Wpisy 1 711 528 – 1 711 627
13 września 2013 09:12 → 13 września 2013 11:28, 100 wpisów
WN
Wędrula przełóz eryki sen na cyferki, bo mi wychodzi 10,11,49...
to chyba 5 lat,mogą być odwrotnie moje też liczby ur.
wstydziłam się bo dziecko to dziewczynka była nie ładnie ubrana,
wstydziłam się bo dziecko to dziewczynka była nie ładnie ubrana,
no to ja 5 mam...
eryka kombinuj bo na twoje ur już nie mam miejsca...
ide na sniadanie bo cos mnie wciaga od środka...zajrze pożniej coście wymyslili...
Witam Wszystkich
Nie mam gg..wcięło, musze jeszcze raz zainstalowć ....prosze piszcie na @
Nie mam gg..wcięło, musze jeszcze raz zainstalowć ....prosze piszcie na @
c.d.snu.dziecko od 1 znajomej dostało słuchawki lekarskie w prezencie.
Drapek.. .
..............................
..............................
Ze snu Eryki może być liczba... 45.
...............................................
...............................................
Za oknem + 10,5 stopnia.. Zimno.. .
.........................................
Wn- z moich liczb na 14 które mam, było 3 losowania temu wylosowane już 12 liczb,mogą się powtórzyć,i już te liczby wpadają teraz na nich stawiam jest ich trochę
Wiecie, że snami można sterować? Świadomy sen pomaga w codziennym życiu: odstresowuje, wzmacnia pewność siebie, ułatwia zrozumienie własnych potrzeb...
Warto nauczyć się, jak śnić świadomie dzięki jodze! Zapoznajcie się z kilkoma ćwiczeniami...
http://www.astromagia.pl/a4w8q
Warto nauczyć się, jak śnić świadomie dzięki jodze! Zapoznajcie się z kilkoma ćwiczeniami...
http://www.astromagia.pl/a4w8q
znowu kaszana 2zł multi 2 zł los monopol kupiłem 2 monopoly na jednym symbol wygrywający skarb 2ł,na drugim skarb symbol 5000zł oczywiście niewygrany idzie sie wk....wrwić na te ich wygrane?????????????????/
ja już nie mam sił do tych ich oszukańczych gierektak zawwsze
teraz pały na odmiane przy niewygrywających symbolach dajcie 2 zł-PRZY WYGRYWAJĄCYCH 250 ZŁ,500ZŁ,25000ZŁ ,SAME GRUBE WY PAŁY ZAKUTE OSZUKAŃCY
TO WSZYSTKO TE GRY TO JEDEN WIELKI KANT WYCIOR ,A MY SIE ŁUDZIMY GRAMY Z BIEDY W TYM TUSKOLANDZIE
kiedyś wyczytałam,weź wahadełko i spytaj się pod kioskiem czy w tym kiosku są losy z wygranymi pieniędzmi,tam graj,
JA TEŻ NA NICH NIE GŁOSOWAŁEM A MUSZĘ ICH ZNOSIĆ OBY JUŻ NIEDŁUGO
ALE JAK NADAM TO ŁUDZE SIE CAŁY DZIEŃ ŻE WRESZCIE WYGRAM -POTEM PRZYCHODZI KAC MORALNY
ALE RAZ MIałem 5 w lotto 3.300zł 3 lata temu od tego czasu posucha
bo tuski chyba miały wtedy awarie kompów i nie zwajchlowali a to były numerki ze snu 2,7,11,14,39 i dałem 38 było 26 i żal żyć ściska że nie dało po całości ,już-by mnie tu nie było głupot bym nie pisał
Jocia.. .
..........................................
..........................................
Jocia
W.N.
i wszystkim
W.N.
i wszystkim
Gracz z miejscowości Tokarnia wygrał 268 691,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Piotrek.. .
Jocia chyba uciekla
Teraz w Radiowej Jedynce leci piosenka:
" Windą do Nieba ".
---------------------------------------
" Windą do Nieba ".
---------------------------------------
Emeryt.. .
..................................
..................................
