Wpisy 1 701 344 – 1 701 443
5 września 2013 21:51 → 5 września 2013 22:14, 100 wpisów
rutra ..bo to tak jest jak nie chciałeś chciałas odpalić działki
Uj by strzelił to mini dzisiaj
fifi..e tammmmm w łużku to co innego bedziemy robili ..bez szeptania ..na głos tylko
O przepraszam mam 3/5 w mini, cofam uje
dobranoc
O nie nie - może być tak, że nie ma cofania - przeczytali i anuluja
fiolka
Max tylko nie zajedź jej na maksa
Lila...tak cicho siedzisz myslalem ze cię ni ma
0/6 i 0/6 rzucam Lotto wracam jednak do Mini Lotto ale liczby padły nie ma to tamto.
Żelka...dobranoc
Robal zobaczyłem liczby, to myślę nie ma co sprawdzać...a tu zong...miły zong
w typowaniach 3/12 lotto oraz 4/12 lotto+ bo nie grałam a w mini w ktore grałam 2/5 x 4
Cześć wszystkim
Tym,którzy wygrali
Rafalski
Rafalski
Ciekawe czy kumulacja dziś przebije te 15 000 000 na których się zwykle zatrzymuje
Ja też nara tym co nara i sam nara i trzymajta browara
pawilos: powyżej 500 zł na pewno. W dziale WYGRANE będziesz miał informacje... poniżej podaję również wygrane systemowe tam
Robal, na sucho, na żywca w multi... ale dzięki, żal że nie zagrałem...
W typowaniu miałem: 0/1, 0/2, 0/3, 1/5, 4/10, Lotto 1/12, Lotto Plus 1/12 i Mini Lotto tak samo aktualnie 26 punktów mizernie nie wiem kiedy trafię coś napradę grubego ?
Grajmy lepiej w Mini Lotto to jeszcze najrozsądniejsza gra z tych wszystkich się wydaje choć nie wygrałem tu jeszcze bo miałem najwięcej 2/5.
Max poważnie?? a chciałam zapytać czy masz znajomości w tych kręgach
A ja stawiam że nikt nie trafił i kumulacja będzie rosnąć i rosnąć może do rekordu nowego ?
ja w swojej karierze póki co 6x6 multi z + x5, 4/5 w mini lotto
andi ..powaznie ..mam duzo znajomości w tych kkręgach i nie tylko tych o co chcesz zapytac ..
Max a to dobrze wiedzieć, bo muszę kogoś sprawdzić z tych kręgów
Max tak chciałam zapytać czy w razie W to mogę walić jak w dym na razie nie będe pytac, ale jak coś to mogę?
13 33 trenować to sobie mogłes ale głupa
Dopisano wygrane mini lotto - padło 3x 88 973,30 zł
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Ja moje najlepsze osiągnięcia jeżeli tak to określać karierze miałem dwa razy 4/5 w Multi Multi, kilka razy 3/5 i kilka 4/10 wszystko.
Dopisano wygrane multi multi