie
medusia to nie mój paznokiec tylko mojego męża
medusia to nie mój paznokiec tylko mojego męża
masz pod swoim profilem krzyś ale jak bede miała mocnejak nie, to nie zapodam
krzyś3355
30- stka Dobra
30- stka Dobra
Jocia - a ja myślał że to Ciebie spotkało
Smacznego
Znikam do losowania.. .
................................................
................................................
Witam
Co to dzisiaj bylo to szok...skAd te liczby
Jocia mam pytanko do ciebie. Zostawiasz teraz gdzies swoje typy?
Co to dzisiaj bylo to szok...skAd te liczby
Jocia mam pytanko do ciebie. Zostawiasz teraz gdzies swoje typy?
Pasko z okazji urodzin życzę Tobie spełnienia marzeń ,sympatycznych użytkowników , radości ,zdrowia dobrego oraz wysokich wygranych . Pomyślności jednym słowem
kto chce niech sobie,,,04,14,17,20,22,23,26,29,41,43,44,51,54,57,59,66,71,73,75,77 pppppaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pasko, z okazji urodzin życzę dużo zdrowia i uśmiechu na codzień, spełnienia marzeń i czasu, ponieważ właśnie czasu wielu ludziom, w tym zabieganym życiu brakuje dla siebie, czy to na radość czy po prostu by odpocząć
Sto lat
Sto lat
najpierw te fryty, teraz machlojki z buziakamimuszę opracować plan
Pasko wszystkiego najlepszego i obyśmy przestali Cię doprowadzać do szewskiej pasji naszymi występami na chacie
witam wszystkich
czesc trisetum
ale bonus urusl
niezle tsa kombinuje nic nie idzie trafic
czesc zelka
trisetum
no i powoli się ewakuuje do domu bardzo powoli bo jeszcze 45 minut ale trzeba trochę biuro ogarnąć przed weekendem skoro znowu umówieni klienci nie przyszli. I to ci co to umawiają się koniecznie na 17.15 a potem ciągle coś im wyskakuje i tak od pół roku
powodzenia
no i powoli się ewakuuje do domu bardzo powoli bo jeszcze 45 minut ale trzeba trochę biuro ogarnąć przed weekendem skoro znowu umówieni klienci nie przyszli. I to ci co to umawiają się koniecznie na 17.15 a potem ciągle coś im wyskakuje i tak od pół roku
powodzenia
trisetum ale kwiatki są moje prywatne i koleżanka sprzątająca nie ma obowiązku ich podlewać, choć muszę przyznać, że robi mi tę uprzejmośc jak mam urlop.
dziś na tvp1 "Starsza pani musi zniknąć" sie boje żeby żelka tego nie lukneła i potem mnie tak chciała sie pozbyć