Wpisy 1 707 079 – 1 707 178
9 września 2013 22:43 → 9 września 2013 23:24, 100 wpisów
ulala- to ja też wyśle po 18 stej z minutami
lottomat ty chyba nie narzekasz na brak pieniązków czy mozesz napisac czy pieniążki pachna jak dobre kwiaty jak sie ich ma więcej,bo mozna je sobie liczyc liczyc i wąchać,hi,hi:
hej medea miała rację liczby od 1 do 49 wiodą prym,aż 17-cie w tym losowaniu,a o 14-tej-16-cie
wczoraj w obu losowaniach po 13-cie
wczoraj w obu losowaniach po 13-cie
bo ja mam mało pieniązków w skarbonce a na dodatek nie są nowe lecz stare:
pieniazki pachna tym lepiej im wiecej przylozysz sie do tego by je zarobic
inne podejscie ma czlowiek do kasy ktora wygra inne do tego jesli ja zarobi
lottomat ale ty masz chyba pracownikow co ci pomagają pomnazac kasiorę:
wydaje mi sie ze kazdy kto otwiera cos wlasnego mysli o tym by zarabiac
:tylko jak zarobic jak się ma mały muski i słabe zdrowie jak hipcio?
lottomat..ja sie trzymam zasady...pieniądze nigdy nie mogą zmanierować człowieka...bo wtedy nic z mamony
bedziesz miec genialny pomysl ale grosza na nim nie wyciagniesz
lottomat a jak przeszkadza ten:i nie mozna liczyc na egzocystę,miałem u niego jedną wizytę po której stwierdził,że nie jestem opętany:
Które lottomat z nich na jutro widzisz>>..23-71-21-33-43-15-3 taki ciag powtórek to rzadkość...a jednak na jutro wychodzi
po akupunkturze miałem pogorszenie i myslałem,że to moze atakuje moje zdrowie zły duch:ale egzorcysta nic nie wykrył
ulala ja nie widze, nawet gdybym byl jasnowidzem to to sie kloci akurat z lotto, caly problem w widzeniu liczb to to ze wlasnie chodzi o liczby, liczb czyli kulek nie da sie widziec
jak ktos siedzi w tym temacie to na pewno czytal cos o remote viewing czyli odmiana jasnowidzenia
jak sie zglebi poczyta porozmawia to sam zrozumie czemu nie da sie widziec liczb
no coz Ty widzisz a moze Ci sie tylko wydaje, intuicja to wredna suka
Jak je zwał..tak zwał..Ty to tłumaczyć na logikę
a ja je interpretuje na swój sposób
a ja je interpretuje na swój sposób
to jak zinterpretujesz w zasadzie jest niezalezne od Ciebie w tym przypadku
Lottomat:
Małe wyjaśnienie.
Test MM liczy 20 liczb, a nie 30. Część C jest...dodatkowa, i nie należy do Testu MM.
Liczby z godziny 14 zastosowane wieczorem dałyby w Teście MM 9/20 na TAK. Te 20 liczb, typuję by je rozpisać na zakłady po 10 liczb.. .
-----------------------------------------------------
Małe wyjaśnienie.
Test MM liczy 20 liczb, a nie 30. Część C jest...dodatkowa, i nie należy do Testu MM.
Liczby z godziny 14 zastosowane wieczorem dałyby w Teście MM 9/20 na TAK. Te 20 liczb, typuję by je rozpisać na zakłady po 10 liczb.. .
-----------------------------------------------------
czlowiek ma tendencje to tlumaczenia przyczonowo-skutkowego w takich sytuacjach gdzie nie ma to racji bytu
Ulala.. .
..................................................
..................................................
lottomat a moze istnieje przeznaczenie że duchy decydują komu dac pieniążki a komu je odebrac:
Ale mi dobrze nawet poszło w typowaniach 1/1, 2/2, 3/3, 3/5 i 1/10 a w parkach najlepiej mi idzie i drugie miejsce ale chce być numerem jeden. Prawie wszystko strzały oprócz piątek gdzie gram od pewnego czasu tymi samymi liczbami. I w końcu nasi koszykarze wygrali mecz ze Słowenią 61:71. A was jak poszło ? Szkoda że nie zagrałem na trójkę.
Ulala.. .
Nie przejmuj się gadaniem Lottomata.. . Materialista nigdy nie doświadczy...jasnowidzenia.. .
...................................................
Nie przejmuj się gadaniem Lottomata.. . Materialista nigdy nie doświadczy...jasnowidzenia.. .
...................................................
148 punktów pewnie jestem w rankingu najlepiej typujących ?
Aleksja ma 32 lata, jest niezamezna, wygadana i bardzo inteligentna. Skonczyla filozofie. Na studiach bardzo angazowala sie w zwalczanie dyskryminacji i promowanie sprawiedliwosci spolecznej i na swiecie, a takze brala udzial w demonstracjach przeciwn energii jadrowej.
