Wpisy 1 717 559 – 1 717 658
17 września 2013 17:14 → 17 września 2013 18:08, 100 wpisów
Monet
wiem tylko jedno;
moja córeczka była w inkubatorze zakupionym przez fundację W.O.Ś.P.
to jedno życie mnie przekonuje.
wiem tylko jedno;
moja córeczka była w inkubatorze zakupionym przez fundację W.O.Ś.P.
to jedno życie mnie przekonuje.
Kto z was zdawał w tamtym i tym roku maturę ?
trisetum, taaaaa, jak teraz chce cofnąć suwakiem to mam godzine 15:37?
tianshi/kliknij na te kółeczko z strzałka obok napisu "dodaj wpis"
" dama_kier 2013-09-17 (17:15)
no ja też poczytałam czata
wina zawsze po jednej stronie"
penie po mojej,bo jestem ZA.
no ja też poczytałam czata
wina zawsze po jednej stronie"
penie po mojej,bo jestem ZA.
ksings.
Ależ ja Ci wierzę.
I nie neguję sensu i potrzeby takiej masowej zrzuty.
Mi tyl;ko chodzi o to żeby nie robić z Owsiaką Świętgo.
To jego robota i jego biznes.Czym więcej zbierze-tym wiecej dla siebie z tego ukręci.
Proste.
Ależ ja Ci wierzę.
I nie neguję sensu i potrzeby takiej masowej zrzuty.
Mi tyl;ko chodzi o to żeby nie robić z Owsiaką Świętgo.
To jego robota i jego biznes.Czym więcej zbierze-tym wiecej dla siebie z tego ukręci.
Proste.
monet
to zakręć i dla siebie
ale,nade wszystko,pamiętaj o innych.
jak pomyślisz tylko o sobie,nie przysporzy Ci to chwały
to zakręć i dla siebie
ale,nade wszystko,pamiętaj o innych.
jak pomyślisz tylko o sobie,nie przysporzy Ci to chwały
Ksings>>
tak wlaśnie robię.
Daję ludziom coś co im potrzebne a oni mi za to płacą. Onizadowoleni-ja też. I nie czuję żem jakiś wybitny bohater.
tak wlaśnie robię.
Daję ludziom coś co im potrzebne a oni mi za to płacą. Onizadowoleni-ja też. I nie czuję żem jakiś wybitny bohater.
Ja nie potrzebuje , bo mam gazowe w domu, więc staram sie nie miec przegranych
Jak napisać pisemną maturę z języka polskiego aby zdać ? Ja miałem na poprawce w tym roku 15 punktów. Chodzi mi jak poprawnie napisać wypracowanie i co byście wybrali pracę na lekturę czy wiersz ?
Monet
czy masz coś takiego czego bym chciał?
powiedz i przekonaj mnie.zapłacę.
czy masz coś takiego czego bym chciał?
powiedz i przekonaj mnie.zapłacę.
Trisetum.. .
...........................................
...........................................
Ciekawe ile punktów z wypracowania dostałem ?
Mysle,ze minimalnie,bo pewnikiem wypracowanie składało sie z samych pytan do poprawiającego prace maturalne
Mniej niż...zerooooooooooooooo.. .
Ogólnie 15 dał mi.
Nasze dzieci ?
"dama kier
Ogólne znaczenie karty:
Karta poświęcenia, miłości, współczucia kochająca matka, narodziny dziecka, miłość, poświęcenie, oddanie, służba, towarzyskość, flirtowanie, idealizowanie, przygody seksualne, lenistwo, oddana matka, fantazjowanie, pobłażanie sobie, kobieta przyciąga silnych mężczyzn, mężczyzna jest bardziej wrażliwy niż inni mężczyźni. Karta ta reprezentuje poświęcającą się matkę, kobietę w ciąży, namiętną kochankę, małżeństwo lub fantazje romantyczne.
Karta Osobowości:
Dama Kier jest inspiratorką snów. Jest wierna wizji miłości i harmonii dla całego świata. Jest kartą: miłości, sympatii, przywiązania, piękna, urody i magnetyzmu. Pozytywną stroną tej karty jest rzetelny opis człowieka doskonałego: ciepłego, kochającego, życzliwego, przyjaznego, pociągającego, optymistycznego i uzdolnionego artystycznie, również wspaniałego przyjaciela i kochanka, otwartego i wrażliwego. Fachowa umiejętność komunikowania się, dynamiczna osobowość sugerują, że możesz być bardzo dobrym nauczycielem lub spełnić się w zawodzie zarządzając przedsiębiorstwem, zakładem albo znaleźć posadę gdzie będzie możliwość współdziałania z innymi ludźmi lub zwierzętami. Wiele kart w rozdaniu Damy Kier jest pośrednikiem przekazu psychologicznego, większość ma wydźwięk nadprzyrodzony, mówi o duchowej ścieżce lub w jakimś stopniu obejmuje też religię. Twoją pasją, drugą naturą jest wyrażanie od czasu do czasu postawy radykalnej, dramatycznej. Natomiast Twoim upadkiem może być : lenistwo, pobłażanie sobie, dogadzanie, słabostki rożnego rodzaju, które prowadzić mogą Twoją energię twórczą do działań niepożądanych. Masz niesamowicie wyszukaną inteligencję plus Twoja pasja wytyczają Ci drogę, która prowadzi do osiągnięcia w życiu tego co zapragniesz. Pamiętaj o tym, byś był inspiratorem własnych snów, które często mówią o przeznaczeniu i urzeczywistniają się w Twoim życiu. Dama Kier to karta
Ogólne znaczenie karty:
Karta poświęcenia, miłości, współczucia kochająca matka, narodziny dziecka, miłość, poświęcenie, oddanie, służba, towarzyskość, flirtowanie, idealizowanie, przygody seksualne, lenistwo, oddana matka, fantazjowanie, pobłażanie sobie, kobieta przyciąga silnych mężczyzn, mężczyzna jest bardziej wrażliwy niż inni mężczyźni. Karta ta reprezentuje poświęcającą się matkę, kobietę w ciąży, namiętną kochankę, małżeństwo lub fantazje romantyczne.
