Wpisy 171 633 – 171 732
8 października 2010 14:34 → 8 października 2010 20:59, 100 wpisów
dawno nie było tylu wygranych w tabeli 
ile piętek i szóstek!!!

ile piętek i szóstek!!!
nom dokładnie wyjątkowo dużo, pewnie dlatego że piątek to więcej ludzi grało tak samo jutro więcej będzie grało ludzi
czy wiecie że:
Centrum Prasowe
To się po prostu w głowie nie mieści.
06.10.201013:07
Multi Multi: w 2010 roku wygraliście ponad 31 500 000 razy!
Wyniki badania opinii publicznej przeprowadzone przez MillwardBrown SMG/KRC dla Totalizatora Sportowego wskazują, że 18,9% odwiedzających punkty LOTTO gra w Multi Multi. Skąd taka popularność?
Oczywistą przyczyną sukcesu gry jest to, że każdy Gracz może wybrać swój sposób na wygraną.
A jest ich równo 200! Tylko od grającego zależy ile liczb chce wytypować i za jaką stawkę,
a w efekcie o jakie pieniądze gra. Wygrane mogą osiągnąć nawet 25 000 000 zł! Losowanie odbywa się dwa razy dziennie: o 14:00 i 22:15. Transmisje wszystkich losowań można oglądać na stronie www.lotto.pl, a we wtorki, czwartki i soboty o 22:15 także na antenie TVP Info. Aby zagrać wystarczy 2,50 zł.
W tym roku w MultiMulti wygrane wyniosły już ponad 300 000 000 zł. Jedna z 31 500 000 tegorocznych wygranych jest rekordowa w historii gry. We wrześniu w Pasłęku Gracz samodzielnie wytypował 10 liczb trafiając 2,82 mln złotych. A to tylko jedna z pięciu wygranych w 2010 roku, która miała wartość powyżej miliona złotych! Pozostałe trafiono w Lubinie, Tomaszowie Mazowieckim, Sawinie i Mławie.

Centrum Prasowe
To się po prostu w głowie nie mieści.
06.10.201013:07
Multi Multi: w 2010 roku wygraliście ponad 31 500 000 razy!
Wyniki badania opinii publicznej przeprowadzone przez MillwardBrown SMG/KRC dla Totalizatora Sportowego wskazują, że 18,9% odwiedzających punkty LOTTO gra w Multi Multi. Skąd taka popularność?
Oczywistą przyczyną sukcesu gry jest to, że każdy Gracz może wybrać swój sposób na wygraną.
A jest ich równo 200! Tylko od grającego zależy ile liczb chce wytypować i za jaką stawkę,
a w efekcie o jakie pieniądze gra. Wygrane mogą osiągnąć nawet 25 000 000 zł! Losowanie odbywa się dwa razy dziennie: o 14:00 i 22:15. Transmisje wszystkich losowań można oglądać na stronie www.lotto.pl, a we wtorki, czwartki i soboty o 22:15 także na antenie TVP Info. Aby zagrać wystarczy 2,50 zł.
W tym roku w MultiMulti wygrane wyniosły już ponad 300 000 000 zł. Jedna z 31 500 000 tegorocznych wygranych jest rekordowa w historii gry. We wrześniu w Pasłęku Gracz samodzielnie wytypował 10 liczb trafiając 2,82 mln złotych. A to tylko jedna z pięciu wygranych w 2010 roku, która miała wartość powyżej miliona złotych! Pozostałe trafiono w Lubinie, Tomaszowie Mazowieckim, Sawinie i Mławie.

odp. dla Picasso19--podzieliłem 80 cyfr na 3 grupy :1-26,27-52 i 53-80 i obserwuję która grupa jest bardziej aktywna.Dziś padło i to zaj....cie na grupę 1-26.Podobnie było 2.09 w pierwszym losowaniu:po odjęciu cyferek z poprzedniego losowania "wyszło" 9 z 22 (w orginale 11 z 26).Coś trzeba wymyślać żeby zredukować wybur liczb ,ja wymyśliłem taki sposób.
najczęściej notowany wynik w MM, to 2/10, a potem 3/10.....
niestety te trafienia są nisko płatne

niestety te trafienia są nisko płatne

...wybór>>>

mialem pod górę

mialem pod górę

jacekkowal a jeszczejedno pytanie mam: która z tych 3 grup wchodzi najczesciej??
T.S podaje:
"Wygraliście już 31 500 000 razy w Multi, czyli prawie każdy Polak statystycznie 1 raz wygrał!!
Cieszycie się???

"Wygraliście już 31 500 000 razy w Multi, czyli prawie każdy Polak statystycznie 1 raz wygrał!!
Cieszycie się???

Wczoraj podałem 15 cyferek na mimi lotto i kużwa nic nie weszło
a z 14 które oddaliłem od szczęścia wpadło 4 

itd.Picasso19 -od początku pażdziernika jest marazm poza tym co podałem wyżej( data podana 02.09 czytaj 02.10)
,wpadły owszem dwie "9" z 2-go przedziału i tylko jedna "10" w 3-ej grupie(podałem bez szczegółów)
a z 14 które oddaliłem od szczęścia wpadło 4 

itd.Picasso19 -od początku pażdziernika jest marazm poza tym co podałem wyżej( data podana 02.09 czytaj 02.10)
,wpadły owszem dwie "9" z 2-go przedziału i tylko jedna "10" w 3-ej grupie(podałem bez szczegółów)tak cieszymy się ale tylko statystycznie

Zarówno 02.10(1 losowanie) jak i dziś przewaga liczb nieparzystych w losowaniu była znacząca odpowiednio: 8-12 i 7-13
nic nie wygrałam w mm 

ale i tak sie cieszę bo wreszcie mam weekend

korn u mnie to samo

miałam dzisiaj w pracy niezły kocioł i mam ochotę tylko na nynki 

ale i tak sie cieszę bo wreszcie mam weekend

korn u mnie to samo

miałam dzisiaj w pracy niezły kocioł i mam ochotę tylko na nynki 

Gratuluje Bombers poszła jak burza w typowaniach .Pozdrawiam wszystkich.

