Wpisy 1 720 174 – 1 720 273
19 września 2013 13:12 → 19 września 2013 13:46, 100 wpisów
Medea
Ten wysyp wczorajszy siedemdziesiątek faktycznie ciekawy
Ten wysyp wczorajszy siedemdziesiątek faktycznie ciekawy
sorelka..to maja na***ne pod beretem i to nieźle .Ja bym takiego fajansiarza zaraz za drzwi wystawiła,kop w dupe i niech wy***la na drzewo.Na pewno bym się nie pozwoliła bić,jeszcze ja bym jemu wpierdol spuściła
Przepraszam, czy tu biją
kobiety się użalają ,użalają zamiast zacząć działać.Pracuje? Kop w dupsko,rozwód i alimenty ma płacić i niech wypieprza na zbity ryj,najlepiej do mamuni
no no i jeszcze mamusi ama pretensje ze sie go wykopało bo taki cudwny synek
Jakby ktoś chciał spróbować popolować ze mną na wysypy dziesiątek to podaję rozkład jazdy dziesiątek mających takie szanse
28 września 31-40 i/lub 1-10
25 września 41-50
22 września 11-20
19 września 51-60 i/lub 31-40
Niestety jak pokazały moje doświadczenia z tą metodą dla przedziału 1-10 wadą jest to, że nawet jak dzień jest "fartowny" to i owszem wchodzi 7/10 ale w układzie 3/10 oraz 4/10 niemniej jakąś wskazówką do typowania na te dni mam
28 września 31-40 i/lub 1-10
25 września 41-50
22 września 11-20
19 września 51-60 i/lub 31-40
Niestety jak pokazały moje doświadczenia z tą metodą dla przedziału 1-10 wadą jest to, że nawet jak dzień jest "fartowny" to i owszem wchodzi 7/10 ale w układzie 3/10 oraz 4/10 niemniej jakąś wskazówką do typowania na te dni mam
dobra skoro to napisałam to teraz znając TS trzeba będzie grać na dziesiątkę obok w lewo lub w prawo
sorelka..i bardzo dobrze.To się chwalia nie użalać się nad soba i 5 razy dziennie dostawać wpierdol i cicho siedzieć a dzieci na to patrzą.I siedzieć z taką mendą tylko dlatego,że on kocha dzieci.No ja pierdoleDzieci pewnie tymi awanturami i biciem matki bardziej zestresowane niż tym,że rodzice się rozwodzą.Co lepsze? Bicie i stres wieczny czy spokój i cisza w domu?
rafalski 70-tki powinny się uaktywnić 1 października, ale pewnie będzie jak pisałam po 3/10 w obu losowaniach
sorelka..a mamunia pewnie miała pretensje bo synus znowu wrócił do domu i truł jej dupę a nie Tobie
tak jak mieszkał z Tobą to miała spokój a jak wrócił to wiesz,jak jest.Na kogoś wine trzeba zwalić,ktoś musi być winny
na szczescie juz nikomu nie bedzie truł.... sory ale ten przypadek szczegolny ciesze sie ze wacha kwiatki od spodu
sorelka..kuźwa nie wolno się cieszyć z czyjejś smierci.może by się jeszcze zmienił na lepsze.
polepszyło by mu sie w ilosci wypijanych wodek i podzeniu kolejnych dzieci
w życiu różnie bywa,może przez przypadek kiedyś dostałby w łeb i klepki by mu wróciły na swoje miejsce.
mnietek, alez my kochany o tobie nie piszemy tylko o wspałym exie idelae wręcz
a takiemu co bije to żona powinna uja w nocy uciąć i by kutafon sie uspokoil
ci co bija kobiety to tylko do kobiet są mocni.Do facetów raczej nie startuja bo wiedzą,że dostaliby wpierdol
a Ja myślałam że Krzysio to rekordzista ze swoimi 3ma centymetrami
hej hej
hej hej
dereń....wspominamy? A co ty myslisz,że my mamy po 80 lat żeby wspominać?
nie wiedziałam że dwie kobiety w krzakach tak działają na wyobraźnie męską
Lila
Wg Chińczyków wiadomą aktywność opisuje się w ten sposób zbierają się chmury potem uderza grom i spada deszcze
Wg Chińczyków wiadomą aktywność opisuje się w ten sposób zbierają się chmury potem uderza grom i spada deszcze
Ludzie..o osobach zmarłych nie mówi się źle..tylko paciorek
a wracanie ciagłe do przeszłości to rodzaj choroby mówiacej osoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wracanie ciagłe do przeszłości to rodzaj choroby mówiacej osoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żelka..a widziałaś w krzaczorach tą reklamę,TEN OWOC SPALA TŁUSZCZ?ja pierdziele co to za owoc?Widziałas jak on wygląda?
W razie wątpliwości polecam Zwierzenia chińskiej kurtyzany oraz Kwiat Śliwy w złotym wazonie jako materiał źródłowy
dotam..a Ty skąd wiesz?Widziałeś to?taa korzeń,a napisane ,że owoc