Wpisy 1 717 659 – 1 717 758
17 września 2013 18:08 → 17 września 2013 20:57, 100 wpisów
1 717 655. ksings 2013-09-17 (18:06)
kto wrażliwy rozpozna poetyckie dusze.
dlatego tutaj jestem.
Nie.. no tym to nawet kszysztofa c przebiłeś.
kto wrażliwy rozpozna poetyckie dusze.
dlatego tutaj jestem.
Nie.. no tym to nawet kszysztofa c przebiłeś.
dama_kier
"taka prawdziwa po prostu nią jest inaczej to hipokrytka lub chora jakaś.'
dobrze napisane.
nie wystarczą narządy rodne kobiety,aby nią być!
"taka prawdziwa po prostu nią jest inaczej to hipokrytka lub chora jakaś.'
dobrze napisane.
nie wystarczą narządy rodne kobiety,aby nią być!
Monet
nie wszystko śledzę tutaj z braku czasu
przebiłem?
to może BONUSA teraz przebiję
nie wszystko śledzę tutaj z braku czasu
przebiłem?
to może BONUSA teraz przebiję
ksings spotkamy się oczywiście - sama ciekawość z mojej strony
Monet daj spokuj już krzysiowi ma czas 21 lat
Monet daj spokuj już krzysiowi ma czas 21 lat
ciekawy wpis znalazłem w księdze gości na moim profilu;
Aligator 2013-09-09 22:03:38
Ty ***.o Kurzawiku oby wszystkie krzywdy co zrobiłeś powruciły do Ciebie ,eletrolit % marian i hela ty wiesz o co kaman. A propo była u mnie kuratorka ,bracia grimm przynieśli Ci lamki solarne kradzione ? ? ?
zgadnijcie co odpisałem ?
Aligator 2013-09-09 22:03:38
Ty ***.o Kurzawiku oby wszystkie krzywdy co zrobiłeś powruciły do Ciebie ,eletrolit % marian i hela ty wiesz o co kaman. A propo była u mnie kuratorka ,bracia grimm przynieśli Ci lamki solarne kradzione ? ? ?
zgadnijcie co odpisałem ?
"babcia hoduje pięciolistną pietruszkę paragwajską" nie,no przebijasz nawet mnie
ale jaka troska o kolegę
ale jaka troska o kolegę
Ania
01,15 tak mi wychodzi na 22.00
***player*** dobry wieczór tez myslalam o 15 ale sie zastanawiam jeszcze
Weszło dzisiaj 06,07,08
dawałem je ostatnio bardzo często, dzisiaj nie i proszę odrazu weszło
dawałem je ostatnio bardzo często, dzisiaj nie i proszę odrazu weszło
Ania
Już wysłałem kupony, teraz tak po fakcie patrzę i dodał bym jeszcze te 2 liczby. Mówisz 07 do powtórki? Ja dałem tylko 06 z tych trzech.
Już wysłałem kupony, teraz tak po fakcie patrzę i dodał bym jeszcze te 2 liczby. Mówisz 07 do powtórki? Ja dałem tylko 06 z tych trzech.
***player*** ja tak na mapę patrzyłam to mi bardziej pasuje 7 a le zobaczymy co wylosują, moze ty masz racje
***player*** ja jeszcze nie poszczalam, bo leje deszcz ami sie nie chce nosa wychylac z domu mam do kolektury 50m tylko
Witam wszystkich
Ania
ostatnio mam pecha co do czasu trafienia, musiał bym na więcej losowań dane zestawy to wtedy by coś było. U mnie też deszcz i się nie chce ruszać
ostatnio mam pecha co do czasu trafienia, musiał bym na więcej losowań dane zestawy to wtedy by coś było. U mnie też deszcz i się nie chce ruszać
***player*** tak bym dała na wieczór 7,10,11,14,15,17,18,23,59,76
Co do dzisiejszego losowania to nie wiem czy to nie pierwsze losowanie w którym weszły 2 kolejne piątki.
ksings a ja lubie to haha
http://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0
http://www.youtube.com/watch?v=FTcDEjWI0q0
Ania
Duże skupienie niskich liczb. 12,13 mam pewniaki na wszystkich kuponach ale wchodzą pojedynczo coś te liczby, a gram je od około 10 losowań.
