Wpisy 1 700 035 – 1 700 143
5 września 2013 16:43 → 5 września 2013 16:58, 100 wpisów
Monet
sara1
sara1
a muzyka
nawet wiem w ktorej kolekturze bo sam tam puszczalem, ale to nie bylem ja
Witam wszystkich tu zgromadzonych
Widzę że temat tłuste włosy jest dalej na topie pozwolę sobie zamienić parę zdań w tym temacie
Tłuste włosy no cóż w moich latach młodości był to tak zwany kult. Jadąc na festiwal do Jarocina każdy kupował olejki dla dzieci o nazwie Bambino i wylewał na włosy żeby tylko były jak naj tłuszcze bo wiadomo nie było zbyt wiele kosmetyków w latach PRL-u ale nie w tym rzecz
Żart powinien być ze smakiem i powinien być dostosowany do swojej inteligencji i poziomu wykształcenia
Przeraża mnie jak w procederze wyśmiewania się ze starszej od siebie osoby bierze udział pedagog
Wszystkie obelgi są bardzo przejrzyste i czytelne i wiadomo do kogo są skierowane.
Ja mam tylko nadzieję że ta Pani nauczyciel jest tylko wirtualną nauczycielką , bo jeśli się mylę to pozostały mi tylko oklaski za udane szyderstwo z poziomu wykształcenia Pani nauczyciel.
I tylko chodzi mi po głowie jedna myśl komu my powierzamy swoje dzieci wysyłając je do szkoły
Jaką wiedzę otrzymają od tej Pani startując w swoje dorosłe życie
Tutaj się trzeba skupiać a nie przychwalać takie zachowanie Pani nauczyciel która w sposób durnowaty do swojego poziomu wykształcenia czepia się tłustych włosów i wiadomo kogo chce tym poniżyć.
Widzę że temat tłuste włosy jest dalej na topie pozwolę sobie zamienić parę zdań w tym temacie
Tłuste włosy no cóż w moich latach młodości był to tak zwany kult. Jadąc na festiwal do Jarocina każdy kupował olejki dla dzieci o nazwie Bambino i wylewał na włosy żeby tylko były jak naj tłuszcze bo wiadomo nie było zbyt wiele kosmetyków w latach PRL-u ale nie w tym rzecz
Żart powinien być ze smakiem i powinien być dostosowany do swojej inteligencji i poziomu wykształcenia
Przeraża mnie jak w procederze wyśmiewania się ze starszej od siebie osoby bierze udział pedagog
Wszystkie obelgi są bardzo przejrzyste i czytelne i wiadomo do kogo są skierowane.
Ja mam tylko nadzieję że ta Pani nauczyciel jest tylko wirtualną nauczycielką , bo jeśli się mylę to pozostały mi tylko oklaski za udane szyderstwo z poziomu wykształcenia Pani nauczyciel.
I tylko chodzi mi po głowie jedna myśl komu my powierzamy swoje dzieci wysyłając je do szkoły
Jaką wiedzę otrzymają od tej Pani startując w swoje dorosłe życie
Tutaj się trzeba skupiać a nie przychwalać takie zachowanie Pani nauczyciel która w sposób durnowaty do swojego poziomu wykształcenia czepia się tłustych włosów i wiadomo kogo chce tym poniżyć.
http://jakwygrać.pl/jak_wygrac_w_lotto.html zajrzyjcie warto.
Ludzie piszą że łatwo piątkę trafić bo liczby podają oni za SMS.
krzysztof/ja wysyłaj sms'y za 10zł pewnie zaraz ci odpisza 5 co jutro wpadnie
http://www.youtube.com/watch?v=idxn7ilNFv4
no to bawimy się
no to bawimy się
wezcie krzysztofa pokim dobry ***a bo ja czytam typa to mam wrazenie ze Pasko sie bawi i jakiegos bota postawil na tym czacie
http://www.youtube.com/watch?v=95cECKO3-A8
Matt Monro - I Will Wait For You
Matt Monro - I Will Wait For You
7,9,12,16,23,24,25,41,65,66 jocia co myslisz o tych cyferkach na 22
Krzysztof>> jesteś mlody, niedoświadczony ale dlaczego taki naiwny?
W każą ściemę i reklamę wierzysz. Zlituj się . Jak nie nad sobą to przynajmniej nad nami.
W każą ściemę i reklamę wierzysz. Zlituj się . Jak nie nad sobą to przynajmniej nad nami.
zeby ten Krzysztof chociaz raz odpowiedzial komus, udalo mu sie to ?
powtorki lubia wpadac
Wymiot...w tym momencie muszę Ci podziękować
tak to racja...bo ja byłam przedmiotem kpiny
tak to racja...bo ja byłam przedmiotem kpiny
niezapominajka, sprawdź czy go nie przelałaś
czesc gala
Czyli 15 mln moje ?
Ładnie.
Dlatego postanowiłam omijać MP szerokim lokiem..zresztą nie tylko ja
krzysztof c powazne pytanie czy w jakies fifie jest mozliwosc np 20 klubow europejskich wybrac do wlasnej ligi???????????
Nie chyba ?
maja szanse wpasc
Sara ile masz lat ?