Wpisy 1 710 420 – 1 710 519
12 września 2013 11:12 → 12 września 2013 12:08, 100 wpisów
gryks pełna kultura masowa
bo niewiem jak siostrunie ale raz ksiadz wygnal kolege ktory mial byc chrzestnym bo na wstepie powiedzial dziendobry
siostro
wasyl no ok jak najbardziej kulturka tylko mi ho czy dzien dobry czy szczesc boze
mógł powiedziec dzien dobry panie boze w tym domu
gryks nie wiem to było kilkanascie lat temu
jestem wierzący nie praktykujący
wierze ino w jednego boga bogów
jestem wierzący nie praktykujący
wierze ino w jednego boga bogów
wasyl jak mnie zlapala kolka nerkowa to myslalem ze to moj koniec tzn koniec zywota takiego bólu w zyciu nie mialem
A niech to, nie trafiłem ani jednej liczby w Powerballa, a już myślałem, że trafie wszystkie
gryks warto bo mają
leki na wszystko
w zasadzie zioła ziółka
szkoda ze zielenego nie mają popykało by si ę
leki na wszystko
w zasadzie zioła ziółka
szkoda ze zielenego nie mają popykało by si ę
ja tam wole sie nie wypowiadac wchodzic glebiej w temacik ino moze ze cos ktos jest nie obrazajac urazajac nikogo piszac cos ktos
A to wolno w to grać ?
mnietek mi jak kamien wszedł w przewód zółciowy
to myslałem ze zdechne
a potam napad kamicy
wyłem do księżyca
to myslałem ze zdechne
a potam napad kamicy
wyłem do księżyca
gryks MAMY WOLNOSC słowa i bana u pasko
Na razie 81 miejsce mam 170 punktów a wam jak idzie ? Ja jestem tu rok i trochę i mój najlepszy wynik to 52 miejsce i 476 punktów.
obecnie bede dzwonił
bo moją wątrobę bede leczył
bo moją wątrobę bede leczył
wieżę wam chłopaki pracowałam 10 lat w szpitalu leżała kobitka z kolka nerkową nawet morfina jej nie pomagała
rutra a ty w Powerballa grasz po co ?
to czyli wasyl szczesc boze by nie urazic czasem siostrzyczek kochanych skoro maja cudowne eleksiry czy dziendobry bo niechce po dzien dobry uslyszec sygnalu
szczesc boze
Spotykamy księdza, zakonnika, zakonnicę
Jeden kapłan zamieszkały w okolicy rojącej się od jezior opowiadał mi, że, gdy idzie w sutannie ulicą, wchodzi w niej do sklepu, do urzędu itp., wierni mówią mu
Jeden kapłan zamieszkały w okolicy rojącej się od jezior opowiadał mi, że, gdy idzie w sutannie ulicą, wchodzi w niej do sklepu, do urzędu itp., wierni mówią mu
Gryks
krzysztof twój floyd m.. Walczy z alvarezem.. Dobra walka będzie
krzysztof twój floyd m.. Walczy z alvarezem.. Dobra walka będzie
ide obiadek zrobić zaraz wracam
juz wstawione
Niedługo będzie można kupić GTA V a które według was GTA było do tej pory najlepsze a będzie nowe GTA na PC ? Bo róznie ludzie mówią.
Nie 3 zakłady Multi Multi na 5 skreśleń już mam liczby gotowe.
Na 21:40.
aligator najlepsza na gwozdziu
a masz troszke soli i ziemniaka itd
a masz troszke soli i ziemniaka itd
Floyd Mayweather Jr wygra i tyle na ten temat a co wy innego zdania przecież to najlepszy i najbogatszy bokser świata.
Na wieczorne ?
Wasyl
krzysztof to liczby na 14 , co do floyda ,najbogatszy nie oznacza najlepszy, alvarez ma ciut lepszy bilans K.O ,Zobaczymy
krzysztof to liczby na 14 , co do floyda ,najbogatszy nie oznacza najlepszy, alvarez ma ciut lepszy bilans K.O ,Zobaczymy
A Floyd walczył z jakimi przeciwnikami a jakimi Alvarez toć to śmiech na sali jest.
http://www.orange.pl/kid,4000158865,id,4003449131,title,Mayweather-zarobi-najwiecej-w-historii-,video.html
Obejrzyj co Floyd o tym sądzi wszystkim.
