Wpisy 1 712 935 – 1 713 034
14 września 2013 08:01 → 14 września 2013 11:10, 100 wpisów
a tu wygra taki co niepotrzebuje ,a im więcej grasz to cie ciulają
zaś jedno i to samo rower,sklep dżordż ,nadane kuponiki ,nadzieja ,cały dzień sprawdzani kuponów-wk.....urwienie i tak wkoło macieja
dzisiaj odpuszcze TS-owi i zagram jutro
narka i powodzenia..
powyżej moje najmocniejsze liczby
narka i powodzenia..
powyżej moje najmocniejsze liczby
witam wszystkich
w szczyrku pada
czesc sorelka
liczby na 14-3,13,23,33,41,42,43,44,53,63
wczoraj tylko 6/10 wpadlo
trzeba puscic duzego lotka dzis moze z maszyny
sorelka a co u ciebie sa jakies wygrane
sproboj ladny jest bonus mozesz go zgarnac
bywa i tak
no coz taka to jest gra jedni wygrywaja a drudzy w plecy dostaja
ide puscic pukona na 14
hello
wczoraj był temat dodatku dla tych co przeżyli więcej niż 100 lat wynosi on teraz 3088zł
wczoraj był temat dodatku dla tych co przeżyli więcej niż 100 lat wynosi on teraz 3088zł
Cześć nie dobrze wypadłem z setki najlepiej typujących o dwa punkty mnie wyprzeda 100. Bo ta szefowa powiedziała że zadzwoni do mnie dzisiaj czy może sam pojechać tam jeszcze czy to zły był by ruch ? Lepiej poczekać na telefon moim zdaniem bo rodzice mówili żebym tam pojechał.
A wiecie co w ogóle miał znaczyć ten pomnik Tuska ?
poczekaj dzis na telefon jak nie zadzwoni w poniedzialek pojedz
Ja puszczę ze dwa zakłady Multi Multi na 10 skreśleń bo kusi ten zajebiście wysoki bonus a was ?
Dobra tak zrobię bo jak bym pojechał dziś to co by mogła sobie pomyśleć ?
poczekaj.... daj jej szanse ba to zeby zadzwoniła. jak bedziesz nachalny to nici z roboty
Też pewnie prawda. Ale dzisiaj będzie ludu w Warszawie też jedziecie ?
Około 100 tyś ma być.
krzysztof c i co z tego? Pokrzyczą i pójdą do domu a spóła donald&kaczor dalej będą nas kroić
sorelka nie interesuje Cię co się dzieje w Twoim państwie ani jaka przyszłość czeka Twoje dzieci
sorelka nie interesuje Cię co się dzieje w Twoim państwie ani jaka przyszłość czeka Twoje dzieci
interesuje ale nie znaczy ze mam jechac do warszawy. mam inne sprawy waznejsze dla mojej rodziny do załatwienie niz latanie po warszawie i darcie japy
dzien -bry
-
-jak warszawiacy tyle zarabiają
- to niech warszawiacy drą te japy
-
-jak warszawiacy tyle zarabiają
- to niech warszawiacy drą te japy
no tak jak większość,a potem lamenty że jest u nas jak jest,a porównując inne kraje chociażby sąsiednie tak źle nie jest nigdzie.Dziwię się rodakom,że se na takie traktowanie pozwalają.Swoje frustracje niepowodzenia w zakresie np. pracy wylewają na najbliższym otoczeniu,pogardzają bezrobotnymi,menelami,oskarżają się wzajemnie o korzystanie z MOPS a nie potrafią dostrzec kto za taką sytuacja naprawdę stoi - przykre i żałosne.
bo nas kurvvva nie stac na bilet zeby jechac do warszawy
darcie jap nic nie pomaga
darcie jap nic nie pomaga
ale ktos ci bron jechac i sie drzec...? jedz droga wolna...
jest żle.... zawsze władza sobie pozwalala na duzo za duzo....
masz pomysl jak to zmienic podpowiedz albno sama idz wywalcz lepsze traktowanie wszystkich slabych ja nie widze problemu
jest żle.... zawsze władza sobie pozwalala na duzo za duzo....
masz pomysl jak to zmienic podpowiedz albno sama idz wywalcz lepsze traktowanie wszystkich slabych ja nie widze problemu
mam jechac do vvwarszawy i drzec jape
po co i tak to uja da
po co i tak to uja da
darcie nic nie załatwi
bo polityka jest juz ustawiona
bo polityka jest juz ustawiona
jak wejdziesz między wrony to krakaj tak jak one
///////////////////////////////////////////////////
bo jak nie to znajdą cos na ciebie
///////////////////////////////////////////////////
bo jak nie to znajdą cos na ciebie
po co sa wybory do sejmu ? ciagle te same osoby...
od 4 czy 5 kadencji ktosik jest poslem...
od 4 czy 5 kadencji ktosik jest poslem...
i co .... i sie smieje z szarego obywatela bo op pan posel ma wszytsko a szaraczek nic- niech sobie radzi , jak sie nie podba to niech spiep... albo umiera...
sorelka ..........
co to zmieni
nic nic nic nic nic nic
jutro wstanie nowy
dzien
ludzie pojada na grzybki
co 2 gi bedzie leczył kaca itd itp
narodem pijanym i nacpanym lepiej sie steruje
co to zmieni
nic nic nic nic nic nic
jutro wstanie nowy
dzien
ludzie pojada na grzybki
co 2 gi bedzie leczył kaca itd itp
narodem pijanym i nacpanym lepiej sie steruje
jest żle.... zawsze władza sobie pozwalala na duzo za duzo
co nie znaczy,że tak być musi.
