Wpisy 171 834 – 171 933
9 października 2010 17:34 → 9 października 2010 23:55, 100 wpisów
ja też lotto i mini po 2 zakłady z chybika ale jeszcze do tego swoją dyszke z plusem 

a no i dwie zdrapki zakupiłem ukryty skarb jedna była pusta a w drugiej było 30 zł 

HARTGE poważnie wygrałeś 30 zł?
To teraz już jesteś mniej w plecy hihi
To teraz już jesteś mniej w plecy hihi
żeby nie być na - to trzeba wygrać przynajmniej 1000 zł lub głowną wygraną
HARTGE w takim układzie nie pozostaje ci nic innego jak drapać hihi
HARTGE w chwili obecnej?
Tak "gram" sąsiadom na nerwach głośną muzyką
Tak "gram" sąsiadom na nerwach głośną muzyką

znosi cierpliwie 

Moje typki na wieczorek
i 14,20,30,33,36,37,65,66,77,79
!!!Pozdrawiam wszystkich
witam!
jestem nowy,status srednio-uzalezniony,czas trwania "choroby"-1 rok,najwyzsza wygrana 140 zl/mm/7 na 10
jestem nowy,status srednio-uzalezniony,czas trwania "choroby"-1 rok,najwyzsza wygrana 140 zl/mm/7 na 10
lotto i mini mam wysłane ( gram stale )a teraz siedzę i ustalam liczby na multi ale nie wiem czy zagram bo w multi słabo mi idzie wole lotto i mini to lubie 

http://www.wp.pl/i/ivar/F/201010/198558.jpg

dzięki za komplement

jak idzie gra????
ja nie gram ,bo mnie grypa zmogła,po raz drugi w ciągu miesiąca
ja nie gram ,bo mnie grypa zmogła,po raz drugi w ciągu miesiąca

Czy macie mozliwosc uzyskania wynikow keno z dzis popoludnia?bo na multipasko sa ale tylko do 10.35, a lotto.pl wogole mi nie dziala...Czy to problem mojego kompa czy w TS cos nawala?
korn i tak dzięki,ponieważ dzieki Tobie wiem ze to nie mój komp,a to wina TS
Pawcio. W Euro Milllions wygrana wczoraj wyniosła co prawda 129
mln Euro, jednakże dla mnie zastanawiające jest, skąd taka pula wzięła się w I kumulacji, bowiem 1 października nie padła główna wygrana a 24 września- 2 tygodnie wcześniej były 2 główne wygrane po ponad 14 mln EURO. Taka pula z reguły jest w 5 czy 6 kumulacji. Można to sprawdzić na fd jeux. com.- kliknąć w "resultats et tirage" potem w okienko Euro millions- a potem w "voir les rapports". Archiwalne wygrane-należy wybrać "rechercher un tirage" Może ktoś zna tajemnicę takiego przyrostu puli z gwarantowanych 28 mln do 129 mln.
mln Euro, jednakże dla mnie zastanawiające jest, skąd taka pula wzięła się w I kumulacji, bowiem 1 października nie padła główna wygrana a 24 września- 2 tygodnie wcześniej były 2 główne wygrane po ponad 14 mln EURO. Taka pula z reguły jest w 5 czy 6 kumulacji. Można to sprawdzić na fd jeux. com.- kliknąć w "resultats et tirage" potem w okienko Euro millions- a potem w "voir les rapports". Archiwalne wygrane-należy wybrać "rechercher un tirage" Może ktoś zna tajemnicę takiego przyrostu puli z gwarantowanych 28 mln do 129 mln.
może dużo zakładów było zawartych... w sumie losowania raz w tygodniu...
marekq: W Funtach jest mniejsza wygrana bo zależy od kursu walut czyli w Euro będzie więcej wygranej. A dlatego była taka suma do wygrania ponieważ to było super losowanie. Co jakiś czas dają 100 mln do wygrania które potem się kumuluje jesli w super losowaniu nikt nie trafi.
Zaszalałem dzisiaj w kolektórże 1 zakład w lotto i 3 w mini
dałem na stadiony 1.75zł powinni jakieś medaliki czy dyplomy dawać jak wygrać nie daja 
dałem na stadiony 1.75zł powinni jakieś medaliki czy dyplomy dawać jak wygrać nie daja 
Pawcio. Dzięki za informację. A tak na marginesie to idealnym rozwiązaniem na ten nasz marazm toto lotkowy byłaby kumulacja odłożona składająca się z części kwot przeznaczonych na kumulacje. I tak np. przy super kumulacji co 100 losowań dodatkowa pula mogła by wynosić co najmniej 50 mln / 100X 500 tys. / Dreszczyk emocji byłby przy każdym losowaniu, gdyż wysokość superkumulacji uzależniona byłaby od wielkości puli przechodzącej na następne losowanie w przypadku braku szóstki. Przy dodatkowej kwocie co najmniej 50 mln zł TS w jedno losowanie by zarobił tyle co w miesiąc albo kwartał. . A i liczba grających by była ogromna. Gdyby nie było szóstki można by było ją przeznaczyć na 101 losowanie, bądź podzielić na pozostałe stopnie wygranych. Mam nadzieję, że TS skorzysta z moich sugestii, gdyż w grach liczbowych widać już dno i gwarantowane 2 mln zł nikomu już nie imponuje. Ludzie oczekują losowań z dreszczykiem. Losowanie superkumulacji mozna by było przeprowadzić na jedynce bądź dwójce, gdyż przy wielkich wpływach wydatek rzędu kilkuset tysięcy za czas antenowy na co setne losowanie można by było przeżyć.
na 22:15
10,20
10,15,20,31,52,62
05,10,12,15,20,51
10,16,20,45,52,55,75

