Wpisy 1 709 063 – 1 709 162
11 września 2013 08:52 → 11 września 2013 12:06, 100 wpisów
Monet , ciesz się że nie możesz , myślę że będzie ostro i krew może się polać .
proponuję zrobić akcje protestacyjną
skreślmy na kuponach o jedną liczbę mniej
dzięki temu totalizator będzie miał te same wpływy a mniejsze wygrane
skreślmy na kuponach o jedną liczbę mniej
dzięki temu totalizator będzie miał te same wpływy a mniejsze wygrane
1 709 063. jackwar 2013-09-11 (08:52)
Oj jakby tam był i jednego takiego Stefka spotkał to by się polała .. na bank.
Oj jakby tam był i jednego takiego Stefka spotkał to by się polała .. na bank.
Monet ? Stefka ? tego od
mirabelek i szczawiu z nasypów ?
Sam się wykończy , tak jak Wałęsa gada głupoty , właśnie na info była z nim rozmowa .
w sumie trochę ma racje , wybraliście to macie
mirabelek i szczawiu z nasypów ?
Sam się wykończy , tak jak Wałęsa gada głupoty , właśnie na info była z nim rozmowa .
w sumie trochę ma racje , wybraliście to macie
Gracz z miejscowości Łódź wygrał 271 336,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Zduńska Wola wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Cześć chciałem zagrać wczoraj w Mini Lotto ale zagapiłem się bo sklep były czynny i jedyny nas najbliżej z kolekturą do 16:00.
A wy graliście w Mini Lotto ?
Możemy jeszcze z pierwszego miejsca wyjść z grupy i polecieć na mistrzostwa świata tylko takie warunki: wygrywamy dwa mecze, Anglia remisuje z Czarnogórą i reszta nas nie obchodzi w tej chwili a tabela przedstawia się wtedy tak: 1. Polska 19 2. Czarnogóra 19 3. Anglia 18 4. Ukraina 17 5. Mołdawia 8 6. San Marino 0. Albo drugi scenariusz wygrywamy a Anglia wygrywa z Czarnogórą wtedy 1. Anglia 19 2. Polska 19 3. Ukraina 18 4. Czarnogóra 18 5. Mołdawia 8 6. San Marino 0. Anglicy mając awans w kieszeni dają na wygrać mecz co ? I ostatni plan Czarnogóra ogrywa Anglię i: 1. Czarnogóra 21 2 Polska 19 3. Ukraina 18 4. Anglia 16 5. Mołdawia 8 6. San Marino 0 który wariant jest najbardziej prawdopodobny czy tu takiego nie ma ? Ja stawiam na tez drugi chyba ?
Najważniejsze wygrać te mecze.
Czyli mecz z Anglikami o wszystko oj będzie się działo. To lepiej jak ktoś napisał Anglia wygra z Czarnogórą mając pewny awans wyjdą rezerwami do nas i wygramy.
wierzyc w to ze te patalachy wygrają z anglikami to lekka przesada.
Ale może być że jak wygrają z Czarnogórą trochę pomogą na w meczu z nami co ? I byśmy zagrali w barażach z kimś wtedy.
trzech pilkarzy meczu nie da rady wygrac a wiadomo ze reszta kadry to dziadygi
A ciekawe czy by mnie wzięli do kadry chętnie bym im pokazał się strzelana bramkę. A może nakręcę filmik i wyślę Fornalikowi co ?
szkoda pieniedzy z budzetu na samolot dla nich przeciez i tak by nie wyszli z grupy na mś
A może masz rację pewnie. Ale kryzys podobno już minął ? Czy jeszcze nie ? A w Warszawie ostro strajkują ?
http://www.youtube.com/watch?v=VmTBS1ank18
kryzys mija tuskowi wtedy kiedy trzeba sie wykazac przed wyborami.
zresztą tusk i jego rząd kryzysu nigdy nie odczuł kasy mają jak lodu i dla nich nie liczy sie nikt z nas tylko zebu przy korycie sie jak najdluzej utrzymac
Co to za czasy naszły powiedzcie mi drodzy żeby pracy nie było ?
