Wpisy 1 698 004 – 1 698 103
4 września 2013 17:29 → 4 września 2013 18:05, 100 wpisów
mala może przedstawisz nam ?
pewnie tak jak ksings twierdzicie że turcy i filipinczycy są pociągający i dobrze ułożeni
pewnie tak jak ksings twierdzicie że turcy i filipinczycy są pociągający i dobrze ułożeni
jackwar no potrzbuje pilnie u Pasko sa ale nie posortowane a jak przerabiam to tylko sortuje do 991 pozycji reszta na piechote mi sie nie widzi
korn
rozumiem że potrzebne ci do statystyk ale i tak jak dla mnie jest to tylko gra losowa , czyli nieprzewidywalna .
rozumiem że potrzebne ci do statystyk ale i tak jak dla mnie jest to tylko gra losowa , czyli nieprzewidywalna .
jackwar moze ty zobaczysz moze ci sie uda reszte jakims sposobem jednym ruchem posortowac od 991 pozycji
idę zapalić , na poczcie przeczytałem wiadomość i bardzo się wkurzyłem .
Ja mimo wszystko wolę Polaków... choć większość z nich to mężczyźni, którzy w ogóle o siebie nie dbają (no bo i po co - takie myślenie niestety) są zapuszczeni z brzuszkami itd., pijący, palący itp. Ale to nie jest regułą - są też tacy co zwracają uwagę na higienę i inne takie szczegóły
mala557 co z tego, że facet jak z obrazka jak w środku może mieć siano i nawet zeby był Orlando Bloom albo Paker Sylwester Stalone jak narcyz to lepiej omijać
mała557
dzięki.
troszkę urosłem teraz.
wprawdzie palę namiętnie,ale higiena to dla mnie podstawa,mam 50 na karku i brzuszka nie widzę.
dzięki.
troszkę urosłem teraz.
wprawdzie palę namiętnie,ale higiena to dla mnie podstawa,mam 50 na karku i brzuszka nie widzę.
andromeda miałam na myśli dbających o siebie ale i też mających trochę oleju w głowie
nie mam dostępu tera do kompa bo piszę z komórki więc online mogę pomóc
Judasz.
merytka46 to może jest twoją zoną?
niezła z niej jest hazardzistka
Skąd u Ciebie taka wiedza?
Tak,przepierniczam całą emeryturę,a później idę po MOPS-u po zasilek.A co ?żyje się raz.
merytka46 to może jest twoją zoną?
niezła z niej jest hazardzistka
Skąd u Ciebie taka wiedza?
Tak,przepierniczam całą emeryturę,a później idę po MOPS-u po zasilek.A co ?żyje się raz.
mała mi chodziło, że jak facet wpatrzony w siebie to nie zauważy noc poza swoimi potrzebami.
A dbający o higienę to wiadomo podstawa
A dbający o higienę to wiadomo podstawa
Trisio.
Jocia
Jocia
e46
a - nie masz tak, że do MOPSU dopiero, jak nie dasz rady ukraść ?
a - nie masz tak, że do MOPSU dopiero, jak nie dasz rady ukraść ?
Robal.
Wszystko zdarzyć się może.
Wszystko zdarzyć się może.
dzięki andromeda za dobre kobiece spojrzenie.
przynajmniej mam podstawy.pocieszające.
gorzej z niektórymi kobietami.mówią,że je poniżam,a ja tylko wspominam,że łazienka jest tam...
przynajmniej mam podstawy.pocieszające.
gorzej z niektórymi kobietami.mówią,że je poniżam,a ja tylko wspominam,że łazienka jest tam...
Mala
Andromeda
Andromeda
Idę biglować.
andro nie ma grzybków ,znalazłem 2 prwdziwe i 6 zajaczkó w lesie sucho,trzeba czekac na deszcz
Siemano Gała>
Co ty destrukcje n?t grzybow odstawiasz?
Ja w sobotę jadę. I muszą być.
Zresztą w okolicy Lodzi w tym sezonie nie będzie.
Co ty destrukcje n?t grzybow odstawiasz?
Ja w sobotę jadę. I muszą być.
Zresztą w okolicy Lodzi w tym sezonie nie będzie.
Monet.
ksings , ja mam tak samo na dodatek jeszcze mówię , kłamiesz to już ci nie wierzę
siemasz Gałcyk
siedzę trochę w archiwalnych wynikach, sorki , że nie
siedzę trochę w archiwalnych wynikach, sorki , że nie