Karta Osobowości:
Dama Kier jest inspiratorką snów. Jest wierna wizji miłości i harmonii dla całego świata. Jest kartą: miłości, sympatii, przywiązania, piękna, urody i magnetyzmu. Pozytywną stroną tej karty jest rzetelny opis człowieka doskonałego: ciepłego, kochającego, życzliwego, przyjaznego, pociągającego, optymistycznego i uzdolnionego artystycznie, również wspaniałego przyjaciela i kochanka, otwartego i wrażliwego. Fachowa umiejętność komunikowania się, dynamiczna osobowość sugerują, że możesz być bardzo dobrym nauczycielem lub spełnić się w zawodzie zarządzając przedsiębiorstwem, zakładem albo znaleźć posadę gdzie będzie możliwość współdziałania z innymi ludźmi lub zwierzętami. Wiele kart w rozdaniu Damy Kier jest pośrednikiem przekazu psychologicznego, większość ma wydźwięk nadprzyrodzony, mówi o duchowej ścieżce lub w jakimś stopniu obejmuje też religię. Twoją pasją, drugą naturą jest wyrażanie od czasu do czasu postawy radykalnej, dramatycznej. Natomiast Twoim upadkiem może być : lenistwo, pobłażanie sobie, dogadzanie, słabostki rożnego rodzaju, które prowadzić mogą Twoją energię twórczą do działań niepożądanych. Masz niesamowicie wyszukaną inteligencję plus Twoja pasja wytyczają Ci drogę, która prowadzi do osiągnięcia w życiu tego co zapragniesz. Pamiętaj o tym, byś był inspiratorem własnych snów, które często mówią o przeznaczeniu i urzeczywistniają się w Twoim życiu. Dama Kier to karta
1 717 601. dama_kier 2013-09-17 (17:30)
Monet ja rozdaję za darmo bez opłat
Od Ciebie i z dopłata nie chcę.
A tych Twoich bredni o rozszczepianiu jażni-nie komentuję .
Bo nie wiem które twoje rosszczepienie to pisało.
Monet ja rozdaję za darmo bez opłat
Od Ciebie i z dopłata nie chcę.
A tych Twoich bredni o rozszczepianiu jażni-nie komentuję .
Bo nie wiem które twoje rosszczepienie to pisało.
A co wy już o emeryturze myślicie to lepiej zapomnijmy ile no ile z młodych sobie wyrobi ? No właśnie przecież 67 lat będzie tyle w temacie ale macie co chcieliście.
czyli da dupy w miarę inteligentnemu kochankowi,sprawdzając przez tel. czy mąż przypadkiem nie wraca za wcześnie do domu,zapewniając go rzecz jasna o tym,jak bardzo go kocha.
adrian76
na przygody takie mężatki są najlepsze.
jak "coś",będzie na męża
na przygody takie mężatki są najlepsze.
jak "coś",będzie na męża
zależy jaki mąż - jak sam sie będzie szlajał to bez skrupułów (juz teraz )
nic się nie dzieje ot tak sobie.
"każda przyczyna,ma swój skutek"
"każda przyczyna,ma swój skutek"
halapek>> i dlatego tylko im kibicować żeby się spotkali.
Jedno polegnie.
Ksings..fanem Twoim nie jestem ąle zawsze... nieboraku.
Jedno polegnie.
Ksings..fanem Twoim nie jestem ąle zawsze... nieboraku.
1 717 637. Monet 2013-09-17 (17:55) Gród Gryfa
Jedno polegnie.
Monet -> optymista
Jedno polegnie.
Monet -> optymista
1 717 638. ksings 2013-09-17 (17:56)
Monet
chyba dam radę
Jak szybko biegasz... to może.
Monet
chyba dam radę
Jak szybko biegasz... to może.
jeśli "coś tam,kiedyś",i oczekujecie spowiedzi,filmików,to do "Damy" proszę z waszymi zbereźnymi...
jeszcze nic się nie dzieje,(chociaż nie mam nic przeciw dzianiu się.
jeszcze nic się nie dzieje,(chociaż nie mam nic przeciw dzianiu się.
Monet jak przypadnie do gustu to kociołek z wywarem ugotuję podam i nie zwieje
halapek ano bywam - Ty nigdy?
halapek ano bywam - Ty nigdy?
damo...w taki sposób jak Ty nigdy.....i nie nazwałbym tego jędzowatością......mam na to inne określenie,.....ale to zostawie dla siebie
halapek słusznie tez "prawdę" mówię tylko w okreslonych sytuacjach
dama_kier
na tym forum są prawie same "jędze"
tak się podają.
kto wrażliwy rozpozna poetyckie dusze.
dlatego tutaj jestem.
na tym forum są prawie same "jędze"
tak się podają.
kto wrażliwy rozpozna poetyckie dusze.
dlatego tutaj jestem.
dz....nie ma nic wspólnego...z Twoim charakterem....a tego słow użyłem kiedyś nie z tego względu...żeby Ci dokuczyć....tylko z tego co pamiętam nick miałaś jakiś taki podobny
ha ha ha - "TAM" kobieta / taka prawdziwa po prostu nią jest inaczej to hipokrytka lub chora jakaś.
witam wszystkich