Wpisy 1 721 745 – 1 721 844
20 września 2013 12:56 → 20 września 2013 13:29, 100 wpisów
jak masz jakis problem dostajesz skierowanie tam, idziesz sobie normalnie na miesiac i sie luzujesz
sorelka troszkę ziółka i amfetaminy
i wchodzisz w stany takie ze tam sie to robii
i wchodzisz w stany takie ze tam sie to robii
umysłem
ja jeszcze nie podpisałem dlatego mam obooki
oki witam jackwar
i uciekam do pracy
do 22
i uciekam do pracy
do 22
sorelka ziółko sie pali
ludzie z głupoty robią różne rzeczy a później żałują , na przykład tatuaże .
Lila , tatuaż to sprawa indywidualna , tak samo jak dziury w uszach
Ja bym sobie nie zrobił dziury w uchu wielkości lufy od czołgu
Ja bym sobie nie zrobił dziury w uchu wielkości lufy od czołgu
jackwar...no te dziurska wielkości lufy to już przesadateż bym sobie nie zrobiła
no ale kazdy nosi co musie podoba. a ze czasmi wyglada jakby zpsychiatryka sie wyrwal to juz co innego
jackwar..własnie takmam dwie w uszach na kolczyki i starczy po kiego mi aż takie wielkie dziursko ?
sorelka , chciała byś by twój tata tak wyglądał jak byś miała 7 lat ?
u mnie na osiedlu miezkal kiedys taki gościu co mial włosy prawie do kostek i chyba 15 kolorów tych włosów - wygladal jak papuga, kazdy but w innym kolorze, pelno tatuzay do tego kolczyki , masakra,,,,,
kolczyki w nosie,w języku ,w brwiach i kij jeszcze wie gdzie,odpadają
Lila ? przecież jak ma się taką dziurę to kłódkę można powiesić , jeszcze nikt na to nie wpadł , a szkoda zawsze może mu się przydać
tylko jak jej wytłumaczyć,że swoją osobowość mozna eksponować w inny sposób?
jackwar..teraz faceci wytatuowani chodzą ,z wózkami po ulicach i nie widzę w tym nic złego,że ma całą rękę wytatuowaną albo nogę czy plecy.Co w tym złego? To ,że wytatuowany nie oznacza ,że jest złym ojcem.
gorzej jakby miał cały pysk wytatuowany,przecięty jęzor jak wąż i pełno kolczyków na twarzy,to już wtedy raczej nie jest ładne
sorelka..mnie też,niech ludzie robią co chcą.Sami muszą przeżyć swoje życie
Lila , wiem , widuję ale dla mnie to jest głupota , za parę lat może mu się odwidzieć , Chylińska też ma tatuaże i teraz twierdzi że jest to głupota , każdy tatuaż wciąga , dla tego że po jakimś czasie się opatrzy i chce się mieć coś nowego
jackwar..bo Chylińska za duzo i decyzje po alko podejmowałaja tam nie żałuję.
jackwar...ten wytatuowany równie dobrze mógłby powiedzieć,że głupota jest palenie papierosów lub picie alkoholu.Każdy musi wiedzieć co chce w życiu.
lila ja mma takiego znajomego co ma wszedzie pełno obrazków. ostatnio jak sie z nim widzialam a to było ze 2 lata temu, to sie zastanawial co by tu nowego sobie zrobic....
tylko ze chyba juz tylko na wacku nie miał
tylko ze chyba juz tylko na wacku nie miał
tak samo jak moge powiedizec ze głupota jest granie w gry TS-a czyz nie... kazdy sam zadecyduje o swoim zyciu wyględzie itd...
sorelka...to już jakiś uzależniony był no ale sa tacy własnie uzależnieni,to już też nie jest normalne.
wiesz on wogle fajny gostek. dzieci lubi i to bardzo..... ale fakt faktem ze dla mnie te 2 lata temu to juz było głebokie uzaleznienie
sorelka..otóż to.Granie to głupota,picie,palenie,obżarstwo.To jeszcze zależy co dla kogo jest głupotą.
jego sprawa.
ja na pryklad jak widze faetów w dresach to mna rzuca..... masakra, ale to ja
ja na pryklad jak widze faetów w dresach to mna rzuca..... masakra, ale to ja
jackwar..nie zawsze uzaleznia.Picie tez uzależnia,palenie,hazard,jak dobrze pomysleć to wszystko uzależnia.
Pewien człowiek cierpiał strasznie każdej nocy - śniło mu się że goni go straszliwy smok. Z kwitkiem odsyłali go najlepsi psychoanalitycy, aż wreszcie trafił na takiego który obiecał podjąć się tego ale:
- Pana choroba jest straszna. Mogę się podjąć jej wyleczenia ale potrwa to rok, będzie kosztowało 2 tys. miesięcznie i nie mogę dać panu 100% gwarancji wyleczenia...
Chory odpowiedział:
- 2 tys.?! Wracam do domu - spróbuję się z tym smokiem zaprzyjaźnić!
- Pana choroba jest straszna. Mogę się podjąć jej wyleczenia ale potrwa to rok, będzie kosztowało 2 tys. miesięcznie i nie mogę dać panu 100% gwarancji wyleczenia...
Chory odpowiedział:
- 2 tys.?! Wracam do domu - spróbuję się z tym smokiem zaprzyjaźnić!
bo u niektorych wyglada to bardzo dobrze poki mlody
ale taki 60 latek z tym hmmmm ...
ale taki 60 latek z tym hmmmm ...
albo jak sie przekłowaja , jezykk tną zeby wygladal jak u zmiji
lottomat..noooo skóra wiotczeje i już wtedy jest katastrofa a nie panorama
jackwar...ja tam nie wiem jak się to nazywa bo ja takiego zajebiozy nie mam
lottomat...jak będziesz miał 80 to już Ci się nie będzie chciało czegokolwiek robić
lottomat..nie przesadzaj,80 nie znaczy,że będziesz jakiś zramolały
to juz zalezy jaki komu los pisany, niektorzy 80 latkowie maja lepsza kondycje niz dzisiejsi 40 latkowie
Pęsko...podejrzewam,że każdy ma jakieś swoje spostrzeżenia i na nich polega.
tak szybko pisalem ze nie zauwazylem jak wcisnalem kombinacje wlaczania komputera od nowa
jakckwar nie - chodzi o jakiś trop lub jak to nazwać coś niestandardowego