Wpisy 1 700 302 – 1 700 432
5 września 2013 17:37 → 5 września 2013 18:37, 100 wpisów
dobra żuczki i żuki znikam do domku 10godzin odwalone ale wróce tu dzis
siedz cicho jesli laska, chcesz skasowania to pisz maila do Pasko a nie zawracasz dupe ludziom i manifestujesz w tak widoczny sposob
http://i1.ytimg.com/vi/DKnqXwN8bvE/default.jpg
Zaraz... co tu się dzieje? Jakaś niezapominajka chce koniecznie być zapomniana? no to dawaj Pasko. Skoś ją i już!
witajcie wszyscy i pozwólmy administratorowi zrobić swoje. Taką roślinkę trzeba skosić. Mam rację?
A więc żegnaj i będziemy ciebie ignorować. Cześć.
W tako zchachrzono żić,nigdy w życiu.
jocia: a kto ją tu prosi?
Jocia
niezapominjka - lecz swoje kompleksy w gabinecie
e46
sorki, bez urazy, ale znowu się dałaś podpuścić , bo - generalnie - Ty masz jeden nick /oprócz tego ogólnie znanego, do typowania/ znowu będzie cntrl+c i wklejanie gdzie się da i znowu będzie niewinność - kiedy znowu tu wejdzie, ale na innym, znowu świeżym - rozumiesz, już - dlaczego piszę - omijać łukiem ? pytanie na ilu teraz jednocześnie
kuponach wysłałaś ?
sorki, bez urazy, ale znowu się dałaś podpuścić , bo - generalnie - Ty masz jeden nick /oprócz tego ogólnie znanego, do typowania/ znowu będzie cntrl+c i wklejanie gdzie się da i znowu będzie niewinność - kiedy znowu tu wejdzie, ale na innym, znowu świeżym - rozumiesz, już - dlaczego piszę - omijać łukiem ? pytanie na ilu teraz jednocześnie
kuponach wysłałaś ?
wiecie, muszę się pochwalić swoją trafioną trójeczką. No i miałem jeszcze 3/5.
lottomat jeśli te gratulacje dla mnie to dzięki
Robal.
Na dwóch.
Na dwóch.
lottomat acha... a po co ten język?
jocia dzięki
jocia dzięki
xelom to jest myśl