Duże skupienie niskich liczb. 12,13 mam pewniaki na wszystkich kuponach ale wchodzą pojedynczo coś te liczby, a gram je od około 10 losowań.
dama kier
Ania
Jak będę miał czas to zatypuje w temacie 20/80 taką 20 co rozpisze na sys. skr w realu, bo te liczby które podaje obecnie nie są wysyłane.
Jak będę miał czas to zatypuje w temacie 20/80 taką 20 co rozpisze na sys. skr w realu, bo te liczby które podaje obecnie nie są wysyłane.
Ania
To tak jak u mnie przeważnie ostatnio 1/10
To tak jak u mnie przeważnie ostatnio 1/10
Dobra lecę, do później jak co.
Narazie Ania.
Narazie Ania.
Ania
jedno pytanko, nie chcesz typować w gr A ?
jedno pytanko, nie chcesz typować w gr A ?
Ania
ok, jak co pisz w temacie, Greg przestał typować i typujemy w 9 zamiast 10
ok, jak co pisz w temacie, Greg przestał typować i typujemy w 9 zamiast 10
Sara
13
13
Sara
No to gratuluje, mi ostatnio jakoś pasują te 2 liczby 12 i 13
No to gratuluje, mi ostatnio jakoś pasują te 2 liczby 12 i 13
witam wszystkich.po 3 miesiacach regularnego grania w kaskade zrezygnowalem z tej gry
witam wszystkich
damian1983
a najwyższa wygrana jaka jeśli można wiedzieć?
a najwyższa wygrana jaka jeśli można wiedzieć?
playr . sytuacja wyglada tak ze przez 3 miesiace gralem miniumum za 10zl w kaskade w dzien dzien nawet w niedziele. trafilem 2 razy po 25zl i sporo tych po 8 i 2zl.
teraz zaczynam nowy testr3 zaklady na 10 skreslen co losowanie multi.czyli 15zl na dzien . zobaczymy co bedzie
Damian
Ja sporadycznie grałem, obecnie już nie ale pamiętam że czasami przy 10 losach był 1-2 x 2zł dlatego sobie odpuściłem.
Ja sporadycznie grałem, obecnie już nie ale pamiętam że czasami przy 10 losach był 1-2 x 2zł dlatego sobie odpuściłem.
Damian w MM gram tylko 10/10
dlatego tez sobie odpuscile. prawdopodobienstwo wygranej w porownaniu do ceny jest slabe. zeby trafic 25zl masz szanse jak 1 do 309w muti zeby wygrac 20zl masz szanse 1 do 55 w 5/8
Damian
no i w MM możesz wybierać liczby co daje przewagę przy sys.
no i w MM możesz wybierać liczby co daje przewagę przy sys.
Halapek
zobaczymy co bedzie playercodziennie bede gral po 3 zaklady na 10 liczb na dwa losowania czyli 15zl na dzien. dzis mam akurat 4 zaklady na dwa losowania gyz chodze do pracy na 6 do 14 wiec musze puszczac na dwa losowania zawsze
tak granie z plusem sie nie oplaca ale lepsze jest to ja stawke dwa zrobic
tak granie z plusem sie nie oplaca ale lepsze jest to ja stawke dwa zrobic
pllayer....była jakaś wysoka trafiona w dwudziestkach??....bo dawno tam nie zaglądałem
Damian
stawka była dobra jak MM było po 1 zł, teraz już gram bez jak podnieśli cenę.
stawka była dobra jak MM było po 1 zł, teraz już gram bez jak podnieśli cenę.
generalnie sadze ze granie na mniej niz 10 liczb w multi sensu nie ma.co mi da wygrana typu 700zl czy 54 zl naprzyklad?to chwilowa radosc ,jak juz grac i wydawac kase to grac o ta najwieksza wyrana a nuz sie uda moze.
