Wpisy 1 721 645 – 1 721 744
20 września 2013 10:37 → 20 września 2013 12:56, 100 wpisów
Miało być jak wyczerpię. A ja Wam , drogie dzieciaki, powiem tak. Mam wyzsze studia, prawo + cos tam jeszcze, no niewazne - i NIE zdałbym dzis tej matury PO CO komu ta wiedza? Owszem, to tworzy pewien poziom umysłowy, horyzonty itd itp. Ale w zyciu, za lat 3, 10, 25 bedziecie potrzebowali czegos zueplnie innego. Tego jak rozmawiac z ludzmi. Jak nie byc bufonem. Jak wyczuc czego chce rozmówca. Jak być uprzejmym mimo nerwów w sercu. Jak napisac dobre CV. Jak sprawić, by pisanie CV nie bylo w ogole potrzebne. Jak odnaleźć się w swiecie kreowanym przez media i nie zwariowac, jak byc sobą, jak nie dać się zjeść w kaszy, jak umieć dawać i brać i tak dalej i tak dalej... Powodzenia na tej maturze, trzymam kciuki za wszystkich głodnych wiedzy - wiedza nigdy nie jest zbędna, cos tam zawsze we łbie zostanie.. ))) Hej. Ktoś tak napisał w komentarzach.
wojtas na tym zdięciu jestes podobny do nicolasa cage
lub on jest podobny bardzo do ciebie
lub on jest podobny bardzo do ciebie
wasyl-motor mu pożyczyłem
bez oc i ac
zapomniał oddać-ścigam go teraz
ja mu w 1987 pożyczyłem motorynkę z pełnym bakiem
nie oddał ale tez i daleko nie zajechał
nie oddał ale tez i daleko nie zajechał
6 % nie zdało z więcej niż z jednego przedmiotu czy ja jestem w tej niechlubnej drabince kurde zepsułem im frekwencję co. A z jednego co mieli prawo do poprawki 13 % żebym chociaż miał do niej prawo to już by było coś zawsze.
wasyl
krzysztof.... ale tak to juz jest zezeby zdac na to prawo czy lewo to musisz miec podstawowe wiadomosci
zawsze sie mowilo ze po co mi matematyka historia itd....
nigdy nei wiesz co ci si przyda....
wyobrasz sobie ze leczy cię lekarz, ktory przeczytal sobue jak sie objawia rak płuc w necie? bo ja nie
zawsze sie mowilo ze po co mi matematyka historia itd....
nigdy nei wiesz co ci si przyda....
wyobrasz sobie ze leczy cię lekarz, ktory przeczytal sobue jak sie objawia rak płuc w necie? bo ja nie
co nie znaczy ze wsrod lekarzy ni ema konowalow. bo jest ich mnostwo.
przeciez mozesz nie miec matury i miec swoj własny interess, wystarczy, zebys wiedzial, że ksiegowa nie robi cie w bambuko , umial naciskać klaswsze nakalkulatorze i wiedzial ze 2*15= 30 a nie 10
sorelka rak jest uleczalny
potęga umysłu
ziołami
dietą
i tym czyms co dawno zapomnielismy o tym
wiara w siebie
potęga umysłu
ziołami
dietą
i tym czyms co dawno zapomnielismy o tym
wiara w siebie
A chcę zostać policjantem od zawsze o tym marzyłem i chcę aby to marzenie stało się ziściło. Tylko pewnie matura potrzebna prawda ? Bo w tamtym roku postanowiłem zacząć naukę w Policealnym Studium Zawodowym na kierunku Technik Administracji i od jutra zaczynam II klasę bo to szkoła dwuletnia płatna jest co miesiąc 160 zł.
a nie inno leki i chemią
bo tak lekarze chcą
bo tak lekarze chcą
policjanrtt niestety musi miec ature i potem musi szkonczyc szkole policyjna
raka ma kazdy
czyms go obudzilismy
to czeba go czym uspic
czyms go obudzilismy
to czeba go czym uspic
Ale tacy zwykli policjanci na wioskach chyba nie są po studiach coś mi się wydaję kolego.
pocztaj sobie co trzeba zrobic zeby byc policjantem
Każdy, kto chciałby wstąpić w szeregi tej formacji musi spełnić następujące wymagania:
posiadać polskie obywatelstwo,
posiadać nieposzlakowaną opinię,
nie być skazanym prawomocnym wyrokiem sądu za przestępstwo lub przestępstwo skarbowe,
korzystać z pełni praw publicznych,
posiadać co najmniej średnie wykształcenie,
posiadać odpowiednią zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych, podległych szczególnej dyscyplinie służbowej, której gotów jest się podporządkować,
dawać rękojmię zachowania tajemnicy stosownie do wymogów określonych w przepisach o ochronie informacji niejawnych,
osoby podlegające kwalifikacji wojskowej powinny posiadać uregulowany stosunek do służby wojskowej.