Ja tam uświadamiam oddolnie na zasadzie sprzeczności i wbijania do głów,że ja nic nie muszę / podatki / ja mogę ale nie muszę i inni też nie muszą,zwłaszcza że kosztem swojego czasu i często zdrowia.
co nie znaczy,że tak być musi.
Ja tam uświadamiam oddolnie na zasadzie sprzeczności i wbijania do głów,że ja nic nie muszę / podatki / ja mogę ale nie muszę i inni też nie muszą,zwłaszcza że kosztem swojego czasu i często zdrowia.
w sumie nie musisz placic podatków mozesz na czarno robic czemu nie.... tylko wspolczuje jak ktos doniesie do US... wtedy zaboli bardziej
płacimy podatki
całe zycie
po co
po to by menel i nierób
miał rente alkocholową
bo ma padaczkę
....a od czego ma te padaczkę
od alkocholu bo pije
błednę koło
całe zycie
po co
po to by menel i nierób
miał rente alkocholową
bo ma padaczkę
....a od czego ma te padaczkę
od alkocholu bo pije
błednę koło
zabrac kase to nie bedzie pił
i padaka zniknie
i padaka zniknie
ja uświadamiam,ze nawet akcyzy waty sa haraczem bo nie mamy nic z tego ani szkolnictwa,infrastruktury,służby zdrowia - dlaczego mamy dawać im kasę skoro nic z tego nie mamy / nie wiele / z jakiej racji?
nie chce robic
niech zebra
niech zebra
u mnie na osiedlu jest taki sklep- z alkoholem , o ktorej by mi sie nie zdarzyło isc stoja pod nim faceciki- caly czas ta sama piątka.... znaczy nie pracuja , kase skas maja na picie prawda? może wygrali w lotto ?
heheh
heheh
za naszych czasów książki do szkoły były ze szkoły za darmo
teraz cza płacic
i co roku inna ksiązka
po co
by imm nabijac kase
teraz cza płacic
i co roku inna ksiązka
po co
by imm nabijac kase
wasyl......nie najężdżaj na alkoholików........za wcześnie na to
fajnie jest patrzeć jak ludzie zyskują świadomość i zaczynają się np. zastanawiać nad składkami NFZ i kolejkami do specjalisty.Miłe,ze ma sie wpływ na czyjąś świadomość i zmusza do myślenia.
wlasnei wasyl , ja mialam pozyczane ze szkoly.
teraz dzieciakom musialam kupic.....
one sa w takiej sytuacji ze moga odkupic uzywane.... ale dzieci z obecnej 5 klasy i nizej juz tak nie dadza rady bo coroku sie bedzie zmienial program- koszmar
teraz dzieciakom musialam kupic.....
one sa w takiej sytuacji ze moga odkupic uzywane.... ale dzieci z obecnej 5 klasy i nizej juz tak nie dadza rady bo coroku sie bedzie zmienial program- koszmar
wiesz dama ja akurat z dostaniem sie do lekarza ne mam prob;emow. ale fakt faktem ze NFZ to kpina, wczoraj był reportaz o jakims gościu co kazali mu czekac bodajże rok na zdjęcie gipsu bo im sie limity skonczyly
klepak
ja tez byłem alkocholikiem
i jestem bo jest sie nim czasem całe zycie
-ale robie i mam za co pic
nie zwolniłem sie i nie stoje pod sklepem
ja tez byłem alkocholikiem
i jestem bo jest sie nim czasem całe zycie
-ale robie i mam za co pic
nie zwolniłem sie i nie stoje pod sklepem
1 713 008. niszcząc przy tym naturalne środowisko,wycinając drzewa,zużywając energie do produkcji.
solerka
po co zmieniają program co roku
bo poczuli kase
za naszych czasów był jeden program
po co zmieniają program co roku
bo poczuli kase
za naszych czasów był jeden program
sorelka może jak kiedyś będziesz miała t o zachce Ci sie coś robić w tym kierunku aby zmienić a na to jestem wyjątkowo cięta
wiesz owszem zmienie ..... jak tylko uporzadkuje sprawy po mamie i babci sprzedam swoj dom to stad wyjezdzam.
ide na grzyby
po drodze kupie flaszkę
i wjadę w sklep z tymi 5 nierobami
po drodze kupie flaszkę
i wjadę w sklep z tymi 5 nierobami
Wasyl.......i nas w kraju ...niestety tak jest......chcesz dostać rentę......utnij se nogi ...albo chlaj aż prawie masz walnąć w ramki......to Ci dadzą rętę,,......inaczej nie ma szans
do 22
klepak
znowu pada.....i nie mogę iść do pracy......znowu będzie poślizg w terminach
Dzień dobry
Jest jak jest.Świat się zmienia i to ludzie go zmienają.
Czy na lepsze?
Wszechobecna komercja ustala warunki i to już się nie zmieni. A wręcz przeciwnie.Trzeba,czy się to podoba czy nie powyrywać korzenie i płynąc z prądem . Inaczej się nie da.Dostosujesz się - żyjesz. Nie potrafisz - to zginiesz.
Jak w dzungli. Prawie
Jest jak jest.Świat się zmienia i to ludzie go zmienają.
Czy na lepsze?
Wszechobecna komercja ustala warunki i to już się nie zmieni. A wręcz przeciwnie.Trzeba,czy się to podoba czy nie powyrywać korzenie i płynąc z prądem . Inaczej się nie da.Dostosujesz się - żyjesz. Nie potrafisz - to zginiesz.
Jak w dzungli. Prawie
halapek ta co mnie w nocy tak miło z czata pożegnała?
myślałam,że ten czat dla wszystkich z tego co pisala wczoraj sorelka
myślałam,że ten czat dla wszystkich z tego co pisala wczoraj sorelka