Wpisy 1 712 019 – 1 712 118
13 września 2013 14:00 → 13 września 2013 15:51, 100 wpisów
Lila oni tylko jednego szukająu nich nie ma miłości tylko seks więc wolę być sam trudno
Lila większość mężczyzn tylko ma seks liczy
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,05,08,11,13,14,18,25,34,35,36,43,44,52,57,60,68,74,78,79
Plusem jest liczba: 11
01,05,08,11,13,14,18,25,34,35,36,43,44,52,57,60,68,74,78,79
Plusem jest liczba: 11
gryks szaleju sią najadłes???
ulcia skąd ty bierzesz te pewniaczki...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 900 000 zł
słaba coś tabelka wygranych
A gdzie jocia:-)
Dzięki moi mili za radę żebym pojechał do firmy . Na początku porozmawiałem akurat z biura wychodził na jedzenie pracownik i akurat powiedział mu o całej sytuacji mojej i powiedział że trafiłem bo jest coś 3 maszyna do robienia butów praca nie ciężka a i 3 ludzi potrzeba. Później weszłam do biura i porozmawiałem z żoną szefa i powiedziałem że tam dobrze by było przynajmniej jakiś czas popracować do momentu jak stażu nie będę miał w gimnazjum a ona raczej dobrze nastawiona tak owszem ale praca dość ciężka inaczej mówiła. Ale ja na to że mi nie straszne trzy zmiany i tak dalej. Przedstawiłem się dałem numer i jutro mi powie co i jak ? Dobrze powiedziałem ? Jeszcze raz dzięki choć już nie pamiętam kto mi to powiedział z was żeby najlepiej sam tam pojechał ? ?
"Szczęśliwa kolektorka=szczęście"
Wpadam do kolektury i chce puścić MM na wieczór. Tymczasem do kolektorki zawitał gość niewidziany kopę lat. Sciskają się, witają - szczęścia co nie miara.
Chciałem na dodatek 6 zdrapek lotek. Zakręcona ze szczęścia Pani daje mi zdrapki "szczęśliwa liczba", więc ja na to, że mial być lotek, ale niech będzie 3 te i 3 lotek. Suma sumarum dostałem między "och-ami" i "ach-ami" 3 szczeliwe liczby i 3 "Multiforsy".
Zajeżdzam do domu, drapię z córką dwugroszówkami i nic....nic...nic...nic...nic...ostatnia zdrapka "szczęsliwa liczba 2". Mała daje mi swoją dwugroszówkę i....15 PLN
zagrajcie dzisiaj!!!
No ja też z 13-go
Wpadam do kolektury i chce puścić MM na wieczór. Tymczasem do kolektorki zawitał gość niewidziany kopę lat. Sciskają się, witają - szczęścia co nie miara.
Chciałem na dodatek 6 zdrapek lotek. Zakręcona ze szczęścia Pani daje mi zdrapki "szczęśliwa liczba", więc ja na to, że mial być lotek, ale niech będzie 3 te i 3 lotek. Suma sumarum dostałem między "och-ami" i "ach-ami" 3 szczeliwe liczby i 3 "Multiforsy".
Zajeżdzam do domu, drapię z córką dwugroszówkami i nic....nic...nic...nic...nic...ostatnia zdrapka "szczęsliwa liczba 2". Mała daje mi swoją dwugroszówkę i....15 PLN
zagrajcie dzisiaj!!!
No ja też z 13-go
Dzięki nie wiem jak wam się odwdzięczyć ? Stawiam kolejkę wam a co tam a żeby się dobrze pracowało od poniedziałku daj losie. Mój kolega podobno jego brat mi powiedział że 1600 zł zarabia a od niedawna pracuje tam. Ode mnie będzie około 500 m.
Niech ci szczęście wynagrodzi a podobno 13 jest nieszczęśliwy i jak tu wierzyć co ?
Tylko ciekawe czy przyjmie ? Powiedziałem że w soboty i niedzielę nie mogę co drugi tydzień bo do szkoły zobaczymy ale zapisała mnie. Jutro podobno ma zadzwonić przyjemna kobieta widać około 35 lat ładna nawet.
A widzieliście jaki pomnik dzisiaj w Warszawie postawili ?
no i losowanie mi uciekło, ale za to klientów miałam z fajną bo ciekawą zawodowo sprawą
sorelka rzeczywiście niewiele straciłam poza kasą na zakłady bo liczby niestety jak zwykle nie te ... trzeba sobie spisać i sprawdzić
Ja zarobię to wezmę sobie abonament za 49,90 w którym są kanałów dużo sportowych a przed wszystkim Orange Sport gdzie są ciekawe walki przede wszystkim a kanały w prezencie to są na stałe tak ?
dziesiątka na wieczór gotowa,stawka 2
Ja już na gry Lotto około 350 zł wydałem pewnie już przez 4 lata gry co to ma ja się pytam ? Ale teraz tylko w Multi Multi na 10 skreśleń będę grał ewentualnie Mini Lotto a jak wypłata przyjdzie to wszystkiego zaraz nie wydam na Lotto nie nie nie.
Pytanie te kanały na stałe są czy tylko na czas gdy się nie płaci ?
A wy jaki macie abonament Cyfrowego Polsatu ?
My 14.90.
krzysztof c czytaj dokładnie umowę i nie słuchaj tych naciągaczy w salonach
GTA V kto z was kupuje 17.09 ?
Mój kolega ma za 75 zł mówił mi i 11 kanałów sportowych dwa miesiące za darmo a 15 płatne.
Ile najwięcej trafiliście na 10 ? Ja grając 4/10 a tu na stronie 6/10 kilka razy.
Dawano ?
sorelka jak stawiasz co mi powie jutro pani ?
Podobno około 1600 zł na rękę płacą.