Wpisy 1 720 074 – 1 720 173
19 września 2013 12:18 → 19 września 2013 13:12, 100 wpisów
wieczorny mecz Lazio-Legia odkodowany w TVN Turbo
sorelka
wasyl
jocia
vojtas
szukam 10 pewniaków w mm
szukam nowej laski
szukam cyganki co na me rodzine rzuciła klątwe
szukam nowej laski
szukam cyganki co na me rodzine rzuciła klątwe
i szukam kluczyków od auta bo cza isc do pracy
Jak już mowa o książkach to "Chudszy" Kinga jest ok
wasyl-piaski mój też szuka nowej ale nigdzie nie ma takiego ideału jak ja
wasyl-piaski mój też szuka nowej ale nigdzie nie ma takiego ideału jak ja
dama-to horror jest??
dama... ten chudszy ...to S.kinga
LUBIE GO
LUBIE GO
wojtes King z tego co wiem bajek dla dzieci i romansow ni episał
sorelko na to wygląda
wojtas198721002 tak i nawet dośc fajny,dobrze się czyta
wojtas198721002 tak i nawet dośc fajny,dobrze się czyta
sorelka-powieści obyczajowe pisałliteraturę fantasy również
dama-to muszę luknąć w bibliotece
damo no patrz jakie to dziwne, myslał ze wymieni ciebie na nowy lepszy model i jakos to mu nie wyszlo ciekawe dlaczego?
też jestem jego fanką od najmłodszych lat uważam,ze w dziedzinie horrorów na chłop talent
uciekam do pr.
do 22
do 22
sorelka a ktorej innej by sie chciało znosić fochy - wyciagnie kasę wy.. i
wasyl
sorelka to bym jej kwiaty w podzięce kupiła i przyjaźń w pakiecie dozgonna
ale facet to facet pudełko ładne mu jest potrzebne a zawartosc nie ma znaczenia do czasu
hehe to zupelnie jak ja i dwie nastepne zony naszego mozna by rzecz wspolnego exa..
no owszem... tylko jak ci kilka osob mowi ze z kims cos jest nie tak to nie zastanowiło by cie to?
acet ani pracy ani majatku nie miał, bo juz rozumiem tych co maja 8 zon i babki leca na kase , albo na urode
nie wiem musiabym cie znac osobscie zeby ocenic ze nie.... ale w tej dziedzinie myślisz podobne
narazie to mam tyle spraw na glowie ze nawet do swojej kumelki od 2 lat ni epojechałam, ale bede pamietac
raz jestm szczslia, mam zdrowe dzieci , prace, mam perspektywy wyjazdu .. czego mozna chciec wiecej? facet? a po co? oni wszytsko psuja.... nie wszyscy, ale ja nie mam juz ochoty na ki=olejne pomyłki
dawno bym pogoniła - dzieci mnie zatrzymują,jaki jest to jest ale dba o nie i one go kochają - sama mam dylemat szczęście swoje czy dzieci.
finansowo też bym była niezależna - fakt faktem mniej ale biedy bym nie miała.
powiem ci tak....
dzieci go kochaja on je - super
ale nie znaczy ze masz byc z nim bo on kocha dzieci.... niech sobie do nich przyjezdza kiedy chce
a ty sobie zycie po swojemu organizzuj
dzieci go kochaja on je - super
ale nie znaczy ze masz byc z nim bo on kocha dzieci.... niech sobie do nich przyjezdza kiedy chce
takie jest moje zdanie.
ja mialam moze łatwiej bo ex sie na dzieci wypial , nawet na portalach randkowych jak szukał nowej pani jego serca wypierał sie dzieci
ja mialam moze łatwiej bo ex sie na dzieci wypial , nawet na portalach randkowych jak szukał nowej pani jego serca wypierał sie dzieci
dojrzewam do tego
i dziękuję
dojrzewam do tego
i dziękuję
a do dziewczyn odkadskonczyly 3 latka nie przyjezdzal nie dzwonił.... mialje gdzies tak jak i jego matka. dopiero po jego smierci do mnie zadzonila z pretensjami ze to moja i tych pozostalych dzi.. wina ..
no chory chory, na sprawie o niealimentacje sie dowiedzial, że leczyl sie od dziecka w poradni zrodwia psychicznego...
a matka jego nie lepsza..... powiedziała , ze tak ja skrzywdziłam a jego jak......
i w tym momencie przegieła, skasowałam je numer z telefonu i nie mam zamiaru sie kontaktowac, powiedzialm jej ze jak bedzie miala zyzenie kiedys wnczki zobaczyc to mzoe zadzwonic janie bede jej głowy zawracac
życie pisze rożne scenariusze,niektórzy po prostu chorują na chroniczny brak odpowiedzialności Mi też nikt nie powiedział o alkoholizmie,a młoda i głupia byłam.
wie gdzie mieszkam moze podjechac, tylk ma uprzedzic bo moze nas nie byc..
no ex tez sie rozpil przy 3 zonie , ale wina oczywiscie moja a jak
no babcia od strony D. interesuje się - skłamałabym gdybym w tym temacie coś złego napisała .Poświeca czas i zainteresowanie.
co ty.... przze 10 lat nie wykazala zaintersoania to ipozniej tez nie wykze
dumna? że ma w nosie wnuczki? raczej dziwna.Skoro w waszych dzieciach jest kawałek jej syna.
Dzień dobry
no wiesz zawsze miala pretensje o wszytsko, ze chcielismy po swpjemu dzieci chowac itd...
ze to dziewczynki nie faceci itd....
ze pogonilam drania...
ale tosamo zrobly kolejne zony, jakos jego filozofia posiadania i zony i kochanki a nawet kilku nam sie niepodobała
ze to dziewczynki nie faceci itd....
ze pogonilam drania...
ale tosamo zrobly kolejne zony, jakos jego filozofia posiadania i zony i kochanki a nawet kilku nam sie niepodobała
tym bardziej według mnie powinna zabiegać o kontakt z nimi.Jeżeli będziesz chciała pogadać to mam gg - dajmy innym szansę
rafalski38
rafalski38
Sorelka
Dama
Lili kope lat
Lili a to ta kobieta.....?
Trochę tyły tu mam ostatnio, bo czasu brak
Trochę tyły tu mam ostatnio, bo czasu brak
Rany...epopeja się dalej ciągnie....
Lila, rafalski
Ja dzis w mm tylko sportowo bo po tym 7/10 wczorajszym po przewidzianym wysypie 70-tek raczej banku nie rozbiję
Ja dzis w mm tylko sportowo bo po tym 7/10 wczorajszym po przewidzianym wysypie 70-tek raczej banku nie rozbiję
Dama a Ty się tak nie smiej bo to nie jest smieszne mieć męża alkoholika i z nim w dalszym ciągu siedzieć