Cześć ma ktoś z was telewizor LG z funkcją 3D bo chciałbym wiedzieć czy jest wart kupienia. W sklepie w Awansie sprzedawca właśnie jego zachwalał lub Toshibę.
Teraz leje od Warszawy po Białystok.. .
.......................................
.......................................
Powiedzcie mi dlaczego nie buduje się zakładów i fabryk żeby ludzie mieli pracę nie rozumiem tego ?
Użytkownik milioner55 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
eryka ale tylko do 12...
u mnie lało wczoraj calutki dzionek dziś na razie nie choc pochmurno ale pacze ze zapowiadaą calutki tydzien...
I skąd ludzie mają mieć pieniądze jak 2 mln bezrobotnych no skąd ?
>>krzysztof c -odradzam lg z własnego doświadczenia 4 lata temu kupiłem 47lg6000 za 5tysi miał byc cud miód i orzeszki a od roku stoi w kącie bo nawet w autoruzowanym serwisie nie ma do niego podzespołów.lg to chłam! a co do sprzedawców to bedą zachwalać nawet najgorsze g....
Powinni emerytów wysłać na emerytury a młodym dać możliwość dania szansy co to ma być j się pytam ? Co tak dobrze jest wam ? Jak tak to nie mam nic do dodania.
Ale on też ma taki w domu. A w końcu jest gwarancja to się zobaczy czy jest tego wart.
jociuchna jakieś pewniaczki???
hah,dzis 13 piatek i mam urodziny puscic 10 na chybił tafil o 13?
To wszystkiego najlepszego z okazji urodzin: zdrowia, szczęścia, pomyślności i wygranych wysokich w grach Lotto choć się nie znamy.
A i bardzo dużo pieniędzy.
mysle ze to zalezy od konkretnego egzemplarza tv... czasami firma moze byc teoretycznie suoer hiper a trafi sie szuka do d....
Tak zagraj oczywiście.
Dziekuje krzysztof c
Mogę się coś ciebie spytać ?
Użytkownik islandorka30,5 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
kto pyta nie nie błądzi
Ma pani może córkę ?
Jaki macie abonament cyfrowego Polsatu ?
dobry
z telewizorami jest tak jak z paliwami na naszych stacjach,,,niby wszystko to samo bo w wiekszości od orlenu,lotosu a jednak,,,są lepsze o do dupy,tv niby maja w większości te same bebechy a jednak co firma to firma ja od 10 lat tylko philips i wszystkie śmigają a co do lg to słyszałem negatywne opinie,zresztą siostrzenica ma lg 3D i wszystko to gówno warte
z telewizorami jest tak jak z paliwami na naszych stacjach,,,niby wszystko to samo bo w wiekszości od orlenu,lotosu a jednak,,,są lepsze o do dupy,tv niby maja w większości te same bebechy a jednak co firma to firma ja od 10 lat tylko philips i wszystkie śmigają a co do lg to słyszałem negatywne opinie,zresztą siostrzenica ma lg 3D i wszystko to gówno warte
http://www.youtube.com/watch?v=A9HAVvlVp1U&list=RD02JrpCR0rkEgQ
Isa-posłuchaj tego co jedna to ładniejsza
Isa-posłuchaj tego co jedna to ładniejsza
zalezy ile tego tv ogladaszjak 24 h to wiadomoze sie szybciej zuzyje, jak stoi kolo kaloryfera tez, jak jest zalewany tez
http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-42la620s-8-x-okulary-3d.bhtml?from=td&utm_source=promocyjni.pl&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=%28TradeDoubler%29&utm_content=%2Fgazetki%2F10385-promocja-pierwsza-klasa-gazetka-promocyjna%3Fmode_id%3Dinteria_sg%26slot%3D2%26source%3Dwidget#opinie
nad tym sie zastanawiałem,ale sam juz nie wiem
nad tym sie zastanawiałem,ale sam juz nie wiem
My mamy mini HD za 14.90 ale chyba przy nowym TV trzeba będzie wsiąść ten droższy za 49.90 Familijny Max HD bo mi zależy na kanale najbardziej Orange Sport bo tam pokazują walki Klitschko i Floyda Mayweathera Jr którego z kolegą jesteśmy kibicami od kilku lat.