Wpisy 171 878 – 171 977
9 października 2010 19:42 → 10 października 2010 12:58, 100 wpisów
Czy macie mozliwosc uzyskania wynikow keno z dzis popoludnia?bo na multipasko sa ale tylko do 10.35, a lotto.pl wogole mi nie dziala...Czy to problem mojego kompa czy w TS cos nawala?
korn i tak dzięki,ponieważ dzieki Tobie wiem ze to nie mój komp,a to wina TS
Pawcio. W Euro Milllions wygrana wczoraj wyniosła co prawda 129
mln Euro, jednakże dla mnie zastanawiające jest, skąd taka pula wzięła się w I kumulacji, bowiem 1 października nie padła główna wygrana a 24 września- 2 tygodnie wcześniej były 2 główne wygrane po ponad 14 mln EURO. Taka pula z reguły jest w 5 czy 6 kumulacji. Można to sprawdzić na fd jeux. com.- kliknąć w "resultats et tirage" potem w okienko Euro millions- a potem w "voir les rapports". Archiwalne wygrane-należy wybrać "rechercher un tirage" Może ktoś zna tajemnicę takiego przyrostu puli z gwarantowanych 28 mln do 129 mln.
mln Euro, jednakże dla mnie zastanawiające jest, skąd taka pula wzięła się w I kumulacji, bowiem 1 października nie padła główna wygrana a 24 września- 2 tygodnie wcześniej były 2 główne wygrane po ponad 14 mln EURO. Taka pula z reguły jest w 5 czy 6 kumulacji. Można to sprawdzić na fd jeux. com.- kliknąć w "resultats et tirage" potem w okienko Euro millions- a potem w "voir les rapports". Archiwalne wygrane-należy wybrać "rechercher un tirage" Może ktoś zna tajemnicę takiego przyrostu puli z gwarantowanych 28 mln do 129 mln.
może dużo zakładów było zawartych... w sumie losowania raz w tygodniu...
marekq: W Funtach jest mniejsza wygrana bo zależy od kursu walut czyli w Euro będzie więcej wygranej. A dlatego była taka suma do wygrania ponieważ to było super losowanie. Co jakiś czas dają 100 mln do wygrania które potem się kumuluje jesli w super losowaniu nikt nie trafi.
Zaszalałem dzisiaj w kolektórże 1 zakład w lotto i 3 w mini
dałem na stadiony 1.75zł powinni jakieś medaliki czy dyplomy dawać jak wygrać nie daja 
dałem na stadiony 1.75zł powinni jakieś medaliki czy dyplomy dawać jak wygrać nie daja 
Pawcio. Dzięki za informację. A tak na marginesie to idealnym rozwiązaniem na ten nasz marazm toto lotkowy byłaby kumulacja odłożona składająca się z części kwot przeznaczonych na kumulacje. I tak np. przy super kumulacji co 100 losowań dodatkowa pula mogła by wynosić co najmniej 50 mln / 100X 500 tys. / Dreszczyk emocji byłby przy każdym losowaniu, gdyż wysokość superkumulacji uzależniona byłaby od wielkości puli przechodzącej na następne losowanie w przypadku braku szóstki. Przy dodatkowej kwocie co najmniej 50 mln zł TS w jedno losowanie by zarobił tyle co w miesiąc albo kwartał. . A i liczba grających by była ogromna. Gdyby nie było szóstki można by było ją przeznaczyć na 101 losowanie, bądź podzielić na pozostałe stopnie wygranych. Mam nadzieję, że TS skorzysta z moich sugestii, gdyż w grach liczbowych widać już dno i gwarantowane 2 mln zł nikomu już nie imponuje. Ludzie oczekują losowań z dreszczykiem. Losowanie superkumulacji mozna by było przeprowadzić na jedynce bądź dwójce, gdyż przy wielkich wpływach wydatek rzędu kilkuset tysięcy za czas antenowy na co setne losowanie można by było przeżyć.
na 22:15
10,20
10,15,20,31,52,62
05,10,12,15,20,51
10,16,20,45,52,55,75

