Wpisy 1 704 833 – 1 704 932
8 września 2013 12:41 → 8 września 2013 14:02, 100 wpisów
rutra......to znak ,że za dużo myślisz o wygranej..
witam wszystkich...
witam wszystkich...
Ja tu zagrać w Mini Lotto ?
?
ale ja nie myślę, w ogóle nie gram w totka, ostatnio jak było 15mln do wygrania to tylko puściłem 2 zakłady ale tylko 2x 2/6 miałem, jednak skoro mi się przyśniło to może warto spróbować
rutra żeby wygrać trzeba zagrać. Wyslij dyszke na ch/t to może spełni się Twój sen
Co wy na te liczby dziś na 14 1,21,26,39,49,55,61,69,71,80,
A w Mini Lotto lepiej zagrać systemem czy za 70 zł czy pojedyncze zakłady ? A wy ile mieliście najwięcej ? Ka 2/5, Lotto 2/6 i Lotto Plus 2/6 wiem że wyniki nie powalają ale trzeba próbować. A na kogo stawiacie że wygra GP Włoch pewnie głupie pytanie ? Ja jestem za Fernando i aby Robert nasz szybko wrócił i odebrał mistrzostwo Vetelowi.
10/10 ? Chcesz co jak wszyscy hi hi i bonus by jeszcze wpadł.
Zaworów piękny mecz w wykonaniu polek z bułgarią
Paweł
(1),(21),(26),39,(49),55,61,(69),71,(80)
dość ciekawe, bo ja oscyluje wokół dość podobnych także powo
(1),(21),(26),39,(49),55,61,(69),71,(80)
dość ciekawe, bo ja oscyluje wokół dość podobnych także powo
Lila
Agata
Lila
słabo z wygranymi ostatnio, same najniższe w wszystkich grach
słabo z wygranymi ostatnio, same najniższe w wszystkich grach
player..będzie lepiejA tak w ogóle to grzeczny jesteś czy rozrabiasz?
Lila
albo trafiam pewniaki i nic poza nimi albo resztę liczb bez pewniaków, brak synchronizacji
albo trafiam pewniaki i nic poza nimi albo resztę liczb bez pewniaków, brak synchronizacji
Lila
oj grzeczny, jadę dzisiaj na rower po obiedzie bo to pewnie ostatni raz w tym roku.
oj grzeczny, jadę dzisiaj na rower po obiedzie bo to pewnie ostatni raz w tym roku.
Lila
ostatnia moja wygrana: Szczęście uśmiechneło się do gracza z Śląska gracz sam skreślił liczby w Katowickiej kolekturze zaznaczył podwójną stawkę opcje plus i w czwartym losowaniu trafił 3/10+.
ostatnia moja wygrana: Szczęście uśmiechneło się do gracza z Śląska gracz sam skreślił liczby w Katowickiej kolekturze zaznaczył podwójną stawkę opcje plus i w czwartym losowaniu trafił 3/10+.
Lila
normalnie od jakiegoś czasu
normalnie od jakiegoś czasu
player..i bardzo dobrze,że po co się narażać na niepotrzebny stres
Max
Lila
muszę głową myśleć a nie główką
muszę głową myśleć a nie główką
tianshi84
Gjaster
Jackwar
Gjaster