U mnie pewniak, parka, trójka, 4/5 i 6/10. Także jest nieźle. Ale przy wyczynie Bombers to wszystko pestka. Ciekawe czy zagrała w realu?
poprzednia 9/10 w typowaniach było 16.07.2010!!!
Następne.....może w grudniu?

Następne.....może w grudniu?

Trafiłam w realu

. Dzięki wielkie WSZYSTKIM za gratulki. Na razie jestem w szoku, idę opijać!

. Dzięki wielkie WSZYSTKIM za gratulki. Na razie jestem w szoku, idę opijać!a ja mam dziewczynę po słowackiej stronie
wejdę na wyżynę i zawołam do niej
hej Anno,,,,usłysz mnie
usłysz mnie, w sinej mgle
wejdę na wyżynę i zawołam do niej
hej Anno,,,,usłysz mnie
usłysz mnie, w sinej mgle

Dziś już pograne w mm zapomniałem wziąć portfela z domu,przerwa dobrze mi zrobi bo juz długi czas nawet 2 zł nie mogę wygrać.

elwer - stawka x1 na stronie Lotto jest podane 1 wygrana za 9/10. Gdyby była np stawka x10 było by 10 wygranych za 9/10
No,przestraszyli się strajku i wreszcie zaczęli wypłacać
konkretniej.Gratulacje bombers.
konkretniej.Gratulacje bombers.
czemu w Mini Lotto wygrane są nierówne?
dwoch wygrało po 69 tys a jeden 72 tys?
dwoch wygrało po 69 tys a jeden 72 tys?
mało grałem z chybika
teraz puscilem 2 zakłady 5 liczb i 7 liczb na dwa losowania z rańca to 5/7 weszło fuksem.... pogram troszke i zdam relacje
teraz puscilem 2 zakłady 5 liczb i 7 liczb na dwa losowania z rańca to 5/7 weszło fuksem.... pogram troszke i zdam relacjewłaśnie zakupiłem zdrapkę ukryty skarb za 2 zł i wydrapałem z niej 2 zł eshhhhhh 

a ja sobie zrobiłem własne chybił-trafił - rzucam kością 
pierwszy rzut - który rząd na blankiecie - drugi rzucz - czy parzyste czy nieparzyste i trzeci rzut - która liczba konkretnie - i bardzo fajne zakłady wychodza - nie to co te z TS'a

pierwszy rzut - który rząd na blankiecie - drugi rzucz - czy parzyste czy nieparzyste i trzeci rzut - która liczba konkretnie - i bardzo fajne zakłady wychodza - nie to co te z TS'a
Wysłałem najlepsze układy 5/5 pazdziernika na meila do osób których miałem adres.Pozdrawiam jestem na gg i u siebie.
ja dyszke z plusem tylko jeszcze puściłem na wieczór bez szaleństw
Bombers: A to było na chybił trafił i wpisałaś na multipasko czy swoje liczby i czy miałaś jakiś system, prowadziłaś statystyki no i oczywiście czy zagrałaś na większa stawkę hehe
wychodzi na to że można wygrać tylko trzeba się wstrzelić w te odpowiednie liczby a widać po wygranych że wygrywają liczby te które są po prostu najmniej kreślone przez ludzi bo tylko jej było 9/10
w sumie tak bo kto nie gra ten nie wygrywa na pewno a tak to jakaś szansa jest
no ja narazie najwiecej wygrywalem jak wysyłałem po 1 - 2 zakłady... jak wysyłam wiecej to nic nie wchodzi
czasem swoje czasem z chybika, z chynika gram bo ciągle głowne wygrane padaja z chybika
co jest że te kumulacje teraz nie mogą się rozwinąć do ponad 10 mln ?
tez sie zastanawiam. lotto było po 2zł to grało bardzo wielu graczy i byly kumulacje bardzo czesto i bardzo wysokie... a teraz lotto po 3zł i gra mniej osob...
2010-10-07
69 731,00 zł
Gołaszyn
2010-10-07
72 068,50 zł
Opole
2010-10-07
69 731,00 zł
Łódź
69 731,00 zł
Gołaszyn
2010-10-07
72 068,50 zł
Opole
2010-10-07
69 731,00 zł
Łódź
no też właśnie rano się dziwiłem że jedna wygrana jest wyższa jakiś błąd chyba
Ktoś zagrał systemem, skreślił 6 liczb. Miał wypłacone za piatkę i 5 czwórek
dostałby jeszcze za trójki - pewnie rozpisał sobie na pojedyncze zakłady system i na jednym kuponie miał 5/5 i 4x 4/5
ciekawa jestem czy wreszcie dzisiaj padnie te p....e 36 w jokera?
No,bella ładniejsza niż wszystkie prowadzące.