10,20
10,15,20,31,52,62
05,10,12,15,20,51
10,16,20,45,52,55,75

witam po dłuższej przerwie. nie działał mi internet. życzę wysokich wygranych
marekq ja tez jestem za czyms takim czekam cały czas na kumulacje min.powyzej 5 mln bo ponizej to w przypadku wygranej nie spełniło by moich oczekiwan.
W razie czego jakby były potrzebne podpisy grajacy to moj juz masz
W razie czego jakby były potrzebne podpisy grajacy to moj juz masz
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,06,07,15,17,27,29,30,39,42,43,44,52,54,58,61,73,74,77,78 - Plusem jest liczba: 58
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 01,19,20,26,41
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 08,18,22,23,29,35
chyba wiekszoc trafila glowne wygrane bo tak milcza a tak to zawsze byly nazekania ze nic lub prawie nic sie nie trafiło

taaa hehe fajnie by bylo... dziwie sie ze nie ma wiecej jak 5/10 w typowaniach
dziewczyny są oho,oho gorące oho,oho
wódeczka jest oho,oho,gorąca,oho,oho
weź los w swoje ręce..bo na wygraną w lotto to można do usranej śmierci czekać...
szóstka 1 2 000 000.00
piątka 54 5 475.60
czwórka 3137 208.10
trójka 56071 20.00
piątka 54 5 475.60
czwórka 3137 208.10
trójka 56071 20.00
Coś za często rozdają te miliony....gdzie te kumulacje po 25 milionów ja się pytam?
bankowo wygrana z chybił trafił... ja od dzisiaj oswiadczam - gram tylko z chybika... jutro wysyłam Lotto i Mini Lotto na 3 losowania żeby mieć spokój na tydzień z lataniem do kolektury 

już nie skreślam na blankiecie - to mnie przerasta... wypadają w losowaniach takie liczby, że tylko chybik jest w stanie takie wybrać...
chybił-trafił
chybił-trafił

chybik to taka otępiała istotka, która sama nie zdaje sobie sprawy jakie liczby wybiera
człowiek ze zdrowym rozsądkiem widząc często taki kupon po prostu ma ochotę go wyrzucić... a może się nieźle zdziwić... dobra ale już koniec jeżeli chodzi o moje spostrzeżenia
nawijać co i ile kto wygrał!
człowiek ze zdrowym rozsądkiem widząc często taki kupon po prostu ma ochotę go wyrzucić... a może się nieźle zdziwić... dobra ale już koniec jeżeli chodzi o moje spostrzeżenia
nawijać co i ile kto wygrał!dzięki Neptun za słowo otuchy
jak tam Ci idzie? nie licząc oczywiście pięknego typowania sprzed paru losowań 7/10!
jak tam Ci idzie? nie licząc oczywiście pięknego typowania sprzed paru losowań 7/10!
spoko - to znaczy że szykuje się coś grubego... to taka cisza przed burzą
trochę cierpliwości i wytrwałości i będzie wielkie BUM! 
trochę cierpliwości i wytrwałości i będzie wielkie BUM! 
jutro fajna data
pociskam:
- 2x Lotto na 3 losowania
- 4x Mini Lotto na 3 losowania
i tak w kółko
zobaczymy jakie będą rezultaty...
pociskam:- 2x Lotto na 3 losowania
- 4x Mini Lotto na 3 losowania
i tak w kółko
zobaczymy jakie będą rezultaty...dobra moi drodzy... chetnie bym jeszcze podyskutował ale jutro mam szkołe z rana, a właściwie to już dzisiaj... a już kimam... odwiedze Was na telefonie 
mala1438 >>> przypadek, który rządzi tym wszystkim musi wskazać palcem na Ciebie
dobranoc

mala1438 >>> przypadek, który rządzi tym wszystkim musi wskazać palcem na Ciebie

dobranoc

Witam i pozdrawiam życząc miłej spokojnej niedzieli i wysokich wygranych.

Darku dla Ciebie tez życze trafnych typów i usmiechnietej niedzieli.

facetów w rajtuzach po raz kolejny proszę o wykasowanie mojego maila i nie przysyłanie swoich typów

witam serdelkowo w piekna niedzielę 

Kachna
dawno Cie nie widziałam na czaciku

Kachna

dawno Cie nie widziałam na czaciku

witam i odrazu uciekam do pracy dziś na cały dzień. Wysokich życze i dobrej niedzieli

korn>> spokojnego dnia w pracy 
majklasz>>jak zawsze trzymam kciuki

majklasz>>jak zawsze trzymam kciuki

dzień dobry wszystkimkathy gdzie Ty się podziewałaś?czyżbyś wygrała coś grubszego
i szalałaś po sklepach