Halapek
Nie było wysokich trafień, ostatnio jest spadek w porównaniu do początku historii tematu, 10/20 praktycznie nikt nie trafia a 11/20 jedno na 3 miesiące.
Nie było wysokich trafień, ostatnio jest spadek w porównaniu do początku historii tematu, 10/20 praktycznie nikt nie trafia a 11/20 jedno na 3 miesiące.
Damian, tak zgodzę się 3/3 to trzeba znać się na rzeczy żeby grać, ja nawet nie ryzykuję takiej zabawy bo w 3/3 to jestem kiepski, lepiej mieć jakąś stopę zwrotu z 7/10 a nie przegrywać na niskich gdzie niema możliwości wygrani dużych pieniędzy.
Itak typuje 10/10 z dużej grupy liczb i wybieram jakieś tam pewniaki i liczę na trafienie w pewniakach pełne. np 2/2 i jakiś fart na pozostałych dobranych liczbach.
kiedys bawilem sie na 3/3 duzo.trafilem setki takich wygranych ale to bylo granie tego typu ze postawie 2,50 i moze wejdzie te 54zl i bedzie na imprezepare lat temujak sie pracowalo dorywczo.granie na 5 liczb tez sie nie oplaca bo przegrasz te 700zl sto razy a raz trafisz te 700zl. jesli grasz leguralnie w multi to tylko 10 liczb, jesli kiedys chcesz byc spelniony czasem
genralnie mowiac mozesz grac cale zycie i nie trafic 10/10 nawet grajac po 10 zakladow co losowanie. ba mozesz nie trafic nawet 9/10ale zawsze jest choc mikroskopijna szansa
Damian. 9/10 nigdy jeszcze nie miałem, wiem jakie są szanse i wiem że metody typowań tu nic nie pomogą przy tak dużej grupie liczb, jedynie szczęście może tu pomóc, szczerze to ja nawet nie myślę o tym trafieniu 10/10 jak widzę że nie padło od 100 dni.
ja znam goscia co gra w multi za 200zl na dzien , bogaty bardzo czlowiek i dla niego to zabawa jest bo lubi grac, i tylko raz mial 9/10prawdopodobienstwo jest nieublagane.
Czasami gram systemem skróconym na np 2-4 los. 20-40 zak. Ostatnio w lipcu jeśli dobrze pamiętam zagrałem 4 los po 40zak i bilans trafień to było chyba 7 x 7/10, później kolejne próby przy grze na 20 liczb przyniosły straty bez trafień 7/10 poza jedną grą ale i tak nie było zwrotu.
8/10 to też sporadyczne trafienia, nawet przy dobrym doborze liczb rozkład na kuponach jest nie ubłagany i nie chce się rozłożyć żeby było chociaż jedno, prawie jak kaskada, przy 10/20 najczęściej 6/10 i 4/10 bo rzadko mam 5/10 w przewadze.
9/10 trafić pojedynczym kuponem to naprawdę sukces jest a tu na stronie MP było parę takich osób.
Dobra ja lecę, do losowania
ło matko dziś pusciłem za 16 zeta
w tym jokera
o nie
jokera ktoś wczoraj sprzątnął
to już moge śmiało za wczasu pisać
2/10
1/7
lotto 1/6
mini 2/6
kaskada 7/12
joker ? w trakcie obliczania
i nasuwa sie pytanie: premierze /jak zyc/ jak grac by wyrac a nie stracic
TS ma luźne dwa miliony a nie ma chętnych do pobrania,a w myśl teorii amerykanów kasa leży na papierku,nic tylko 10 kresek postawić i
witaj agatko zelka