Wpisy 1 711 628 – 1 711 727
13 września 2013 11:31 → 13 września 2013 12:05, 100 wpisów
sorelka tylko wiesz oglądanie filmów na 20 letnim tv a na nowym to róznica jest
Tak pani się pytam bo szukam dziewczyny.
krzysztof moje córki maja po 13 lat i raczej nie szukaja chłopaka
widze u ojca sa dwa plaskei - nie lubie tamogladac tv bo mnie oczy i glowa od razu boli
krzysztof - ja bym nie chciala dla swoich córek takiego faceta jak ty.
Tylko że my chcemy kupić z Awansu bo taty nie przekonuje coś mediaexpert cały. Zaraz stamtąd weźmiemy zaraz PS3 Super Slim 500 GB z GTA V na razie. I ma być w moim pokoju na moim komputerem na przeciwko mojego łózka zajebiście co ? Bo pokój w którym jest stary TV jest trochę mały a po za tym miejsce by było tylko przy oknie a słyszałem że nie dobrze jak słońce wali na TV prawda ?
no ale bez przesady. one znaja swoja wartosc.... a krzysztof jst na poziomie dzicka z 3 klasy jak nie lepiej
maja powazniejszych koelgow w klasie.... ich koledzy w p3 przestali grac juz dawno
Mój kolega w moim wieku i też gra w PS3.
Nie tylko teraz dzieci grają starsi też jak byś chciała wiedzieć dla dla twojej wiadomości.
W jakie gry ?
No niech tylko o tym myślą a nie o szkole i obowiązkach.
wiesz moje dziewczyny maja cel w zyciu i daza do realizacji w trakcie wakacji sa wakacje i i czas naluz rakcie szkoly jest szkoła, jak sie chce cos osiagnać to trzeba walczyc
a jka ktos jest dobrze zorganizowany to i na przyjemnsci znajdzie czas
Ja jeszcze nie mam tego to nie gram non stop i oczywiście będę się ograniczać. A poza nawiasem jak nigdy nie miałem dziewczyny i co ? Niedawno poznałem fajną może coś z tego będzie tylko nie wiem czy coś jej dać powiedzieć żeby wiedziała że zależy mi na niej 17 lat w grudniu 18.
Ty myśl jak poprawić oblaną maturę a póżniej o konsoli.
Niet Cie do roboty nie weźmie jak w CV wpiszesz -umiejętnośc gry na PS 3
Niet Cie do roboty nie weźmie jak w CV wpiszesz -umiejętnośc gry na PS 3
Ja skończyłem Technikum Agrobiznesu bez zawodu i matury a teraz idę do II Policealnego Studium Zawodowego na kierunku Technik Administracji szkoła platana 160 zł miesięcznie.
I staż będę miał w gimnazjum jak koledzy niedługo tylko jak będą pieniądze w PUP.
no i po co ci to technikum ani zawodu ani matury... doskonały wybór
A co miałem zrobić ?
Mogłem jeszcze pójść do szkoły ochroniarskiej do Grudziądza Delta się nazywa nawet tam był ale jednak zrezygnowałem.
W
W przyszłym roku raczej.
sorelka..bolą Cię oczy od TV? Pewnie za duży telewizor a za mały pokój.
Jako co ? Ja złożyłem CV w fabryce która niedawno powstała u nas niedaleko mnie gdzie buty robi Kolmax nie wiem czy kojarzycie powiedzieli że będą potrzebować ludzi ale jakoś ponad miesiąc i nie oddzwonili.
faceci zawsze albo duza fura albo wypasiony tv a w glowie sieczka
Do jakiej ?
hehe i czekasz miesiac ze zadzwonia wez tyłek w troki i idz zapytaj...
Czyli co robić ?
Już dość się tam najeździłem dość basta ok ?
sorelka/a widze że jednak masz pojechane na chłopów tylko dlaczego na wszystkich
http://kolmax-kolcz.pl/
sorelka...52"? to powinno się siedzieć od niego w odległości 4-6,6 m.
Lila ten emotek z płaczem jakoś tak sam powstał przy tych znakach
Może pojadę zaraz ? Albo zadzwonię lepiej.
A 40 ?
krzysztof jak ci zalezy to musisz jeżdzic ijezdzic az siciezke wydpczesz..... jak nie drzwiami to oknem .. do skutku
Starczą 3 m ?
Lila/zwłaszcza pierwsze "płaskie" tv powodowały że oczy szybko sie męczyły nawet przy 40" teraz juz tak nie ma
sorelka...podobno jak się patrzy z bliska na duzy obraz,gałki często latają żeby nadążyć jak obraz drga ,często rusza się baniakiem i dlatego te bóle
trisetum....nom zgadza się.Z pewnej odległości mnie nie bolały a jak za blisko usiadłam to głowa do remontu
Facet próbuje wyrzucić teściową przez balkon.
Pod balkonem przechodzi sąsiad i krzyczy:
- Panie, zabijesz pan człowieka!
- To się pan odsuń!
Pod balkonem przechodzi sąsiad i krzyczy:
- Panie, zabijesz pan człowieka!
- To się pan odsuń!
http://kolmax-kolcz.pl/kontakt#usermessageb jak to wypełnić ?
Po hibernacji 10-letniej, budzi się: Bush i Putin. Putin patrzy w gazetę i zaczyna się śmieć i mówić:
- USA przeszło na komunizm.
Bush też bierze gazetę i zaczyna się śmiać i mówi:
- Zamieszki na granicy polsko-chińskiej.
- USA przeszło na komunizm.
Bush też bierze gazetę i zaczyna się śmiać i mówi:
- Zamieszki na granicy polsko-chińskiej.
Jk to wypełnić ?
Jak to wypełnić ?
Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:
- Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu.
- Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś.
- Ok.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
- Chryste, aleś mi doradził.
- Co się stało?
- Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.
- A jaki jej samochód kupiłeś?
- No, syrenkę.
- Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła.
- Ok. Teraz kupię jaguara.
- Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy!
- Co, nie żyje? A nie mówiłem?
- Ufff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.
- Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu.
- Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś.
- Ok.
- Chryste, aleś mi doradził.
- Co się stało?
- Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.
- A jaki jej samochód kupiłeś?
- No, syrenkę.
- Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła.
- Ok. Teraz kupię jaguara.
- Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy!
- Co, nie żyje? A nie mówiłem?
- Ufff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.