Ale forsy do wygrania w tym Powerball ciekawe jaka była rekordowa pula ?
Krzysztof no i różnica wieku alvarez młody, floyd już ponad 30ke ma, pożyjemy zobaczymy
A rekordowa była pula 590.5 mln $ co ta 84 mieszkanka Florydy wygrała pamiętacie co ją młody chłopak przed siebie wpuścił i zagrała na chybił trafił. Ciekawe co u niech teraz ?
Floyd wygra bez dyskusji nie obawiam się jak mój koleg ao wynik pojedynku.
korzysta z opieki społecznej
Chętnie bym zagrał w tego Powerballa ale pewnie u nas nie da rady czy u bukmachera można ? A i jakie są zasady podobnie jak u nas losuje się od 1-49 liczb czy więcej jest ?
-nieważne ile bys wygrał
to kasa bije na dekielek
kazdy co wygrał (czytałem na forach)
srednoi po 4/7 latach
juz zebrał i korzystał z opieki
to kasa bije na dekielek
kazdy co wygrał (czytałem na forach)
srednoi po 4/7 latach
juz zebrał i korzystał z opieki
Nasza kumulacja cienko wygląda przy tych zagranicznych co ?
Tak odwala ludziom ?
317 mln $ co z taką robić ?
to tak jak by małpie dac banana
wasyl mi latwo pisac bo takiej az kasy nie wygralem i byc moze nie wygram wydaje mi sie ze to jak wszystko zalerzy od czleka jak sobie pouklada jak podejdzie do tego ze z dnia na dzien nie musi sie martwic o jutro
No i co cieszy się i zjada go.
Ja bym na koncie miał w banku i tyle i pobierał z niego sobie. A w Powerballa gdzie mogę zagrać oprócz strony ?
gryks daje to na konto
i do konca zywota
listonosz mi puka do drzwi
i do konca zywota
listonosz mi puka do drzwi
Jak miało być.
a co do walki bokserskiej ciekawe kto wygra ponoc obaj niepokonani jak do tej pory
To zagrajcie w to co za problem ?
Ale klasa jednego z nich jest niebotyczna.
krzysztof c>>> jak to po co gram w Powerballa. A po co ludzie tu grają w Multi. Zagrałem jakąś hiszpańską loterie sezonową i dostałem vouchera, więc zagrałem Powerballa.
zobaczymy za jednym stoi doswiadczenie za drugim mlodosc ktos powinien ustapic ale czy teraz
panowie pięśći to pokażą
A gdzie mogę zawrzeć zakład w Powerballa ?
A jak przewidujecie scenariusz walki ?
którys będzie lezał na deskach
Nie wiem czy tu można reklamować strony, ale po prawej masz na żółto Typowania Multi Multi, Najlepiej Typujący itp., Światowe kumulacje i tam kliknij szczegóły.
ciekawe czy na necie bedzie walka pozno bo pozno ale moze ogladne
tris/klepak
Bo może dałeś znak jakiś i tyle. A gdzie można zawrzeć zakład ?
Zagrałem raz kilka loterii za 10eur i przegrałem, potem wchodzę na stronę i dostałem jakiś bonus 10eur, więc znowu zagrałem i w jednej loterii trafiłem 4/7 i wygrałem 21eur, tak więc jestem na plusie, ale i tak bank sobie zabrał 20zł prowizji
gryks puszcze sie
delikatnie
delikatnie
triset...dla Ciebie było normalne....dla wasyla bez....bo wasyl ma pozostałości po wątrobie
pusc sie pusc moze zgarniesz bonusik i twoja sama bedzie chciala cie schrumkac
krzysztof c > www_playhugelottos_com musisz się zarejestrować i wpłacić min. 10eur, a los w Powerballa z tego co pamiętam 4eur kosztuje
halapku spoko
A jak trafię całość w Powerballa to 317 mln $ jest moje.
gryks jak wygram to pełno będe miał chrumkania
całe stado świnek
całe stado świnek