Wpisy 1 699 935 – 1 700 050
5 września 2013 16:13 → 5 września 2013 16:46, 100 wpisów
ta fakt.. do robienia wiatru to Ty takie Perpetum Mobile. Z turbo doladowaniem.
i tak sie sklada ze ja nie mam problemow ana pewno nie z osobami znanmi wylacznie z sieci
zegnam cie i do niezobaczenia, bede uwazac zeby nie byc jak ty jestes
Piwko i czipsy dla widzów tego komedidramatu
sara te liczby sa maxa ..zwanego lizakiem
a nie przestawiło mi śię coś
a nie przestawiło mi śię coś
mam pytanie bo jestem na chwilke , kto z was puszczal mini lotto w sporej ilosci na dzis ?
Skorzystałem z tego jak wygrać w lotto. Skorzystał ktoś z was już z tego ? Byłem z rodzicami i skreśliłem dwa zakłady jeden tą metodą a drugi sam a mój tata jeden Lotto Plus i Multi Multi jakieś ale pewnie na 5 liczb.
czesc jocia,zelka,sara
ludziska wbijamy 1700000
http://jakwygrać.pl/
może klon go wbije
jak widać - nie pękła jeszcze
/kwota bonusa/, ale powiadam -
uwaga uwaga nadchodzi -
naprawdę - ten moment jest blisko
zostawiam
powo i lecę dalej
jocia
pogadalem dzis ze znajomymi i wszyscy maja 8,13,32 na parunastu kuponach
jocia zdobyłaś okrągły wpis
oni maja z chybika, ja dalem jeden ch/t z automatu bo bylem na cpn
http://jakwygrać.pl/ zajrzyjcie ok ?
jocia czemu nie....to może być Twoja szczęśliwa liczba dzisiaj
Lottomat
Na Pomorzu-zachodnim bardzo rzadko wygrywa się grubo w Mini.
Trzymam -może Tobie zafarci.
Na Pomorzu-zachodnim bardzo rzadko wygrywa się grubo w Mini.
Trzymam -może Tobie zafarci.
Monet
sara1
sara1
a muzyka
nawet wiem w ktorej kolekturze bo sam tam puszczalem, ale to nie bylem ja
Witam wszystkich tu zgromadzonych
Widzę że temat tłuste włosy jest dalej na topie pozwolę sobie zamienić parę zdań w tym temacie
Tłuste włosy no cóż w moich latach młodości był to tak zwany kult. Jadąc na festiwal do Jarocina każdy kupował olejki dla dzieci o nazwie Bambino i wylewał na włosy żeby tylko były jak naj tłuszcze bo wiadomo nie było zbyt wiele kosmetyków w latach PRL-u ale nie w tym rzecz
Żart powinien być ze smakiem i powinien być dostosowany do swojej inteligencji i poziomu wykształcenia
Przeraża mnie jak w procederze wyśmiewania się ze starszej od siebie osoby bierze udział pedagog
Wszystkie obelgi są bardzo przejrzyste i czytelne i wiadomo do kogo są skierowane.
Ja mam tylko nadzieję że ta Pani nauczyciel jest tylko wirtualną nauczycielką , bo jeśli się mylę to pozostały mi tylko oklaski za udane szyderstwo z poziomu wykształcenia Pani nauczyciel.
I tylko chodzi mi po głowie jedna myśl komu my powierzamy swoje dzieci wysyłając je do szkoły
Jaką wiedzę otrzymają od tej Pani startując w swoje dorosłe życie
Tutaj się trzeba skupiać a nie przychwalać takie zachowanie Pani nauczyciel która w sposób durnowaty do swojego poziomu wykształcenia czepia się tłustych włosów i wiadomo kogo chce tym poniżyć.
Widzę że temat tłuste włosy jest dalej na topie pozwolę sobie zamienić parę zdań w tym temacie
Tłuste włosy no cóż w moich latach młodości był to tak zwany kult. Jadąc na festiwal do Jarocina każdy kupował olejki dla dzieci o nazwie Bambino i wylewał na włosy żeby tylko były jak naj tłuszcze bo wiadomo nie było zbyt wiele kosmetyków w latach PRL-u ale nie w tym rzecz
Żart powinien być ze smakiem i powinien być dostosowany do swojej inteligencji i poziomu wykształcenia
Przeraża mnie jak w procederze wyśmiewania się ze starszej od siebie osoby bierze udział pedagog
Wszystkie obelgi są bardzo przejrzyste i czytelne i wiadomo do kogo są skierowane.
Ja mam tylko nadzieję że ta Pani nauczyciel jest tylko wirtualną nauczycielką , bo jeśli się mylę to pozostały mi tylko oklaski za udane szyderstwo z poziomu wykształcenia Pani nauczyciel.
I tylko chodzi mi po głowie jedna myśl komu my powierzamy swoje dzieci wysyłając je do szkoły
Jaką wiedzę otrzymają od tej Pani startując w swoje dorosłe życie
Tutaj się trzeba skupiać a nie przychwalać takie zachowanie Pani nauczyciel która w sposób durnowaty do swojego poziomu wykształcenia czepia się tłustych włosów i wiadomo kogo chce tym poniżyć.
http://jakwygrać.pl/jak_wygrac_w_lotto.html zajrzyjcie warto.