witam prawie wszystkich
belcia...staram sie nie grac
wczoraj na nie wysłanym kuponie 7/10

belcia...staram sie nie grac
wczoraj na nie wysłanym kuponie 7/10 
nie idzie czyli norma
dlatego też mam urlop od TS
idzie mi tylko choroba za chorobą
dlatego też mam urlop od TSidzie mi tylko choroba za chorobą

kathy-dawno nie miałam takiej posuchy jak teraz
7/10-normalka,tak jest zawsze jak się nie wyśle to wchodzą
lunatyczka-nie jesteś sama,tej jesieni zaliczyłam grypę,teraz kończę leczyć zapalenie oskrzeli
będzie dobrze

7/10-normalka,tak jest zawsze jak się nie wyśle to wchodzą

lunatyczka-nie jesteś sama,tej jesieni zaliczyłam grypę,teraz kończę leczyć zapalenie oskrzeli
będzie dobrze

Bry
A ja puściłem 3 zakłady w dniu 10.10.10 równo o godz.10:10 
A ja puściłem 3 zakłady w dniu 10.10.10 równo o godz.10:10 
Po miesięcznej nieobecności
witam wszystkich serdecznie
i życzę wysokich wygranych.

witam wszystkich serdecznie
i życzę wysokich wygranych.

palenie szkodzi na każdej paczce pisze czytanie ze zrozumieniem już zaczyna się w przedszkolu

Witam.Na dziś takie sobie dwa meczyki wymyśliłem.Oto one:
1698 Xerez-Huesca 1 1.70
1700 Ponferradina-Valladolid 2 2.05
AKO 3,49 (3 próg bo już musze jeden próg opuścić by wliczyć stratę 18 zeta)
Jako liczby do MM to na chybił proponuje takie oto typy:
79,3,40,11,47,14,49,64,35,33
Tym co ewentualnie by chcieli skorzystać z tych liczb proponuje zagrać te liczby ale o jedno oczko albo mniej albo więcej,bo takie ostatnio w typowaniu mam zezowate szczęście.Pozdrawiam i życzę wszystkim trafnych typowań i wysokich wygranych,oraz ciesze sie że niektórzy powracają z dłuższej przerwy na multipasko.Pogoda śliczna wiec na spacerek należy sie udać podziwiać piękno natury(wiemy my faceci o co chodzi).I do boju hej na buka.
1698 Xerez-Huesca 1 1.70
1700 Ponferradina-Valladolid 2 2.05
AKO 3,49 (3 próg bo już musze jeden próg opuścić by wliczyć stratę 18 zeta)
Jako liczby do MM to na chybił proponuje takie oto typy:
79,3,40,11,47,14,49,64,35,33
Tym co ewentualnie by chcieli skorzystać z tych liczb proponuje zagrać te liczby ale o jedno oczko albo mniej albo więcej,bo takie ostatnio w typowaniu mam zezowate szczęście.Pozdrawiam i życzę wszystkim trafnych typowań i wysokich wygranych,oraz ciesze sie że niektórzy powracają z dłuższej przerwy na multipasko.Pogoda śliczna wiec na spacerek należy sie udać podziwiać piękno natury(wiemy my faceci o co chodzi).I do boju hej na buka.
Witam! w realu 4/8 i 0/6 to 4 zyle wpadło dobre i tyle a jeszcze 2 losowania.3,11,14,60,64,79 ta szóstke proponuje.
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Seryjni-superszczesciarze-Poznaj-tych-ktorym-los-szczegolnie-sprzyja,wid,12740334,wiadomosc.html?ticaid=5b093
Witam pisze pierwszy raz jest naziemny buk gdzie mozna grac w lotto z tego co wiem kiedys byl w profesjonalu a teraz wiecie gdzie mozna grac.
Obecnie tylko w TS.
Żaden bukmacher naziemny w Polsce nie przyjmuje zakładów
na wyniki Lotto czy MM
Żaden bukmacher naziemny w Polsce nie przyjmuje zakładów
na wyniki Lotto czy MM
Dzięki Tomcio1972
ja wczoraj w mini 1/5 na 3 zakłady, więc bez rewelacji, ale za to wygrałem książkę w konkursie internetowym 

witam wszystkich no kuponiki już wysłałem i zatypowałem na moim profilu i jeszcze kupiłem zdrapki teraz tylko czekać na losowania

gała to prawda

.
a w Lotto ostatnio dno...