10,20
10,15,20,31,52,62
05,10,12,15,20,51
10,16,20,45,52,55,75

witam po dłuższej przerwie. nie działał mi internet. życzę wysokich wygranych
marekq ja tez jestem za czyms takim czekam cały czas na kumulacje min.powyzej 5 mln bo ponizej to w przypadku wygranej nie spełniło by moich oczekiwan.
W razie czego jakby były potrzebne podpisy grajacy to moj juz masz
W razie czego jakby były potrzebne podpisy grajacy to moj juz masz
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,06,07,15,17,27,29,30,39,42,43,44,52,54,58,61,73,74,77,78 - Plusem jest liczba: 58
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Mini Lotto - 01,19,20,26,41
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Lotto - 08,18,22,23,29,35
chyba wiekszoc trafila glowne wygrane bo tak milcza a tak to zawsze byly nazekania ze nic lub prawie nic sie nie trafiło

taaa hehe fajnie by bylo... dziwie sie ze nie ma wiecej jak 5/10 w typowaniach
dziewczyny są oho,oho gorące oho,oho
wódeczka jest oho,oho,gorąca,oho,oho
weź los w swoje ręce..bo na wygraną w lotto to można do usranej śmierci czekać...
szóstka 1 2 000 000.00
piątka 54 5 475.60
czwórka 3137 208.10
trójka 56071 20.00
piątka 54 5 475.60
czwórka 3137 208.10
trójka 56071 20.00
Coś za często rozdają te miliony....gdzie te kumulacje po 25 milionów ja się pytam?
bankowo wygrana z chybił trafił... ja od dzisiaj oswiadczam - gram tylko z chybika... jutro wysyłam Lotto i Mini Lotto na 3 losowania żeby mieć spokój na tydzień z lataniem do kolektury 

już nie skreślam na blankiecie - to mnie przerasta... wypadają w losowaniach takie liczby, że tylko chybik jest w stanie takie wybrać...
chybił-trafił
chybił-trafił

chybik to taka otępiała istotka, która sama nie zdaje sobie sprawy jakie liczby wybiera
człowiek ze zdrowym rozsądkiem widząc często taki kupon po prostu ma ochotę go wyrzucić... a może się nieźle zdziwić... dobra ale już koniec jeżeli chodzi o moje spostrzeżenia
nawijać co i ile kto wygrał!
człowiek ze zdrowym rozsądkiem widząc często taki kupon po prostu ma ochotę go wyrzucić... a może się nieźle zdziwić... dobra ale już koniec jeżeli chodzi o moje spostrzeżenia
nawijać co i ile kto wygrał!dzięki Neptun za słowo otuchy
jak tam Ci idzie? nie licząc oczywiście pięknego typowania sprzed paru losowań 7/10!
jak tam Ci idzie? nie licząc oczywiście pięknego typowania sprzed paru losowań 7/10!

.
.
a w Lotto ostatnio dno...