Właśnie o tuż to ale możemy zaradzić jakoś.
Jak Tusk wygra wybory w 2015 to uznam Polaków za debilów do potęgi
Żelka to prawda praca jest rylko nie kazdysie do kazdejpracy nadaje
sorelka/racja kto chce ten znajdzie tylko że 1000brutto za 250h miesiecznie
Gdybym był żydowskim okupantem i chciał zniszczyć Polski naród, to wyganiałbym młodych, mądrych ludzi zagranicę "za chlebem" na emigrację, podnosiłbym podatki i wprowadzałbym nowe, dawał podwyżki i kolejne przywileje resortom siłowym, stawiałbym 500 nowych radarów, wzmacniałbym inwigilację obywateli, likwidowałbym państwowe szkolnictwo i służbę zdrowia oraz ograniczałbym do nich dostęp, oddałbym banki, media i handel obcym i wrogom Polski, wyśmiewałbym ich wartości i religię, skłócałbym młodych ze starszymi, aby przez "odwróconą hipotekę" przejąć za bezcen ich mieszkania i domy, zachęcałbym ich kobiety do feminizmu, ***cji i aborcji, aby nie nadawały się na dobre matki i żony, zadłużałbym ich bezpośrednio oraz pośrednio przez państwo i gminy, aby nie mogli się temu sprzeciwiać, likwidowałbym ich przemysł, a w zamian budowałbym ogromne stadiony na kredyt, aby przynosiły straty, dopuszczałbym do sejmu złodziei i degeneratów, itd. Obejrzyj się wokoło!!! Niech każdy prawdziwy Polak wklei to raz pod jakimś artykułem.
Tris jak ktoś potrzebuje musowo pieniędzy to pójdzie do pracy nawet i za 500 zł
żela
zelatylko traf na prace nawet za 500 zł ale uczciowa ze skladkami
mam kuzynke, ktora od 5 lat nie moze nic na bardziej stale niz 3 mies znalezc
dostaniesz umowe na zlecenie 1000brutto na okres 1 miesiaca,,to se dupe taka możesz wytrzeć
ostatnio pracowala przez 1,5 miesiaca po nocach i jejpowiedzilei ze krzywo kody skanuje i ni e dostala ani grosza....
Dobre Tomcio - tylko na kogo teraz głosować - no nie ma na kogo, a nie widać żadnej siły politycznej "nowej" czy jakiejkolwiek bo albo są oszołomy "skrzywione" na prawo albo za bardzo "skrzywione" na lewo. I znów kolejni, zniechęceni ludzie wyjadą z kraju. Pozdrawiam
nikt jej przez 1,5 miesiaca nie zwrócil uwagi ze cos zle robi...
Sorelko bo jak się nie ma znajomości to ciężko o normalną prace i traktowanie
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/absurdalny-wyrok-ukradl-wafelek-i-trafil-do-wiezienia/je6cb
A nad tymi co przekręcają miliony - parasol ochronny.
A nad tymi co przekręcają miliony - parasol ochronny.
jak myślicie jak wygram te 245kk$ w Powerballa to ile mi US zabierze? 75%?
tianshi dzis liczba dnia 8...a najcz.w środy 66 i 76!!
u mnie pochmurno i pada...
jociuchna na jakie koncówki stawiasz dziś???
wszystkim jak tam cyferki na 14
1 zakladzik chce wyslac ktorys z tych
33,34,36,38,27,28,06,08,66,68(64,62)
41,42,50,54,56,59,60,70,76,78(48)
45,47,49,51,41,42,56,59
1 zakladzik chce wyslac ktorys z tych
33,34,36,38,27,28,06,08,66,68(64,62)
41,42,50,54,56,59,60,70,76,78(48)
45,47,49,51,41,42,56,59
no jedna już prawie jest...
gryks ja nie ma twoich cyferków,może jociuchna ci podpowie...
dzis na cały dzien obstawiam 12 i 67 ze snu bo jak mi sie sni chop albo kobitka to zazwyczaj takie są!!!