Tyle mówią podstawowe wymogi formalne. Jeżeli je spełniasz, to znaczy, że możesz rozpocząć starania o przyjęcie do służby.
Każdy, kto chciałby wstąpić w szeregi tej formacji musi spełnić następujące wymagania:
posiadać polskie obywatelstwo,
posiadać nieposzlakowaną opinię,
nie być skazanym prawomocnym wyrokiem sądu za przestępstwo lub przestępstwo skarbowe,
korzystać z pełni praw publicznych,
posiadać co najmniej średnie wykształcenie,
posiadać odpowiednią zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych, podległych szczególnej dyscyplinie służbowej, której gotów jest się podporządkować,
dawać rękojmię zachowania tajemnicy stosownie do wymogów określonych w przepisach o ochronie informacji niejawnych,
osoby podlegające kwalifikacji wojskowej powinny posiadać uregulowany stosunek do służby wojskowej.
Tyle mówią podstawowe wymogi formalne. Jeżeli je spełniasz, to znaczy, że możesz rozpocząć starania o przyjęcie do służby.
średnie wyksztalcenie to znaczy matura...
nieposzlakowana opinia
nieposzlakowana opinia
http://praca.policja.pl/portal/pwp/742/38758/
tu masz reszte, trxeba jeszcze przejśc test psychologiczny ... niestety
tu masz reszte, trxeba jeszcze przejśc test psychologiczny ... niestety
Po przyjęciu do służby pojedziesz na ok. 5,5 miesiąca na szkolenie zawodowe podstawowe do jednej ze szkół policyjnych. Następnie, po zakończeniu tego szkolenia, w ramach adaptacji zawodowej, zostaniesz czasowo oddelegowany do pełnienia służby w oddziale prewencji Policji. Czas delegowania wynosi 49 dni, czyli będziesz musiał odbyć 37 służb. Celem adaptacji zawodowej jest podniesienie praktycznych umiejętności służbowych, nabytych podczas szkolenia zawodowego podstawowego, tj.: zabezpieczanie imprez masowych, ochrona obiektów ważnych dla bezpieczeństwa państwa, przedstawicielstw dyplomatycznych i urzędów konsularnych, działań pościgowych, poszukiwawczych realizowanych w ramach działań pododdziałów zwartych Policji.
sorelka i cza miec znajomosci w policji
tate wujka ciocie stryja
kokokolwiek
by reczył za ciebie
innaczej nie przyjmóją
cos wiem na ten temat bo mam brata police pg
tate wujka ciocie stryja
kokokolwiek
by reczył za ciebie
innaczej nie przyjmóją
cos wiem na ten temat bo mam brata police pg
a prewencja to najgorsze wpolicji, bedziesz sie uzerał z pijaczkami paniam lekkich obyczajow, itd... itd....
faja robota
faja robota
krzysio c
nie lubie policji jak ich widze to im jade po majtach
nie lubie policji jak ich widze to im jade po majtach
wasyl ja krawęznikow tez nie znosze ale dla kryminalenmam duzy szacunek , dla ich wiedzy co sie z czymlaczy
ledwo przed bratem sie powstrzymuje
to samo powinno byc w szkolach i przedszkolach testy psycho bo swirow nie brakjuje
ide szukac fajek bo zdechne
Ogólnie to wszystko jest jakieś chore, świat sam nakręca się na wieczne problemy i trudności. Kiedyś jak ktoś szedł to psychologa to robili oczy że ma coś z "głową" nie mówię o psychiatrze - a teraz w przedszkolu co któreś dziecko jest kierowane do psychologa. Dlaczego? Do my do tego dążymy - wystarczy obejrzeć bajki z kablówki i włos się jeży na głowie. A to tylko taki malutki przykład.
pęsko botowlasnie po tych bajkach dzieci swiruja, ajka taki 3 latek 12 godzin gaapi sie w tv bo rodzice chca miec spokojto po tem nie dziwota, ze mu sie wydaje ze jak rzuci w kolege kamieniem to mu sie wydaje ze kolega wstanie i bedzie skakal - przeciez ma moc.