Czym zajmuje sie obecnie Aleksja ?
Aleksja jest kasjerka
Aleksja jest agentka ubezpieczeniowa
Aleksja pracuje w ksiegarni i cwiczy joge
Aleksja jest kasjerka i dziala w ruchu feministycznym
Czym zajmuje sie obecnie Aleksja ?
Aleksja jest kasjerka
Aleksja jest agentka ubezpieczeniowa
Aleksja pracuje w ksiegarni i cwiczy joge
Aleksja jest kasjerka i dziala w ruchu feministycznym
Ulala.. .
Ja wiem, że Ty widzisz liczby.. .
........................................
Ja wiem, że Ty widzisz liczby.. .
........................................
62 miejsce nieźle nawet może pobije moje jedyne najlepsze osiągniecie z marca gdzie byłem 52 ?
krzysztof c moze musisz więcej patrzec w tabelę jakie liczby idą po jakich i jakie parki się powtarzają:
krzysztof najlepiej wysyłaj kupony na ostatni moment wtedy maszyny moze głupieją i coś się wygra:
moja ostatnia najwieksza wygrana 42zeta ale duzo przegranych zdrapek,ciągle jestem na minusie w grze i coraz większym nie licze strat,zeby całkiem nie osiwiec:
Sam nie wiem czy zagrać na kilka losowań Multi Multi liczbami którymi gram od iluś losowań pewnie kiedyś wpadną możliwe bardzo czy Mini Lotto na maksymalną liczbę losowań na chybił trafił ?
1 i 4 pozycje odpowiedzi sa napisane specjalnie oddzielnie, intuicja Ci podpowiada ze 2 i 3 nie pasuje zbytnio bo tak skonstruowany jest opis.
Pozostaje Ci 1 i 2 ale opis zasugerowal Ci feministke, ale jest tu jeden haczyk, intuicja Cie oklamala, bo gdy zderzysz ze soba 1 i 2 odpowiedz masz
a) kasjerka
b) feministke i kasjerke
Gdzie statystyczne podejscie ? Co jest bardziej prawdopodobne spotkac ? Kasjerke czy kasjerke i dzialaczke w ruchu feministycznym ? Dlaczego tego nie uwzglednilas w takim podejsciu ?
Pozostaje Ci 1 i 2 ale opis zasugerowal Ci feministke, ale jest tu jeden haczyk, intuicja Cie oklamala, bo gdy zderzysz ze soba 1 i 2 odpowiedz masz
a) kasjerka
b) feministke i kasjerke
Gdzie statystyczne podejscie ? Co jest bardziej prawdopodobne spotkac ? Kasjerke czy kasjerke i dzialaczke w ruchu feministycznym ? Dlaczego tego nie uwzglednilas w takim podejsciu ?
lottomat przed jogą ostrzega egzorcysta,niby to nic a mozna się otworzyc kanałowo na złe duchy,i potem przestaje się chodzić do koscioła:
Jutro gramy z San Marino a Lewandowski podobno kontuzje ma i nie zagra.
odpowiedziałam dobrze..tylko bez rozbicia na punkty hee
myślę że na 4- się załapałam
myślę że na 4- się załapałam
a na miescie czesto sa plakaty zachecające do cwiczen jogi i zapisow:
krzysztof jak gramy z san marino to pewno wygramy duzą iloscią bramek bo to słaba druzyna,graja w niej same dziwolągi:
Sara.. .
..........................................................
..........................................................
z reszta to zadanie na skrotu opisalem odpowiedz ale mozna by bylo ladne przemowienie zrobic
sara ja po takiej wygranej nie mogłbym zasnąć a czekałbym z niecierpliwością na odbior 7stowek:
Wedrowca coz Ty jestes jasnowidzem i nie trafiles, ja nie jestem jasnowidzem a na kase na pewno nie narzekam
Jak to zrobiłaś ? Ja też tyle gram na 5 liczb i nie mogę trafić 5/5 tylko dwa razy udało mi się trafić 4/5 powiesz ?
Ja zrobię teraz te liczby co daje ciągle na typowaniu tu zagram na ileś losowań maksymalnie i wtedy może wpadnie w końcu 700 zł ?
sara jak pisałem u korna raz miałem trafione tylko 42zeta poszedłem do zabki około 17tej a pani powiedziała mi że nie ma tyle w kasie abym przyszedł wieczorem:
Krzysztof grałam nimi cały tydzień..trzy liczby wzięłam od wędrusia
zeby pisac o sobie "jasnowidz" to trzeba miec jakies solidne podstawy
Jak myślisz trafię 5/5 teraz ja ?
krzysztof wysyłaj pukony i czekaj na szczescie,ale musisz włożyc trud pracy mysląc nad liczbami:
Choć parki dobrze mi idą ostatnio na 3 miejscu jestem.