Wpisy 1 702 673 – 1 702 772
6 września 2013 15:49 → 6 września 2013 17:01, 100 wpisów
Witajcie
Żelka, agatkaa
Dla miłośników "nieznanego" do 9 września Wenus jest w Wadze czyli po pierwsze sprzyja graczom a po drugie może przynieść wysyp liczb z przedziału 1-49
Dla miłośników "nieznanego" do 9 września Wenus jest w Wadze czyli po pierwsze sprzyja graczom a po drugie może przynieść wysyp liczb z przedziału 1-49
no witojcie witojcie dziewuchy
zjadlbym cos slodkiego, a Wy ? Co sadzicie o eklerach ? Jakbyscie mieli kupic to ile ? I czy to nie za malo ? a moze cos innego ? jak myslicie ? jestem napalony, a Wy ?
zjadlbym cos slodkiego, a Wy ? Co sadzicie o eklerach ? Jakbyscie mieli kupic to ile ? I czy to nie za malo ? a moze cos innego ? jak myslicie ? jestem napalony, a Wy ?
lottomat
dla wszystkich od Uli
Piszą że przyczyną był mokry asfalt i wybrzuszenie z powodu wystającego korzenia drzewa według włoskiej agencji.
Żelka.Dzięki.
Medea
Medea
ciekawe,czy nasi dzisiaj wygrają,przegrają czy zremisują??
ulala
anzu
Wygrają a ty jeszcze się pytasz o a sam nie zadajesz pytań xd widać.
torsanten mecz mam pow.2.5 gola,bo stracić na pewno coś stracą
anzu na wieczor co wysylasz
krzysztof-gdyby Boniek grał,to byłbym spokojniejszy o wynik
wojtas198721002 cos jeszcze masz pewnego
ulkamam takie jeszcze:10,22,35,49,64,69,74,79
Polska-Czarnogóra 2.00 3.20 3.50 takie kursy nawet Jamajka gra Panama - Jamajka 1.55 3.60 5.30
Dobry kurs dał by 100 zł czyli 100 na plusie .
Około.
Ja tylko będę grac teraz Mini Lotto i już.
V.Azarenka - F.Pennetta 1.23 3.30 dał bym na Włoszkę a wy ?
Mini Lotto Mini Lotto i tylko Mini Lotto.
O już rok minęło 03.09 jak jestem z wami tu.
Myślę że bonus urośnie do 2 mln.
Z jakie Woli wygrał ktoś w Mini Lotto ? I dziwi was że trafiły trzy osoby przy takich liczbach ?
Pewnie systemami zagrały co ?
krzysztof-to pod rocznicę
ulala
908 osób wygrało już w Mini Lotto a najniższa 42 065,70.
w mini dużo osób gra,bo jest tani
A dziękuję to też wypiję i stawiam kolejkę wam ciekaww % jak osoby zagrały same skreślając i chybił trafił z tych szczęśliwców ?
Ale jaką strategię obieracie ? Ja zazwyczaj skreślam kilka zakładów a oni pewnie inaczej grają za inne stawki prawda ?
krzysztof-na jedno wychodzi-swoje czy z maszyny-i tak trzeba mieć szczęście
jeden gościu z mojej miejscowości zagrał w mini w zeszłym roku systemem na 8 liczb i trafił
Ale pewnie większość z nich zagrała systemem raczej na 70 % ?
Albo kupują po 20-30 na chybił trafił to potem że trafią nie dziwota.
Bez systemu.
No i o to właśnie chodzi. A jak sam czy na chybił trafił ?
krzysztof-poświęć kiedyś stówkę i wyślij 80 zakładów mini-duża szanse masz,że coś będzie
Ale 1,3,5,9,40 co to za liczby zjechane ?
na swoje liczby grał
Zrobię tak.
Ile wygrał ?
coś ponad 80 tys.,bo kilka wygranych wtedy było
Flavia Pennetta dzisiaj ma wygrać
pennetta19.jpg
Cześć wojtas.
Ja wczoraj szaszalalem i Na wawrinkę postawiłem
Chyba tylko daltego że nie lubię Murraya.
