Wpisy 1 707 179 – 1 707 278
9 września 2013 23:25 → 9 września 2013 23:59, 100 wpisów
Lottomat.. .
Małe wyjaśnienie. żeby naprawdę typować liczby metodą jasnowidzenia trzeba przeznaczyć na to ...kilka godzin.. .
Ja przeznaczam tylko.... 15 minut.. .
------------------------------------------------
Małe wyjaśnienie. żeby naprawdę typować liczby metodą jasnowidzenia trzeba przeznaczyć na to ...kilka godzin.. .
Ja przeznaczam tylko.... 15 minut.. .
------------------------------------------------
Od 18 losowań gram na piątki tymi samymi liczbami i teraz miałem 3/5 dopiero najlepiej.
krzysztof c i uwazaj jak wypełniasz kupony ts namierza graczy przez satelity z kosmosu:
ja tez sie moge bawic w testy na TAK ze beda i bez "jasnowidzenia" porownamy rezultaty
A zauważyłem że takie granie nawet się opłaca u innych graczy na PS3 Super Slim by się przydało 500 GB. Podać jakie liczby daje ?
Nie konsola xd.
Takie liczby daje 21,33,43,55,78 może wpadną kiedy na ile maksymalnie można puścić jeden liczby ?
15
To jutro zagram tak może ?
krzysztof c sprawdz sobie w testerze czy juz taka piątka kiedyś poszła w multi:
i krzysztof c ucz się jezykow aby dostac w przyszlosci dobrą pracę:
Ale dójki zaskakująco dobrze mi idą a może tak by zrobić piątkę z parek dwóch graczy plus moje ?
a jakie ma znaczenie czy padla czy nie ? za 100 lat tez tak powiesz ?
krzysztof c mozesz podbierac liczby od dobrych typerów sledz na co oni grają:
02.12.13 padły ostatni raz te liczby: 21,33,43,55,78 będę nimi grał cały czas.
Wpadło mi 1/1, 2/2, 3/3 aj że nie zrobiłem z tego piątki to tez jakaś myśl co ?
Różne liczby były.
Miałem tak 1/1 1, 2/2 13,33, 3/3 22,33,43 czyli piękna piątka by była nich.
Mam normalnienie doła i trochę obsesję żeby trafić te 5/5 w końcu czy tak wiele wymagam do licha ?
lottomat a co byś zrobił z wygraną zainwestował w interes czy przehulał na wycieczki:
Też myślałem nad taka kombinacją ale by nas wtedy wszystkich zaskoczyła co ?
Ale trafiają ludzie.
hipcio ja pisalem o liczbach pierwszych to po 1
po 2 tak samo jest mozliwe moje jak i Twoje
po 2 tak samo jest mozliwe moje jak i Twoje
Znikam.. .
..........................................
..........................................
A bonus coraz większy jak jak piałem kiedyś dojdzie do 2 mln zł jak Lotto jest i ja go zgarnę.
No ja czekam prawie 4 lata.
krzysztof c to jest mozliwe ale musisz długo myslec nad liczbami,trening czyni mistrza:
By na pięć liczb tyle czasu gram kiedyś to na 6 grałem i mój tata trafił te 6/6 kilka lat temu i się cieszyliśmy że kupimy wierzę a tu lipa bo liczby nie były opłacone na te losowanie.
Ja będę grać tymi samymi liczbami i tyle raczej.
asia a skąd to wiesz ?
A co pomagacie sobie tymi systemami co są dostępne na stronie ?
34 wygranych 5/5 i blisko 10/10 5 wygranych.
To jak najlepiej zagrać żeby trafić 5/5 ?
Bo chcę zobaczyć minę tego z kolektury który musiał by wypałcić to.
A w Mini Lotto gracie ?
W co lepiej zagrać Multi Multi na 5 skreśleń czy Mini Lotto choć tu 5 a tam do trafienia ale chyba w tym pierwszym łatwiej co ?
O taka osoba co teraz trafiła te nie łatwe liczby w Mini Lotto jakim sposobem prawdopodobnie zagrała ?
Jak ? Proste pytanie ?
ty tymi pytaniami sprawiasz wrazenie debila albo jestes na cos chory z glowa
niemozliwe zeby normalny czlowiek tak w***ial tymi samymi pytaniami n-ty dzien z rzedu
krzysztof c skoncentruj się na nauce bo pieniadze musisz zarobić:
Nie zagram 2 zakłady na chybił trafił Mini Lotto.
To zrywam się po prostu.
Po prostu pieniędzy potrzebuje a za pytania częste przepraszam.
krzysztof c wszystko polega na szczesciu raz jedna babcia wysłała tylko dwa zakłady na chybił w lotto a miala 5z6 i 4z6 jak opowiadał mi kolektor znajomy:
to idz do pracy, rob cos a granie zostaw szczesciu, nie mozesz tego krzysztof pojac ?