Wpisy 1 713 035 – 1 713 134
14 września 2013 11:11 → 14 września 2013 13:16, 100 wpisów
Monet dostosowując się - tez giniesz,ja za 1500 zeta nie będę pracować,bo stracę tylko zdrowie a opieki medycznej brak i widoków na godna rentę czy emeryturę tez
sorelka bo pożegnała : pa pa
sorelka bo pożegnała : pa pa
oczywiście patrząc z perspektywy innych,ja nie muszę pracować i już nigdy nie będę tyle,ze interesują mnie inni ludzie,interesuje mnie mój kraj.
sorelka -> a co miala bic ci połony ?
sorelka -> a co miala bic ci połony ?
713 035. dama_kier 2013-09-14 (11:11)
Monet dostosowując się - tez giniesz,ja za 1500 zeta nie będę pracować...
Ta... nie będziesz bo ktoś pracuje na Ciebie.
Jakby Ci to zrodełko wyschło to byś zasowala i za te 1500 żeby się utrzymać.
Monet dostosowując się - tez giniesz,ja za 1500 zeta nie będę pracować...
Ta... nie będziesz bo ktoś pracuje na Ciebie.
Jakby Ci to zrodełko wyschło to byś zasowala i za te 1500 żeby się utrzymać.
damo kier.....przykro mi ale z tobą raczej nie rozmawiam.....bo wiem kim jesteś
1 713 037. dama_kier 2013-09-14 (11:15)
oja nie muszę pracować i już nigdy nie będę ...
Nigdy nie mów-nigdy. Dobra zasada.
Życie różne figle płata..
oja nie muszę pracować i już nigdy nie będę ...
Nigdy nie mów-nigdy. Dobra zasada.
Życie różne figle płata..
dama-kier - człowiek ,ktry nie musi nigdy pracowac kapcieje....
mam tez taka kolezanke, co powiedzial ze nei zamirza pracowac....
probem w tym ze ona w domu ttez niewiele robi - z tego zasiedzenia nic jej sie juz nie chce
A ja wolalbym jakąkolwiek pracę niż ustawiać się w ogonku po jałmużnę w DPS ,MOPRze czy innej takiej firmie.
ja nawet gdybym na koncie miała pare milionow to nie zrezygnowałabym z pracy
Damo >> ciekwe ile to Ty nawkładalaś do tej wspólnej kasy że teraz tak bez żenady poszlabyś brać?
sorelka,a co miałoby jej się chcieć ? sprzątać udzielać towarzysko,pracować w imię "idei"? hmmm nie wszyscy to "konie pociągowe,niewolnicy by składać się na luksus bandy darmozjadów"
Monet wystarczająco i co miesiąc wat,akcyza i podatki pośrednie w zupełności starczy by wyciągnąć rękę
Monet wystarczająco i co miesiąc wat,akcyza i podatki pośrednie w zupełności starczy by wyciągnąć rękę
hmmmmmmmmmm wiesz problem w tym ze nie bardzo cie kojarze.... nie kojarze zbysmy kiedys rozmawiali
jasne niech sie wszytsikim nic nie chce bo i po co ... po co robic cos dla innych za nic...
a moze dla siebie by cos zrobila, wyszla do ludzi ?
a moze dla siebie by cos zrobila, wyszla do ludzi ?
halapek i chyba nie zrozumiesz bo dama ma swoja teorie na ten temat.
sorelka ja tez odnoszę wrażenie żes mało sympatyczna. Zrób Ty coś dla innych,siebie- ale Tobie chyba nie chce się nawet jechać do wawy a mnie chcesz umoralniać - dość stop sympatyczne towarzystwo
ja w tamtym roku.....odprowadziłem ......65 tys...Vatu......to opieka musiała by mnie utrzymywać do końca życia....jakbym zliczył wszystkie lata
halapek po to oddajemy haracz aby ci na górze myśleli i czepiać się tych co korzystają z MOPS jest nie na miejscu.
dama jedz ty skoro mie musisz pracowac - to masz mnostwo czasu.
i naprawde malo mnie obchodzi czy uwazasz mnie za sympatyczna czy za niesymaptyczną. akurta na ttwoim uwielbieniu i sympati zalezy i najmniej.
a teraz wybacz ale nie bede juz prowadzila tej dyskusji.
i naprawde malo mnie obchodzi czy uwazasz mnie za sympatyczna czy za niesymaptyczną. akurta na ttwoim uwielbieniu i sympati zalezy i najmniej.
a teraz wybacz ale nie bede juz prowadzila tej dyskusji.
trafnych typowań. i wygranych. trzymajcie sie ciepło .. prawie wszyscy
Inaczej nie czynię.. myślę,ze jak składnik powietrza ..dwutlenek węgla
jocia halapek@
odbierzcie poczte
witam wszystkich
dama kier
krzysztof24
krzysztof24
dama kier
ok
wczoraj tylko 6/10 wpadlo
na razie znikam mam duzo roboty bede przed 14
1 713 070. halapek 2013-09-14 (11:32) ---------------------
ja w tamtym roku.....odprowadziłem ......65 tys...Vatu......to opieka musiała by mnie utrzymywać do końca życia....jakbym zliczył wszystkie lata
Odprowadziłeś bo go wziąłeś. A ile podatku dochodowego zapłaciłeś, że mają Cię utrzymywać ?
Ja w tamtym roku miałem ogółem 148 tys VAT-u zwrotu ale dochodowego połowę tego
http://forum.gazeta.pl/forum/w,30,114722328,114758222,VAT_placi_klient_koncowy.html
Użytkownik wojtas198721002 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Lilka