Szkoda tylko że nie zagralem że na such będzie..
Zadadka>> o kim mowa?
" W 2009 roku stwierdził: Mój cel jest jasny. Chciałbym kiedyś zagrać w reprezentacji Niemiec. Uzasadnił to słowami: Wprawdzie urodziłem się w Polsce, lecz żyję od 3. roku życia w Niemczech, tam dorosłem, mam przyjaciół i nauczyłem się grać w piłkę. Myślę, że trzeba być wdzięcznym krajowi i być zaszczyconym, by móc wyraźnie powiedzieć, że gra się dla Niemiec "
W kwietniu 2010 zawodnik potwierdził wcześniejsze stanowisko: W tym momencie nie wyobrażam sobie gry w reprezentacji Polski[8] i odrzucił wówczas ofertę gry w polskiej reprezentacji[9]. W wywiadzie przyznał, iż reprezentacja Polski interesuje się nim i jest za to wdzięczny, lecz nie byłoby mu łatwo powiedzieć
Ja wczoraj szaszalalem i Na wawrinkę postawiłem
Chyba tylko daltego że nie lubię Murraya.
Szkoda tylko że nie zagralem że na such będzie..
Zadadka>> o kim mowa?
" W 2009 roku stwierdził: Mój cel jest jasny. Chciałbym kiedyś zagrać w reprezentacji Niemiec. Uzasadnił to słowami: Wprawdzie urodziłem się w Polsce, lecz żyję od 3. roku życia w Niemczech, tam dorosłem, mam przyjaciół i nauczyłem się grać w piłkę. Myślę, że trzeba być wdzięcznym krajowi i być zaszczyconym, by móc wyraźnie powiedzieć, że gra się dla Niemiec "
W kwietniu 2010 zawodnik potwierdził wcześniejsze stanowisko: W tym momencie nie wyobrażam sobie gry w reprezentacji Polski[8] i odrzucił wówczas ofertę gry w polskiej reprezentacji[9]. W wywiadzie przyznał, iż reprezentacja Polski interesuje się nim i jest za to wdzięczny, lecz nie byłoby mu łatwo powiedzieć
Monetchodzi o Polanskiego??
Wawrinka wczoraj super zagrał-też nie lubię Murray,a dlatego Staszkowi kibicowałem
jocia
Tak
Teraz ma powolanie od fornala a jest w tragicznej formie.
Przypisują mu winę utraty trzech bramek w ostatnim meczu hoffenheim.Zreszta oglądalem tem macz
-tragedia.
Teraz ma powolanie od fornala a jest w tragicznej formie.
Przypisują mu winę utraty trzech bramek w ostatnim meczu hoffenheim.Zreszta oglądalem tem macz
-tragedia.
Monet-miejmy nadzieję,że nie wyjdzie w pierwszym składzie
Cześć.Monet słyszalam kiedyś, jak komentatorzy o nim mówili.. zreszta widziałam jak biega po boisku
Madra, nie mądra ale zapamiętałam "" bo to
Madra, nie mądra ale zapamiętałam "" bo to
jocia-siedzisz w temacie
Wojtas >> ja już nie podniecam się na okoloczność awansu. Orły same sobie temat pozamiatały.
Nie chciałbym tylko oglądać kolejnego blamażu.
Nie chciałbym tylko oglądać kolejnego blamażu.
tyle w temacie,ze usiadłam i chwilke popatrzyłam na mecz , a raczej na Polańskiego
witam wszystkich tu obecnychGratuluję wygranymoto liczby na wieczór...3.6.7.10.14.17.20.21
Monet-ja też w awans nie wierzę,nie ma szans-chociaż niech dobry mecz zagrają
jocia-a dzisiejszy mecz oglądasz??
Monet, Wojtas
http://www.youtube.com/watch?v=utYltilyd2M
Wojtas..nie ogladam meczy..czasami jak reprezentacja gra
http://www.youtube.com/watch?v=utYltilyd2M
Wojtas..nie ogladam meczy..czasami jak reprezentacja gra