Długie debaty i dyskusje czy dać koncesje telewizji Trwam zamiast zająć się naszą przyszłością czyli naszymi dziećmi wnukami - bo to jest teraz niestety problem bo po prostu są zagubieni w tym całym świecie a dlatego że nie widzą już różnicy między "dobrem a złem" (oczywiście w przenośni to piszę)
Kiedyś był teleranek dobranocka i jakiś super program po obiedzie - techniczny lub przyrodniczy i tyle a reszta czasu na świeżym powietrzu lub zajęciach w domu kultury. Rodzice zadowoleni i my jeszcze bardziej - każdy o tym pisze ale nikt tego nie chce przywrócić.
Patrzyłem w Olsztynie limit miejsc - 10, Liczba kandydatów - 5 osoba która posiada najwięcej punktów wynosi 169.
A do kiedy mogę złożyć papiery ?
krzysztof limit miejsc jest jakby zbiorczy na całą Polskę - każdy Komendant Wojewódzki sam rekrutuje w ramach potrzeb. Dokumenty możesz i powinieneś złożyć w odpowiednim momencie tzn gdy spełniasz wymogi które są obowiązujące i wiesz że je spełniasz.
Dodam także że musisz mieć tą świadomość że nie zawsze po zakończeniu szkolenia prewencyjnego jeżeli takowe ukończysz dostaniesz się do tej miejscowości co byś chciał pracować.
ja dzis obstawiam 1 2 3 4 5 poleci
znalazłem vv aucie
judasz a skąd wiesz ze 100 %
u mnie 1i2 26i27,78i79
Wiem na pewno że 100 procent tylko nie wiem dokładnie którego dnia to nastapi na pewno wiem ze o godzinie 14.00
DAWAĆ LOSOWANIE WCZESNIEJ BO IDĘ DO PRACY
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 255 854,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
zeleczka
zelka jak ty zajęta
to moze mama jest wolna
lub funfela
jprdl. co tam u ciebie
to moze mama jest wolna
lub funfela
jprdl. co tam u ciebie
Witam i polecam i uciekam
http://video.anyfiles.pl/Post+i+d%C5%82ugie+%C5%BCycie/Nauka+i+technologia/video/74904
http://video.anyfiles.pl/Post+i+d%C5%82ugie+%C5%BCycie/Nauka+i+technologia/video/74904
judasz kiedys pisałes ze lepsze piętą wyrzucałes z łóżka
judasz sie wstydzi swojej klawiatury
to wkleił jakiegoś pokemona
judasz
to wkleił jakiegoś pokemona
judasz
1 2 3 4 5 x 10
4, 5, 9, 29, 30, 35, 36, 39, 41
iiiiiiiiiiii
na grzyby
Puszcza /się/ Notecka
iiiiiiiiiiii
na grzyby
Puszcza /się/ Notecka
emeryt ,,,, jutro jade na gryby
ja w Puszczy Noteckiej
znajomy chatę, agroturystyka
hi,hi,hi
grzyby i balantines
znajomy chatę, agroturystyka
hi,hi,hi
grzyby i balantines
emeryt obok gorzynia
Użytkownik milioner55 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Użytkownik milioner55 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
dajcie losowanie dla mnie teraz
-a potem reszcie puscicie z pleybecku
-zawsze to robicie
-a potem reszcie puscicie z pleybecku
-zawsze to robicie
Dobra trzeba przestawić bęben maszyny losujacej na liczby 1,2,3,4,5,13
judasz ja dzis nie gram a jak padnie 12345
na jutro mam pewniaki 6 sztuk w dl
podpisałem pakiet z
bogactwo dla mnie
w zamian za dusze
zycie krótkie ale bogate
bogactwo dla mnie
w zamian za dusze
zycie krótkie ale bogate
ahah.. to trudno bo tam za kilka lat sie mozna dostac naj wczesniej limity sie do 2020 skonczyły